Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ania_33

pomóżcie z tele2

Polecane posty

Gość ania_33

TO JA MAM DLA ODMIANY HISTORIĘ MOJEJ MAMY: korzystała z usług tele2, ciągle nękali ja propozycjami rozszerzania DOTYCHCZASOWYCH USŁUG, MAM ODMAWIAŁA PONIEWAŻ BYŁA ZWIĄZANA UMOWĄ TERMINOWĄ tp dot neostrady. termin minął i mama podczas kolejnej rozmowy a TELE2 poprosiła o przesłanie oferty. PODKERŚLAM OFERTY! TELE2 przesłalo przesyłkę za potwierdzeniem odbioru, którą odebrał mój brat i... okazało się ,że w imieniu mojej podpisał umowę z Tele2. Swietnie, prawda!!! zaczęły przychodzić faktury, mama ich nie płaciła, natomiast zadzwoniła do Tele2 z chęcią wyjaśnienia i sprostowania sprawy. osoby obsługujące infolinnie wysłuchały i niestety nic się nie działo, wszystko bezskutecznie. a faktury dalej przychodziły i monity. w końcu mama mi o tym powiedziała i zaczęłam działać, napisałam pismo do Tele2 wyjaśniające sytuację , spłynęło po nich. kazali płacić. i tu pojawia się problem, otóz moja mama z chęcią ureguluje wykorzystane kwoty na rozmowy ,ale firma Tele2 zastzrega sobie , że uregulowanie rachunków oznacza podpisanie umowy, a przecież to nie jest zgodne z prawdą. pisałam już do rzecznika praw konsumenta - jakoś nie widzę efektów, bo Tele2 sprzadało wierzytelności, pisałam do komunikacji elektonicznej i dostałam odpowiedź z błędami merytorycznymi, mylą mojego brata z ojcem. nie wiem juz co robić. moja mama jest strzępkiem nerwów. ja już nic nie wiem co zrobić. kurcze, żyjemy w panstwie prawa a prawa mojej mamy są łamane i nikt man nie może , albo nie chce pomóc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować