Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaDlaNiego

Mój chłopak...

Polecane posty

Gość OnaDlaNiego

Witajcie chcę kupić swojemu chłopakowi oprawki do okularów. Ale nie wiem jakie:/ nie umiem zdefiniować typu jego twarzy i nie wiem w czym mu będzie ładnie ani jaki rozmiar... za niedługo ma imieniny i kurcze jestem w Kropce... ma wadę -0,5 dioptrii ale to chyba nie jest istotne... http://www.empikfoto.pl/albumy20/193834/294249/20836840_ol116805-2-.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy20/193834/294249/20834885_hpim2181.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy20/193834/294249/20886253_hpim2179.jpg :) proszę pomóżcie mi:)

Gość aniuśkakaka
fajny ten Twój chłopak :D A co do oprawek to nie mam pojęcia

Gość no ja jestem ciekawa
Zajebisty ten twoj chlopak :))) takiemu to w kazdych okularach bedzie bosko.

Gość roman kask
na tym drugim tabletki anty leza, o ja, o ja.

Gość OnaDlaNiego
ale proszę na temat:) to nie są tabletki tylko witaminy jakieś więc? do jakiego typu zakwalifikujemy jego twarz:)? dokładniej on jeszcze nie jest moim chlopakiem, ale pracuje nad tym:) będzie mój:)

Gość wg mnie owalna
no ładny, ładny ;) w każdych oprawkach będzie fajnie wyglądał ;)

Gość vrtbsvms
chłopak sam swoje zdjecie wysłał.Ja polecam na takie akcje Fotka.pl

Gość OnaDlaNiego
czemu miałabym to robić? tzn według Ciebie "miałbym"? jaka fotka? dziwna jesteś:) więc proszę doradźcie jakieś fajne oprawki:)

Gość wg mnie.........
mi sie bardzo podobają i wydaje mi sie ze pasowalyby mu ( jemu chyba akurat wieleee bo chlopak naprawde przystojny :P ) takie nie za wielkie, prostokątne, sprawiajace wrazenie \"plastikowych\" ale tylko to cos co jest na uszy i oprawka od góry. nie wiem jak to wytlumaczyc...:P moze gdzies w necie znajde to wkleje:D albo Ty wrzuc jakies propozycje ;)

chcesz mu kupic oprawki na prezent:D? a co jesli mus ie nie spodobaja:D? bedzie je musial nosic chociaz bedziew nich sie debilsko czul zeby ci przykrosci nie sprawic?

Gość OnaDlaNiego
jak dostanie oprawki to będzie bardziej osobisty prezent niż jakby miał dostać coś innego... kurcze chce tylko żeby był zadowolony z prezentu, więc powie mi ktoś jaki on ma ten typ twarzy? On sam nie chce mi powiedzieć :(

Gość prawie takie co pokazalas
moim zdaniem by do niego pasowały ale bardziej prostokatne po prostu takie zwykle http://allegro.pl/item452236883_oryginalne_oprawki_versace_bcm_oprawy.html moim zdaniem COŚ PODOBNEGO do tych, raczej ciemne i oczywiscie męskie ale takze moim zdaniem oprawki to nie jest dobry prezent bo do ksztaltu twarzy moga pasowac ale moga się najzwyczajniej nie podobac !!! nigdy bym nie chciala dostac takiego prezentu tym bardziej ze nie jestescie jeszcze parą!

Gość naaaaaaavoie
mi się wydaje, że raczej go nie złapiesz jak się dowie, że publikujesz jego zdjęcia na kafe :P

Gość sasasasas
To bez sensu, jak nie jest twoim chlopakiem to nei kupuj mu oprawek. To bardzo indywidualna sprawa. JA nie wyobrazam sobie zemoj facte by mi kupil sam oprawki (ze nie powiem jzu ze jakis kolega). No bo co, prawdopodobiensto ze mi sie psodobaja jest male. I co ja bym miala w takim wypadku zrobic? Albo nosic tylodlatego zeby sie nie obrazil, albo nie bede nosic i bedzie mi gliupio.

oprawki to chyba nie najlepszy pomysł :D szansa, że mu się spodobają jest jedna na sto może portwel, ciepłe rękawiczki?

oprawki hmm...ciezka sprawa... wg mnie grube czarne plastikowe beda mu dobrze pasowaly.. ale to b. ciezko okreslic generalnie nie powinno sie kupowac okularow "nie mierzac ich"

Gość Lalalavenda
a ja odradzam kupowanie okularów, bo to rzecz z gatunku tych, które każdy musi przymierzyć, żeby zobaczyć, jak leżą itd. Bardzo łatwo nie trafić, nawet nie chodzi o wygląd okularów, ale też o wygodę np. Poza tym z doświadczenia wiem, że przy wyborze oprawek trzeba mierzyć, mierzyc i jeszcze raz mierzyć - to, co fajnie wygląda i teoretycznie pasuje do kształtu twarzy, wcale nie musi idealnie leżeć ;) jeśli koniecznie chcesz kupić mu te oprawki, to zabierz go do optyka, pomóż wybrać i zapłać - unikniesz wpadki i przy okazji będziecie mieli fajną zabawę :)

Gość a chlopak wyrazil zgode na
publikacje swoich fotek ???