Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet na kafe

Stosunek mężczyzn do seksu. Zapraszam do wieczornej dyskusji.

Polecane posty

Gość GBstar
star is only one ---:):):)

Witam. Nie będę odpisywał na każdy post bo jest tego za dużo. Poza tym moi drodzy nie naskakujcie ciągle na \"autora\". Przedstawcie swoje poglądy na tą sprawę i dlaczego a nie wnikacie w moje życie :). Nie jestem nieudacznikiem ale parę rzeczy w moim życiu się nie udało i żałuję. Zresztą jak w każdym z nas. Mimo wszystko zapewniam Was, każdy facet, który miał kobietę przypadkowo lub po krótkiej znajomości bez większego uczucia ma Was delikatnie mówiąc w dupie. Nie rozumiecie dlaczego przed stosunkiem są w grze wstępnej za szybcy? Dlaczego po seksie, odwracają się do Was dupą? :) Nie naskakujcie na mnie, bo dążę do tego żeby każda dziewczyna czy kobieta poznała swoją wartość. Nie puszczajcie się.

Gość Kaśka81
FACET NA KAFE: Żałosny jesteś! \"Mimo wszystko zapewniam Was, każdy facet, który miał kobietę przypadkowo lub po krótkiej znajomości bez większego uczucia ma Was delikatnie mówiąc w dupie\" Do tego zdania...a Ty myślisz, ze wszystkim laskom zależy na opinii kolesia z którym poszły do łóżka? Nie bądź dzieckiem!!! Hehe, skoro zdecydowały się na seks z kimś przypadkowo, to mają w dupie to co on o nich myśli!!! Dla mnie to oczywiste. Liczy się tylko seks...a co będzie o nich sądził, jest zupełnie nieistotne, bo i tak się więcej nie spotkają. A ten facet, który prześpi się niby z \"puszczalską\" dziewczyną, jaki jest? Również można o nim powiedzieć, że jest puszczalski. To, że ktoś idzie z drugą osobą do łóżka, przypadkowo...oznacza że zwyczajnie ma ochotę na seks i tyle. O Tobie też mogłabym powiedzieć że się kurwisz, bo spałeś z kimś przypadkowo... Jesteś hipokrytą, mówiąc o dziewczynie puszczalska...a o sobie, nic złego. Chciałeś sobie poanalizować, to analizuję.

Złośliwa w garsonce 30: Od Ciebie chcę. Jeżeli natomiast myślisz o kolegach, to masz dowód na to, że same jesteście niezaradne :)

Kaska81 "O Tobie też mogłabym powiedzieć że się k**wisz, bo spałeś z kimś przypadkowo... Jesteś hipokrytą, mówiąc o dziewczynie puszczalska...a o sobie, nic złego. Chciałeś sobie poanalizować, to analizuję." Zgadzam się z Tobą. Kurwiłem się, czego żałuje. Gdzie wcześniej powiedziałem, że ja jestem i byłem ok?

Ode mnie chcesz dostać w pysk? Człowieku ja siebie szanuje,wiec inni faceci mnie też. Nie szanije mnie ogranczeni męsko--podobni faceci jak TY. A te Twoje wywody są napisane byle jak/?Wiesz co to jest dojrzałość emocjonalna,poczucie swojej wartości?Wydaje mi sie że nie masz o tym pojęcia. Wbij sobie do głowy że kobieta ,która ma za sobą przygode,tez być może pomysli o facecie jako o fiucie,zwykłym fiucie bez imienia twarzy.I to właśnie faceci nieudacznicy którym sie w głowie to nie mieści określają je jako dziwki. ech po co ja to pisze skoro Ty i tak tego nie zrozumiesz:O Nie zycze sobie byś pisał do mnie wulgarne posty,i od mojej dupy wara. zrozumiano?

Ale o co Tobie gościu chodzi? chcesz tutaj udowodnić, że co?:D Pierniczysz jakby przesiadujące tu kobiety były 16- sto letnimi dziewczynkami, przyjmij do wiadomosci debilu ty jeden ze bzykamy się kiedy chcemy i z kim chcemy, widzisz w łóżku zwykle interesuje mnei tylko to czy facet był dobry, jesli nie to wypad- nie zostaje do śniadania:/ Ze niby co? miałąbym się zakochac w facecie którego bzykam?:D zdarza sie, zdarza ale musi byc naprawde wyjątkowy...a o takich coraz trudniej:D

Gość Kaśka81
FACET NA KAFE: Wiesz; może nie napisałeś wprost, że jesteś ok (na bank miałeś to na myśli), co do kobiet masz błędne zdanie, ale ciągle próbujesz je wszystkim wmówić. "Musicie się jakoś zadowalać, że się poddałem bo nie macie nic mądrego do powiedzenia to Wam daje niesamowitą satysfakcje. Mówicie niedorzecznie i nieracjonalnie co typowe dla kobiet" - to zdanie oznacza, że czujesz się lepszy i nie masz szacunku do kobiet. Podpierasz swoje argumenty cytatami z Biblii a nie masz za grosz szacunku do bliżniego. Po co więc gadanie o Bogu itd... Dla mnie, to kompletny bezsens, ta Twoja cała ideologia i psychologiczna zabawa. Każda z nas jest inna, nie wrzucaj wszystkie do tego samego wora. Uogólnianie jest kompletnym nieporozumieniem. Chciałeś dyskusji...a tak naprawdę tylko nas obrażasz> Nie wiem, masz z tego satysfakcję? :-(

jeso, nie ma to jak jakis pseudo filozof zacznie myśleć, że na coś mądrego wpadł:D taka rada chłopcy na przyszłość- zostawcie swoje filozofie tam skąd się biorą- w spodniach:P

\"Od Ciebie chcę. Jeżeli natomiast myślisz o kolegach, to masz dowód na to, że same jesteście niezaradne\" No bo od dawania innym facetom w pysk są koledzy, przyjaciele, partnerzy. Nie tylko od dawania w pysk, rzecz jasna, ale kobieta nie musi sama tego robić. Miej się na baczności. Nie wypowiadaj się też w imieniu wszystkich facetów, misjonarzu.

Gość PMS_AG
hehehe Zabawna systuacja. Plują w twarz puszczalskim , a one mówią ,że deszcz pada. heheh

Kasia81: \"Musicie się jakoś zadowalać, że się poddałem bo nie macie nic mądrego do powiedzenia to Wam daje niesamowitą satysfakcje. Mówicie niedorzecznie i nieracjonalnie co typowe dla kobiet\" - to zdanie oznacza, że czujesz się lepszy i nie masz szacunku do kobiet. Podpierasz swoje argumenty cytatami z Biblii a nie masz za grosz szacunku do bliżniego. Po co więc gadanie o Bogu itd... Dla mnie, to kompletny bezsens, ta Twoja cała ideologia i psychologiczna zabawa. Każda z nas jest inna, nie wrzucaj wszystkie do tego samego wora. Uogólnianie jest kompletnym nieporozumieniem. Chciałeś dyskusji...a tak naprawdę tylko nas obrażasz> Nie wiem, masz z tego satysfakcję? \" Mam szacunek do kobiet i nie czuję się lepszy jednak to zachowanie niektórych kafeterianek było typowe dla tego faktu. Nie podparłem się tu żadnym cytatem z Biblii więc nie wiem o czym mówisz. Nie chce też nikogo obrażać kto jest w porządku. Jeżeli jednak jakaś kobieta stąd wyskakuje do mnie, że jestem nieudacznikiem itd. to co mam zrobić? Pani \"Odwrotnie\" każe mi się trzymać na baczności to jest groźba, spójrz sama jakie są te kobiety. Odpowiadam im w ten sposób na jakie zasługują. Przepraszam, jeżeli Ciebie czymś obraziłem. Jestem nieodpowiednim facetem do nieodpowiedniego forum.

\"Nie chce też nikogo obrażać kto jest w porządku. Jeżeli jednak jakaś kobieta stąd wyskakuje do mnie, że jestem nieudacznikiem itd. to co mam zrobić? \" Małemu Jasiowi powiedziałbym tak - Jasiu, odpowiedz grzecznie tej pani, że może w Jej oczach nieudacznikiem i jestem, ale dla mnie moja opinia o samym sobie jest ważniejsza, a ja za nieudacznika się nie uważam. W żadnym razie, Jasiu, zapamiętaj to sobie, nie obrażaj kobiet, nie używaj wobec nich brzydkich słów, nie nazywaj ich..., nie bądź chamski. Nie uważaj ich za kogoś gorszego od siebie, bo nie są gorsze. A to, co można z wyrozumiałościa potraktować u kobiet, w męskim zachowaniu jest niedopuszczalne i niewybaczalne. Jasiu, wbij sobie do głowy taką prawdę - chcesz, by kobiety zachowywały się jak królowe ? - to zacznij wobec nich zachowywać się jak król. Zawsze, w każdej sytuacji, niezależnie, od ich zachowania. I to wobec wszystkich, nie tylko jednej, upatrzonej. Nie podlizuj się jednej, szanuj wszystkie. I Jasiu, tak między nami, facetami, musisz się pogodzić z tym, że kobiety są niejednokrotnie od faceta mądrzejsze, inteligentniejsze, bardziej przedsiębiorcze i w wielu innych kwestiach też są bardziej. Także Jasiu od Ciebie. To nie jest Jasiu powód do frustracji. Tak po prostu jest i już. Pogódź się z tym. Przyjmij to z godnością. Chcesz na lody, Jasiu ?

Odwrotnie- jesteś mądrym człowiekiem i zgadzam się z tym co piszesz. Gratuluje :) Facet na kafe- posłuchaj mądrzejszego i idź na lody :P

Gość bimbula
"Jestem nieodpowiednim facetem do nieodpowiedniego forum." Oj już się tak nie zamartwiaj autorze. Pomóc Ci znaleźć swoje miejsce, to proszę bardzo udziel się w tym topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3844216&start=0 Tym sposobem umilisz czas wyzwolonym kobietom, które docenią Twoje starania bardziej niż tu! Pozdrawiam!

Gość złośliwa w ...
I znowu wszystko na mnie ... Tyle osób bluzgało na Ciebie,zauważyłeś tylko moje posty:O Facecie jeśli Cie uraziłam mogłeś napisać,że nie życzysz sobie psychoanalizy.Krótko i na temat Odwotnie ja nie potrzebuje obrońców sama sobie daje rady z takimi jak facet na kafe:) a teraz znikam...miłego

Odwrotnie nie zrobiłeś na mnie wrażenia, nie powinieneś się przyznawać, że jesteś facetem. Ty za wszelką cenę chcesz się przypodobać kobietom na tym forum. Jesteś amant wszech czasów 🖐️ :)

Gość Sebastiannn
up

Autorze, zaprzeczasz sobie: "Mimo wszystko zapewniam Was, każdy facet, który miał kobietę przypadkowo lub po krótkiej znajomości bez większego uczucia ma Was delikatnie mówiąc w dupie. Nie rozumiecie dlaczego przed stosunkiem są w grze wstępnej za szybcy? Dlaczego po seksie, odwracają się do Was dupą?" "Mam szacunek do kobiet i nie czuję się lepszy" To sa sprzeczne wypowiedzi. Powiem Ci tak, jesli oceniasz ludzi to musisz wziasc pod uwage ich nature. Poped plciowy jest u niektorych bardzo silny, zapanowanie nad swoja fizycznoscia wymaga nie tylko duzej dojrzalosci, ale i silnej woli, celu ku temu. Po drugie kwestia dopasowania nie jest marginalna ale jest a w rzeczywistosci dotyczy mniejszej liczby par. W wielu bowiem wypadkac chodzi glownie o umiejetnosc dopasowania sie czestotliwosciowego, spelnienia swoich pragnien, spraw ktore mozna sie nauczyc. Tu sie raczej zgadzam, mimo ze mnie osobiscie kiedys spotkalo co innego. Jednak proponujac czystosc przed malzenska powinienes pokazac co to daje, podac przyklady plusow i minusow takiego rozwiazania. Na tym forum nie znajdziesz sluchaczy bo ludzie tutaj siedza albo dla rozrywki albo problem wspolzycia przedmalzenskiego nie jest dla nich istotny. To nie znaczy ze nie nalezy tego poruszac. I kwestia ostateczna, nie dyskutujesz, olewasz swoich rozmowcow. Jesli oni to robia nie usprawiedliwia to Ciebie.

Autorze ten tekst wygłoś z ambony:O Wiesz co to utopia?????? To między innymi to co napisałeś zwłaszcza w ostatnim fragmencie.I tym końcowym fragmentem podważyłeś pierwszą część tekstu,która jeszcze była do strawienia. Ale to twoje poglądy i masz do nich prawo.Dla mnie to delikatnie mówiąc właśnie utopia.