Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowiarek123

byłyście kiedyś u wróżki ?

Polecane posty

Gość niedowiarek123

??

Gość nm5ty53yjgbd9cvi
bylam , sprawdzilo sie wszystko

Gość niedowiarek123
przepowiedziala ci przyszlosc? sprawdzilo sie?

Gość niedowiarek123
z kart wam wrozyla?

Gość nm5ty53yjgbd9cvi
tak , chorobe matki , rozstanie z facetem , powiedziala ze jest daleko i teskni(byl za granica)

Gość niedowiarek123
nie dzieki | ojej. a ile to mniej wiecej kosztuje?

Gość nm5ty53yjgbd9cvi
gazeta wyborcza---> pewnie naciagaczka a nie wrozka , ale sa osoby ktore potrafia przepowiedziec przyszlosc , mi wrozyla z reki

Gość niedowiarek123
tez bym chciala przepowiadac hehe ale swojej to raczej znac bym nie chciala. boje sie szczerze mowiac.

Gość niedowiarek123
co ma byc to bedzie:):P

Gość nm5ty53yjgbd9cvi
Nie wiem ile kosztuje ja nie szukalam wrozki , sama mnie znalazla , bylo to pare lat temu zaplacilam ok 5 zł

najlepiej wroza stare cyganki...tylko nie patrz takiej w oczy ...bo cie okradnie i nawet sie nie skumasz kiedy ...ale co do wrozb ..nigdy sie nie myla :D

Gość piatek w piatkach
mnie kiedys stara cyganka zaczepila na ulicy i powiedziala ze widzi po moich oczach ze jestem wybredna, i ze mysle ze nie mam szczescia w milosci ale mam, ze facet z ktorym jestem to nie jest to ale potem spotkam wielka milosc taka jak z filmu:P no i po dwoch latach od tamtej pory faktycznie zerwalam ze swoim facetem, ale wielkiej milosci nie spotkalam:D a i kasy ode mnie rzadnej nie wziela

Gość piatek w piatkach
zadnej oczywiscie:D

mojej matce cyganka powiedziala jak na imie bedzie mial jej mąż i po imionach ktora kolezanka ja obgaduje..itym podobne..wszystko sie sprawdzilo..moja mama miala wtedy 17 lat :)

Gość piatek w piatkach
widzisz tylko w filmie to te milosci sa czesto niezle pokomplikowane, zeby sie np nie okazalo, ze moj przyszly facet tak naprawde okaze sie moim bratem, albo psychopata z cyklu "prawdziwe historie":P

Gość ja byłam
Coś niesamowitego, kobieta powiedziała mi wszysztko o mojej obecnej sytacji w pracy chociaż ja nawet nie wspomniałam że pracuje tylko ze studiuje, łącznie ze szczegółowym opisem osob ze mna pracujacych i koligacjach, które je łączą, i planach szefa wobec mnie!!! i opisala mi charakter mojego szefa, co bylo bardzo trudne, i nawet to ze jest cudzoziemcem! naprawde bylam pod wrazeniem, ale z przyszloscia sobie nie poradzila - przepowiedziala ze nie zmienię pracy i przez długie lata bede wspolpracowac z tym czlowiekiem. Tymczasem 2 tygodfnie temu prace zmieniłam, a byłego szefa na oczy nie widziałam od 7 miesiecy, podobno wyjechal:)

Gość milosniczkaturystyki
Ta z www.okulta.com.pl podobno jest ukrainko rumunką i jest dobra. Zobaczymy czy się sprawdzi bo dziś wzięłam wróżbę.

Gość ccdcd
ja byłam. wrózyła mi z arkanów wielkich i małych i z numerologii .musiałam podac date urodzenia miejscowosc i godzine urodzenia..zrobiła mi poprtret psychologiczny , odpowiedziała na wszystkiem pytania jakie zadałam, zrobiła rozkład na przyszły rok i jedna karte zycia na koniec losowałam.. zaskoczyła mnie bo duzo rzeczy o mnie wiedziała z tej całej numerologii.. powiedziała ze w moje zycie wpisana jets podróz gdzies daleko , w sierpniu tez widziała wyjazd i faktycznie planuje wyjechac.. powiedziała ze moja mam ma problemy z tarczyca i faktcznie ma duza nadczynnosc tarczycy .. ogólnie duzo rzeczy mi powiedziała ale czy to sie sprawdzi to czas pokarze

Gość gość
Kilka miesiecy temu korzystałam z Paulusa (ze strony http://wrozbitapaulus.pl) i chociaż wróżba wydawała mi się trochę nieprawdopodobna to zaczęła się spełniać. Wydaje mi się że jest to człowiek ze zdolnościami przewidywania przyszłośc****ewnie niedługo skorzystam znowu.