Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie myślę.....

Dla tych które uważają że są grube i brzydkie

Polecane posty

Gość anx
Tak, tak... Teraz dowartosiujmy te co sa za grube. Czy wy kurde nie widzicie ze to foty na tym smieciu jakim jest pudelek sa przerobione w PSie?

Gość anx
NAwet ktos kto nigdy nie widzial PS-a na oczy bardzoije realnie by je odchudzil. No ale jesli dzieki temu mozecie sobie teraz wcinac kolejna paczke czipsow i popijac cola podbudowujac sie jakie wspaniale jestescie bo takie grubiutkie no to gratluje.

ANX a czy Ty umiesz czytać co jest napisane, czy tylko obrazki oglądasz? przeczytaj sobie...albo chociaż spróbuj:/ W ramach akcji walki z anoreksją ogłoszono konkurs na najbardziej \"odchudzone\" zdjęcie gwiazdy znanej z chorobliwej niedowagi. Zadaniem uczestników było wyretuszowanie ich fotografii. Szokujące obrazy mają pokazać, do jakiego stanu doprowadzają się młode dziewczyny, które wierzą w idealny wygląd tych aktorek i piosenkarek.

Gość anx
Rzucilam tylko okiem na zdjecia, pozniej doczytalam. Zdania nie zmieniam. Mozna kogos odchudzic ale realnie. TAkei cos nie ma prawa zyc, nie daloby rady byc az tak chudny, Przeciez kosci sobie nie odchudzisz?

Gość vcx
No to koniec z dietami i cwiczeniami. Tyjmy dalej!

Gość tak sobie myślę.....
Nie zrozumiałyście mojej intencji,dla której podałam ten link.Chodziło mi o to,że dziewczyny grube myślą,że nadwaga=brzydota,a chudość=piękno.Te zdjęcia pokazują że jest inaczej,że odchudzone photoshopem gwiazdy są dużo brzydsze niż w rzeczywistości gdy są grubsze

Gość anx
A co ma grubosc / chuidosc do piekna? Lepiej miec ladna twarz i byc grubym (pzreciez kg zawsze zrcuci mozna) niz chudym patykiem z brzydka twarza.