Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efsdfsfdf

RZESY....jak wy to robicie?

Polecane posty

Gość efsdfsfdf

czesc, dziewczyny niektore z was maluja tak bardzoooooo mocno rzesy wrecz przesadnei ale zsatanawiam sie jak i czym? bo ja chociaz bym nakladala bardzo duzo warst nie wyglada to taksamo jka u niektorych...wrecz kapie im ten tusz z rzes..wiecie chyba o co mi chodzi...takie czarne na maxa posklejane troche, grubo wymalowane..czym to robicie?

Gość hhjhvbgnjhm
tuszem do rzes....

Gość Niezpominjajjkaaaakaaaaa
Maxfaktorem

Gość eeeeeeeeeeeeee
zależy od tuszu

Gość efsdfsfdf
kurcze ale czasem dziewczyny tele tego maja ze az jestem w szoku..i zauwazylam z eim wiecej nakaldam tuszu to mi roczesuje rzesy...a one maja je posklajne, widac grudki...doslownei jakby ktos wylal tusz na rzesy..jak znajde fote to wam podrzuce jakas

Gość anxi
mi sie wydaje ze to jakeis tanie tusze do zres, moze troche wyschniete. Wczoraj mialam taki okaz pzred soba w autobusie Patrzylm i patrzylam i tez nei wiedzialam jak tak mozna ;-)

Gość a chcesz takie zrobic
po kazdym umalowaniu posyp pudrem i maluj jeszcze raz.

Gość mój ostatni przez cale dwa
Kurde, ja wczoraj w kolejce po jedzenie w jakimś fast foodzie tak się na panne patrzylam, miala tyle tego tuszu że pomimo że sama się maluje bylam w szoku, i zastanawialam się jak ona to zrobila :p

Gość ja też sie zastanawiam
Moja koleżanka przed imprezą maluje rzęsy 10 razy,naprawdę,ni mniej ni wiecej tylko 10.Ma tusz z Oriflame,jakiś niedrogi.Dziwię sie że tak można,mi się tak po prostu nie da,bo już 3 warstwa po prostu nie przyczepia siię do rzęs,maluję a nic na nich nie zostaje

Gość efsdfsfdf
hehe no dokladnie ja dzis w autobusie takasmo hehehe dlatego mam etraz rozkminke jak to sie robi bo nie kumam....dziewczyna miala tylko wytuszowane rzesy z makijarzu ale bardzo wulgarnie..nawet nei jak sztuczne rzesy..bo sztucznych jest duzo ale sa odzielone..a tu posklejane..juz nie raz widze taka panienke..mozliwe ze tak jak mowisz jakies tani tusz i doslownie polowe niego nakladane na rzesy...coz licze ze moze wypowie sie ktos kto sam sie tak maluje:)

JA maluje dwie warstwy i jest ok, ewentualnie wieczorem tzry warstwy ale czasami zastanawiam się czy to nie pzresada, chociaż moje rzęsy nigdy nie wyglądają aż tak monstrualnie jak niektórych panienek

Gość efsdfsfdf
ja tez nie moge tyle...pozatym ze sie przyczepia to na maxa skleja i przedewszystkim wychodzi beznadziejny ksztalt..jak polamane jakies;/napewno nie podwiniete ku gorze;/ a tak wogoel moja kumpela tez maluje mnustworazy rzesy i co idzie do wc znowu poprawia...ale u niej nie ma takiego efektu...owszem bardz widac ale jednak nie az tak jak widzialam dzis hehe

Gość anxi
a ja maluje jedna warstwe super lash z Rimmela i jest super, nie wiem po co wiecej warst w ogole nakladac?! To juz nie lepiej sobei kepki przykleic? efekt bedize bardziej naturalny

Gość efsdfsfdf
no wlasnie naturalny mi tez takei bardziej odpowiada a tym dziewczyna wlasnie o to chodzi zapewne by efekty byl jaka najmiej naturalny:) wez to zmyj pozniej hehehehe;)

Gość anxi
pewnie sciagasz to z polowa wlasnych zres ;-)

Gość efsdfsfdf
ta penienka miala cos jak to pierwsze zdjecie stymz emiala bardziej wytuszowana gore...

To jest nic w porównaniu z tym co ja wczoraj widzialam..... tamta panna to doslownie miala rzęsy jakby w smole czy coś :p