Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafetrianiniusz

nie pozwala sie spuszczac

Polecane posty

Gość szczerze to
to nie jest normalne, ja bym cieszyła się, że zrobiłam aż tak dobrze mojemu facetowi, a co Ci powiedziała, że dlaczego nie chce, żebyś się spuszczał? wytłumaczyła się?

Gość kafetrianiniusz
nie do konca... Powiedziała ze nie chce i koniec. Nie lubi jak tak koncze. Cos tam wspominała ze ja to obrzydz?;( ale w takim razie po co to w ogóle robi ze mna??

Gość szczerze to
chłopie ale jak może obrzydzać to że się spuszczasz, ja sama mam 22 lata i małe doświadczenia seksualne ale gdyby mój ukochany facet się spuścił to przecież bym nie była zła :) a gdzie się spuściłeś? chyba nie prosto do jej ust?

Gość kafetrianiniusz
w gatki...

Gość dziwne conajmniej
jak w gatki? pieściła przez gatki? Czy wzięła w dłoń?

Gość kafetrianiniusz
w dlon.

Gość cos tam
Spróbuj z inną i wtedy się zastanów co wolisz dobry i NORMALNY sex czy niewinną rozmowę i żadnych ciekawych doznań

Gość szczerze to
ja nie mogę :D tylko w dłoń i spuszczałeś się w gatki, smutne i na prawdę szkoda mi Ciebie, ja rozumiem, żeby wziąć do buzi to trzeba się przełamać, sama to przerobiłam ale skoro Cię kocha to powinno jej to przyjść łatwiej i skoro nie uprawiacie seksu to chociaż powinna Ci pozwolić na spuszczanie się :) a mam pytanie też osobiste, a Ty odwdzięczasz się jej? pieścisz ją itd.? czy tego też Ci zabrania?

Gość kafetrianiniusz
bardzo rzadko i to tez nie tak jakbym chciał...

Gość szczerze to
to znaczy? jak byś chciał a? Powiedz coś więcej to spróbuję Ci coś poradzić :)

Gość kupajklkgftr
moze ona sie boi ze zajdzie w ciaze wtedy. moze sie bac ze przez przypadek jakos ta sperma dostanie sie do niej. choc kropla. niektóre kobiety maja wielkie obawy co do tego wiec jesli masz miec wytrysk to nie piesc jej juz wtedy tam a ona niech bedzie ubrana. mysle ze to moze pomóc. pogadaj z nia o tym

Gość kafetrianiniusz
no jak po piersiach mogę calowac dotyka i w ogole.. Ale "tam" to tylko przez spodnie , rajstopy majtki. O lizaniu i calowaniu nie ma mowy raczej robilem to może raz albo 2 i tez przez cos... Kiedys jak niechcacy ja dotknałem bez niczego była awantura;( ogólnie to dupa

Gość szczerze to
ja pierdziele, szok!!!!! A wyjaśniła Ci dlaczego nie chce, żebyś robił jej dobrze języczkiem? Porozmawiaj z nią szczerze, na spokojnie, może się wstydzi czy coś innego, niech Ci wytłumaczy.

Gość kafetrianiniusz
nie wiem czemu tak jest

Gość wy i wasze chore fantazje
laska ma jakieś chore zahamowania może ma motylka i się wstydzi rozebrac ale generalnie ma zahamowania w seksie, to się nie zmieni

Gość szczerze to
a spytałeś się jej o co chodzi? czemu? tak prosto z mos6tu, niech powie Ci dlaczego, niech wytłumaczy, wtedy będziesz mógł cokolwiek zrobić.

Gość kafetrianiniusz
wlasnie chodzi o to ze ona nie powie... jak tylko o cos pytam to jest tekst w stylu "wez przestan" itp

Gość szczerze to
to jej powiedz twardo, że nie przestaniesz, żeby powiedziała jak na dorosłą osobę przystało o co chodzi bo związek polega na tym, żeby ludzie ze sobą rozmawiali a nie wstydzili się siebie i swego ciała itd. Powiedz jej jak ona sobie to wszystko wyobraża jak nie chce nawet o tym szczerze porozmawiać, tak przecież w nieskończoność nie może być.

Gość kafetrianiniusz
szczerze to -jestes facetem czy kobietą

Gość szczerze to
kobietą 100 % i mam 22lata, ale dla mnie w związku się liczy szczerość i rozmawianie ze sobą, nie można się wstydzić rozmawiać z ukochaną osobą o seksie :)

Gość kafetrianiniusz
dzieki

Gość szczerze to
a czemu pytałeś się czy jestem kobietą czy facetem?

to po co jest z Tobą jak brzydzi się Ciebie, wszystko przeciez jest dla ludzi. Poza tym to Twoja dziewczyna powinna sie cieszyc, ze Cie podnieca

Gość kafetrianiniusz
bo facet raczej by tak nie pisał;) pozdrawiam

Gość szczerze to
haha, no cóż faceci to Ci powiedzą, żebyś zerwał od razu i nie ważne, że coś do niej czujesz :D pozdrawiam

Gość biggmirek
kolego zostaw ta laske bo bedziesz cierpiał całe życie a po ślubie to juz nic nie dostaniesz i pozostanie ci rękodziło do końca życia