duszeq2 0 Napisano Październik 3, 2008 Zamiast okresu pojawiła mi się brązowa wydzielina, no i zaczynam się martwić, że na tym się skończyło, a okresu nie dostałam. W ciąży nie jestem, potwierdzone badaniem beta i 3 testami. A jednak nadal się martwię... Dodam, że ostatnie 4 okresy miałam dużo słabsze niż zwykle. Co o tym sądzicie? Proszę o pomoc, na wizytę u lekarza muszę czekać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anik... Napisano Październik 3, 2008 a po jakim czasie od stosunku robiłas bete i testy? Jezeli wykluczaja ciąze to na 100% w niej nie jestes. Moze to jakies zaburzenia hormonalne. Jak pojdziesz do lekarza to wszystko sie wyjasni, głowa do góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duszeq2 0 Napisano Październik 3, 2008 Bete po czterech miesiącach, testy wcześniej. Czyli wynik powinien być wiarygodny chyba? Dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krasulkaw Napisano Październik 3, 2008 Miałam tak kiedyś. Już nie pamiętam, ale chyba chodziło albo o zapalenie jajników, albo anemię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeee beta po 4 miechach Napisano Październik 3, 2008 nie nie ma opcji zeby dala zafalszowany wynik :) to nie ciaza :) zaburzenia i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duszeq2 0 Napisano Październik 3, 2008 Oj wielkie dzięki dziewczynki, bo się już przestraszyłam. Pora na lekarza, pozdrawiam Was serdecznie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach