Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały diabeł w akcji

Siedmiolatek zamordował bezbronne gady w ZOO

Polecane posty

Gość Mały diabeł w akcji

Spustoszenie, którego dokonał siedmiolatek, nagrały kamery ochrony - gdyby nie to, nikt by prawdopodobnie nie uwierzył, do czego jest zdolne dziecko. Chłopiec zatłukł kamieniami między innymi 20-letniego warana, ulubieńca zoo. Jego ofiarą padło także 12 innych zwierząt, między innymi żółwie i egzotyczne jaszczurki: molochy straszliwe i agamy brodate. Rzeź trwała pół godziny. Chłopak nakarmił swoimi ofiarami Terry'ego, mierzącego trzy metry i ważącego 200 kilogramów krokodyla. Niektóre ofiary po prostu wyniósł z wybiegu i jeszcze żywe wrzucił w paszczę gada. W pewnym momencie, aby podejść bliżej do olbrzymiego gada, siedmiolatek wdrapał się na zewnętrzne ogrodzenie jego wybiegu. Detektory ruchu, którymi zabezpieczone jest zoo, nie wykryły jednak chłopca, ponieważ był za mały. Zoo szacuje swoje straty na na około siedem tysięcy australijskich dolarów (czyli ponad 13 tysięcy złotych). Ale nie to jest najgorsze - według dyrekcji, pomimo że żadne ze zwierząt nie należało do rzadkiego gatunku, będzie je ciężko zastąpić. Policja odnalazła już chłopca. Siedmiolatek uniknie jednak kary. Jest za młody, by można było postawić go przed sądem. "Ze wszystkich opisów wynika, że to dość wredny siedmiolatek" - mówi dyrektor Centrum Gadów w Alice Springs, na którego wybiegu miała miejsce ta przerażająca rzeź. Ma on zamiar pozwać rodziców chłopca do sądu.

Gość To jakiś jaja sąPrawdaPrawda
haaaalo! czy to jakis zart na prima aprilis w pazdzierniku ?? przepraszam,ale co 7 letnie dziecko robilo samo w zoo ??? i gdzie byla ochrona tego zoo ? cuda normalnie...większe od tych obiecanych nam przez Słońce Peru

Gość ale z was chipokrytki
wy codziennie zjadaciebezbronne prosiaczki i cielaczki i ptaszki i rybki a niekture z was to nawet rzabkom, rakom i silimakom nie pszepuszczom, a jakos sie z tego powodu nie kajacie i nie spowiadacie :( punkt drugi przez 30min nikt nie ragowal w zoo? pewnie byla noc i strarznicy sobie dali troche luzu, skun, gożała i te sprawy trzy, moze chlopak chcial dobrze - karmil krokodyla, bo pewnie strarznicy-leserzy wyglodzili tom biednom jaszczurke

Gość tak to jest kiedy
matka nie portafi wpoic dziecku szacunku do zwierzat

Gość w ogóle gdzie byli rodzice

Gość eeeeefgggggggggggg

Gość pies by lepiej napisał
Te chipokrytka, ty weź się najpierw za słownik ortograficzny i poczytaj zanim zaczniesz pisać. Jak można tyle błędów robić? Tego nie da się przeczytać.

Gość a gdzie rodzice
byli??? Jak ja nie lubię takich wrednych głupich bachorów :/

Gość też mi nowość ...
jak byłem mały to torturowałem żaby prądem, używałem strzykawki z benzyną jako miotacza ognia i strzelałem z tego do kotów (żebyście słyszały to głośne "MIAŁ!!!") no i nie tylko ja tak robiłem, bo w podstawówce to ogólnie mieliśmy z tego niezły fun :classic_cool:

Gość a gdzie rodzice
Po prostu są dzieci mądre i głupie.

Gość też mi nowość ...
Tak w ogóle to aptekarka sprzedała nam chyba więcej strzykawek, a babka z gospodarczego benzyny, niż zużyłby niejeden szpital / stacja benzynowa :D

Gość ale z was chipokrytki
to jest normalne taki wiek to jusz jest. Nie widze w tym nic groźnego. Gady pozatym nie som bezbronne

Gość też mi nowość ...
Heh, właśnie sobie przypomniałem jak te strumienie płonącej benzyny raz po raz przecinały wieczorne niebo, trafiając bądź też nie w nieświadome niczego kotki :classic_cool: Niestety, zabawa długo nie trwała, bo kotki w końcu skumały, że jak idzie dwóch typów, z których jeden trzyma strzykawkę, a drugi płonącą papierową rurkę, to nie należy dłużej czekać tylko trzeba spierniczać :classic_cool:

Gość też mi nowość ...
P.s. Wyglądało to jak bitwa na lasery z Gwiezdnych Wojen :D

Gość niektóre idiotki już nie myślą
czytaja tylko piśmidła i ogłądają tv :D jak pan dziennikarz napisze że coś jest beeeee to one też tak uważają, bo same już dawno przestały mysleć użalasz się nad losem kilku gadów z ZOO a w doopie masz to że w Iraku wskutek amerykańskiej inwazji zginęło milion ludzi, Palestyńczykjów tez olewasz za to płaczesz nad ofiarami holocaustu sprzed 70 lat, co pani redaktor powie tak myslisz idiotki jesteście żałosne :D

Gość kowareta
niektóre idiotki już nie myślą - one są przynajmniej mniej żałosne od ciebie :o

Gość a gdzie rodzice
niektóre idiotki już nie myślą o czym ty mówisz????

Gość wiecie co mi to przypomina
?Jest taka krótka powieść Kinga czy Mastertona (ciagle czytam ich obu i już mi się myli co kto napisał) "Eric Pasztetnik" czy jakoś tak.On wprawdzie zabijał i zjadał zwierzęta,ale ma dużo wspólnego z tym dzieciakiem,też wyrosnie na psychopatę.A teraz nic mu nie zrobią.Największe wrażenie zrobiło na mnie to,że on nie okazywał żadnych emocji....