oliwkapiegusek 0 Napisano Październik 3, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PANNA-WANNA Napisano Październik 3, 2008 jest taka możliwość. W wysdzielinie faceta może znaleźć się jakiś plemniczek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PANNA-WANNA Napisano Październik 3, 2008 dlatego stosunki przerywane są takie ryzykowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miyuki 0 Napisano Październik 3, 2008 teoretycznie badanie nie stwierdziły, że może, ale praktycznie podobno takie sytuacje istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Październik 3, 2008 Gdyby plemniki z tego śluzu nie były zdolne do zapładniania, to nie rodziłoby się tyle dzieci ze stosunków przerywanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anik... Napisano Październik 3, 2008 Dzieci ze stosunków przerywanych niekoniecznie rodza sie przez preejakulat ale przez to ze facet za pozno wychodzi a czasem przed samym wytryskiem wydostaje sie troche plemników, gdzies o tym czytałam. Naukowcy nie sa zgodni co do tego czy zapłodnienie poprzez ten płyn jest mozliwe. Wiekszosc z nich twierdzize plemniki zawarte w preejakulacie są albo martwe albo uposledzone i nie zdolne do zapłodnienia, chyba ze facet miał w niedługim odstepie czasu 2 wytryski to wtedy plemniki które zostały w członku z 1 wytrysku moga wypłynąc razem z preejakulatem podczas 2 stosunku. W kazdym razie ja nie ryzykuje. Stosuje prezerwatywy i globulki patentex i mój partner nie konczy we mnie. Moze troche przesadzamy z tymi zabezpieczeniami ale naleze do tych bojących sie wpadki:) bardziej niz inni ( mam tendencje do panikowania) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach