Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedrona duza

jaki cień do powiek dla mnie??

Polecane posty

Gość biedrona duza

mam oczy koloru kasztana (kasztanowy braz), śniada karnacje, wlosy w kolorze czekolady. jaki cien mi polecacie??

Gość biedrona duza
halloooo;)

Gość efsdfsfdf
beze, brazy....pasuja dla kazdego...bez z drobinkami...to moj odchyl bo nie lubie kolorowych makijazy:)wiec dla mnie te barwy od wieluuu lat sa niezawodne

Gość moze lila
ale nie moze byc sam jeden odcien..sprobuj cieniowac kolorami ciemniej przy oku jasniej na gorze lub odwrotnie 2-3 odcienie np . fiolet..bez...biel oliwka braz..bez

Gość efsdfsfdf
dokladnie cieniowanei na powiece:) ja zawsze maluje sie tak ze jasny jest na calej i pozniej nakaladam braz ciemny od zewn kacikow ku srodkowi rozcierajac granice z jasnym:) polukaj na fotki w necie prawie wszystkie sa ta zasada malowane oczy a metoda prob i bledow nauczysz sie:)ogolni epolecam jasny + jakies inny odcien ale jak dla mnei odpada niebieski;/ pomarancz itp....choc czasem widze ladny makijarz w tych barwach ale sama sie nie odwaze:)niebieskiego nietrawie !

Gość zuzuz
ja bym widziala zielen i fiolet, ale fiolet taki jak w tej reklamie co sie pokazjue u gory,inspiro:)

Gość efsdfsfdf
wiesz co..wiecie co..wogole duzo mozna podpatrzec na wizazu na forum moje makijaze....tam dziewczyny robia fotki swoich makijarze..pisza dokladnie czego uzywaly itd:)bardzo przydatne:)

Gość o ja pierdziu
oł maj gad fiolet z beżem bądź brązem??? tragidja..........nie ma nic gorszego niż połączenie niebieskiego bądź fioletowego z brązem, albo odcienie jasnego ( ciemnego fioletu z niebieskim, bądź czerwonym,czarnym, różne drobinki, śliwkowy, z kremowym aby rozświerlic albo odcienie brązu, beżu,piaskowy też jest wiele odcieni i z kremowym ale jak te dwa kolory można łączy....czasem widze takie zdj dziewczyn gdzies w gazetach czy w tv to normalnie płakac się chce....zero pojęcia o mieszaniu barw i wychodzi efekt pokolorowanej dziewczynki ze wsi idącej na zabawe któa chce byc modna....

Gość o ja pierdziu
z pośpiechu zamiast kropki dałam przecinek. Oczywiście niebieskie odcienie + fiolety itp jest ok, tam przed tym miała byc kropka.

Gość zuzuz
Gość biedrona duza
hehe mam troche jaśniejsza karnacje niz Longoria akurat;) dzieki dziewczyny !!!!