Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciązona 101

ile na ogół trwa pobyt w szpitalu po porodzie naturalnym

Polecane posty

Gość zaciązona 101
bo podobno żołtaczka wystepuje u dziecka w 2, 3 dobie takze pytam jak to jest

zalezy gdzie i po 2 godzinch mozna wyjsc w niektorych szpitalam jak wszystko jest ok a ja po cc wyszlam na 3 doba :-)

Dwie doby ,chyba że maluch dostanie żółtaczkę mocniejszą to padaka ale i z tym idzie sobie poradzić bo maluchy są naświetlane i szybko przechodzi.

Gość Anielica z piekła rodem
u nas 3 pełne doby :o

Gość katarina to ja
u mojej małej własnie po drugiej dobie pojawiła sie zołtaczka i spedziłysmy w szpitalu 5 dni. pobyt zalezy od kondycji dzidziusia... jesli nie bedzie spadał na wadze nie wystapi zoltaczka badania beda ok to max 3 doby....

żółtaczka najczęściej występuje w drugiej dobie ale jak jest słaba to puszczają do domu.Ja z córcią leżałam 5 dni bo sie tak zażółciła ale dawali kropelki i lampy i przeszło.

ja urodzilam we wtorek na wieczor i mialam isc do domu w piatek ale synek dostal zoltaczki i zostalismy do niedzieli rano...

u nas wychodzi sie po pelnych 3 dobach... ja lezalam z corka 10 dni bo miala bardzo wysoki poziom bilirubiny nistety :-/ a no i zlamany obojczyk ale ten naszczescie zrosl sie po 4 dobach :-) tak jak dziewczyny pisaly wszystko zalezy od szpitala i kondycji maluszka :-)

A z drugim synkiem to było najlepiej bo mały zdrowy jak dąb i po dwóch dobach nas wypuścili ,ja też super sie czułam.

Gość O kurcze ...
2 pełne doby jeśli jest wszystko ok

Jak jest szpital przepełniony to wysyłają do domu jak najszybciej. Niestety odbija się to na zdrowiu dzieci. Jestem z wyżu i rodzę w styczniu, mam nadzieję, że nie każą mi szukać innego szpitala :/

Gość miaaa...23
Ja urodziłam w piątek o 23.30 a w poniedziałek o 12.00 byłam już w domu :)

mnie odesali do domu po 48 godz moim zdaniem za wcześnie bo córce stwierdzono w 3 tyg ostrą żółtaczke musiała brać pełno leków :)

ja urodziłam w sobote rano a w poniedziałek nas wypisali.Jeszcze przed wyjściem zbadali małej bilirubinę ,żeby potem nie było niespodzianki i do domu...:-)

obydwoje dzieci urodzilam w piatek wieczorem a w poniedzialek po poludniu bylam z dziecmi w domu z tym ze moje dzieci nie mialy zoltaczki...

Gość bukaa
Ja urodziłam w czwartek w południe a do domu wyszłam w nastęony piątek, bo syn miał mocną żółtaczkę

Gość w środę po południu poród
w piątek rano do domu :D