Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu to samo nie mam sily

znowu zmasakrowalam swoja twarz!!! przed samymi studiami!!! rycze

Polecane posty

Gość znowu to samo nie mam sily

prawie 1,5 miesiaca sie meczylam, nic nie majstrowalam przy twarzy! kosztowalo mnie to bardzo wiele, kto wyciska ten wie jak trudno sie powstrzymac. ale udalo mi sie, moja twarz z dnia na dzien wygladala coraz lepiej! stare rany sie zagoily, a nowe niespodzianki pojawialy sie rzadziej, nie byly takie bardzo ropne zeby mnie kusilo wycisnac. juz mialam naprawde ladna twarz a teraz okres i mnie troche wysypalo, przetrwalam 2 dni i nie wytrzymalam! ;( chcialam wycisnac tylko jednego a znowu zmasakrowalam cala twarz! ;( jestem cala czerwona, siedze i rycze a w poniedzialek na studia, pierwszy raz. a chcialam ladnie wygladac :(

Gość zachowujesz sie jakbys
byla jakas gowniara idaca do podstawowki ;/

Gość Ane4ka
Idz do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy, jak ona ci nawyciska, to wiecej w zyciu nie bedziesz chciala nawet tej bbuzi dotknąć. :)

Gość 83ania
polecam duac żel, na recepte oczywiscie!!!

Gość pippi L.
Doskonale cię rozumiem!! Ale spokojnie, do poniedziałku jeszcze duuużo czasu. Większość tego, co rozpaprałaś ładnie się wygoi. Kup sobie tribiotic lub tormentiol i smaruj ranki. Łykaj cynk - przyspiesza gojenie. I za żadne skarby nie tykaj się twarzy. Powodzenia!!

Gość Milka...
Idź do apteki i kup maseczkę z zielonej albo jeszcze lepiej z czerwonej glinki są takie super w proszku gdzie dodajesz wody mieszasz i nakładasz na twarz. Te w proszku są najlepsze bo nie musisz kupować całej tubki i rozrobisz sobie ile Ci potrzeba a kosztuje tez niewiele u mnie ok 5 zl. Glinka szczególnie ta czerwona jest dla cery tłustej z trądzikiem ale i alergicznej i łagodzi stany zapalne zrób codziennie do poniedziałku i powinno ci to złagodzić buzie

Gość nie ruszaj juz buzi
wiem tez tak mam, to tez jest tak z takim podswiadomym stresem wyciskasz choc nie chcesz, ale to jak trans...wiesz jest taki krem w aptekach aa therapy tradzik, na dzien matujacy a nan noc nawilzajacy, niby do cery tradzikowej ale ladnie goja uspokajaja cere i nawilzaja, nie maja zadnego dzialania ptzeciwtradzikowego choc zawieraja kwas azelainowy wg mnie nie dzialaja moze ciut ale nie widze, ale naprawde ekstra po wyciskaniu takie ukojenie, a nie jak wiekszosci takich kosmetykow bywa ze wysuszaja. polecam ok 20 zl

Gość olus678
Kosmetyki sryki,leki sreki. Bierz na wacik wode utleniona przetrzy twarz,im bardziej piece tym lepiej. Pare razy. A potem sobie nasmaruj twarz tlustym kremem albo oliwą z oliwek . Czyni cuda (wyprobowywalam miliony razy )

Gość teklowka
ja po takim wyciskaniu zawsze robie sobie parowke z rumianku. zrob sobie taka a jutro i po jutrze przecieraj sobie co jakis czas twarz naparem z rumianku to do poniedzialu powinno byc juz dobrze :)

Gość Clotrimazolum
to jest bez recepty "Clotrimazolum" cos ok. 2zl, zastosowanie jest zupelnie inne, ale ja kiedys posmarowalam sobie krostki i nastepnego dnia bylo duzo lepiej, a dwa dni puzniej bajka, to preparat przeciwgrzybiczny z czynnikiem gojacym, nie zaszkodzi napewno.

Gość Clotrimazolum
rumiankiem, napar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! absolutnie, napar z rumianku moze spowodowac wyjscie tego co jest jeszcze w srodku!i nie widac tego, a jak naparuje sie, to moze jej wszystko wyjsc na poniedzialek!!!!:O

Gość teklowka
skoro wycisnela to juz tam nic nie ma a jak cos zostalo to pod wplywem pary wycieknie i zacznie sie goic. mi jakos zawsze pomaga

Gość teklowka
poza tym jak cos zostalo to wlasnie do poniedzialku sie dopiero sie wykluje wiec lepiej od razu dobrze oczyscic

Gość olus678
Alina ,mówię to co chcę. I mówię prawdę,bo to jest stary sprawdzony sposób,logika - woda utleniona leczy rany wiec wycisniete pryszcze tym bardziej,szkoda że nie umiecie tego pojąć. Wytstarczy przetrzeć pryszcze i się od razu goją.. Wierzcie lub nie,na mnie działa i nie mam pryszczy..

Gość Clotrimazolum
:O, taaaaa, wyjdzie jej wszystko na raz, na poniedziale akurat jak sobie napar zrobi, to ja juz wole, zeby wychodzily powoli, po jeden dwa dziennie i systematycznie sie goily niz wszystkie na raz, a zanim je wyleczy juz nastepne sie zaczna pojawiac, super perspektywa:O

Gość bobajoga
clotrima.. ma racje

Gość teklowka
Clotrimazolum bylas kiedys u kosmetyczki? bo ona robi parowke i wyciska i jakos pozniej juz nic nie wychodzi

Gość Clotrimazolum
tej dziewczynie nie chodzi teraz o oczyszczenie twarzy tylko o pozbycie sie sladow po wyciskaniu, na poniedzialek dochodzi.. do ciebie, czy ciezko myslisz:o

Gość marta X
mydło pomaga, i spirytus

Gość teklowka
zeby sie ich pozbyc to por musi byc dobrze oczyszczony bo nie bedzie sie goił. Owszem zacznie tworzyc sie strupek ale pod nim wciaz bedzie sie cos zbierac i wciaz bedzie zaczerwienione. I kto tu ciezko mysli

Gość czlowiek obcy
hej, wyciskam od 15 lat. postanowiłam, że tym razem wygram. przestałam, ale wcale nie czuję się wolna. pamiętam, że mój prześladowca, czyli ja, wciąż czyha. w trakcie głównej walki znalazłam sporo sensownych publikacji w językach obcych, pomocy, sposobów na autoterapię. Czy ktoś byłby zainteresowany śledzeniem bloga o takiej tematyce? można podać link na forum?