Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taakkpomysl na 6

ale mam chamskiego wujaszka

Polecane posty

Gość taakkpomysl na 6

co prawda nie wyprawialam urodzin i na zasadzie kto przyjedzie to bedzie dostanie ciasto i kawe,moj wujek mial urodziny we wrzesniu ,wyprawial wiec pojechalismy kupilam mu prezent za ok 100zl ,wujek mieszka z dziadkami(stary kawaler) no i wczoraj cisza ,a zawsze DO KAZDEGO Z RODZINY bez wyjatku przyjezdzal i dawal 100zl (niby od jego i od dziadkow) a wczoraj o godz 22 chyba mu sie przypomialo bo dzwonil telefonem ale nie odebralam... mysliscie ze dostane jeszcze te 100zl bo ja zaczynam w to watpic..

Gość taakkpomysl na 6
ale raczej pamietal o moich urodzinach bo o gorz 14 byl u moich rodzicow(ich nie bylo) zostawil u sasiadki dla nich jablka ..s.zkoda ze nie koperty:/ ,ztym ze ja mieszkam jakies 5 minut drogi od moich rodzicow wiec daleko nie mial.

Gość taakkpomysl na 6
ale ktos jest chmaski -poprostu mi przykro ,ze tak mnie potraktowal ...chyba przez to ze kupilismy sobie nowe auto ,wszyscy w rodzinie nam zazdroszcza

Gość dzwon do niego
i sie zapytaj, gdzieTwoje 100zl :D :D :D

Gość natalia120579
dobre uśmiałąm sie jak nie wiem :) :O

Gość taakkpomysl na 6
nie wypada...:/

Gość taakkpomysl na 6
jutro właśnie wybieramy się na weekend pod Kraków aby upolować tego wałęsającego sie dzikiego kota żeby go przerobic na futrzaki do tico a jak bedzie wystarczająco duży to z ogona zrobimy pokrowiec na kierownice

Gość taakkpomysl na 6
Odebrałam przed chwilą telefon od wujka. Powiedział że wpadnie :) Mówił też coś o struganiu buzdygana :P co on myśli, że ja stolarką się zajmuję :O