Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 31latka

czy mozna sfiksowac z braku faceta?

Polecane posty

Gość marynarz...
brzydal ty jestes ciota? :P

Gość całkowicie czarny kot
nikt nie ma problemu z przyznaniem ze pociąg jest ważny jest mega ważny ale nie jest najwazniejszy

Gość ofe rma
no to co jest najważniejsze?

Gość marynarz...
brzydal ale ty zes brzydki:( ło rany:(:(

Gość ja ja ja
mnie tez brak faceta a co za tym idzie seksu :( a lubie i ostatnio czesto mam ochote na pieszczoty i wogole... :(:(

Gość całkowicie czarny kot
jest równie ważny jak: czułość, lojalność, uczciwość.. i kilka innych spraw

Gość hehehe bleee
mysle że na pierwszym miejscu postawił bym szacunek do drugiej osoby, nie seks nie zaufanie ale właśnie szacunek bo od tego wszystko inne idzie dalej, zreszt ten temat to temat rzeka i poruszanie go to cóż...nie kończąca sie opowieśc ;) proponował bym powrócic do pierwszego tematu czyli:...łłeee jak mi źle bo nie mam nikogog ;P

Gość marynarz...
a ja nie widze sensu zycia bez sexu:(:O

Gość ofe rma
"jest równie ważny jak: czułość, lojalność, uczciwość.. i kilka innych spraw" "mysle że na pierwszym miejscu postawił bym szacunek do drugiej osoby, nie seks nie zaufanie ale właśnie szacunek bo od tego wszystko inne idzie dalej, zreszt ten temat to temat rzeka i poruszanie go to cóż...nie kończąca sie opowieśc proponował bym powrócic do pierwszego tematu czyli:...łłeee jak mi źle bo nie mam nikogog ;P" sorry ale to są takie bzdury że szkoda literek na klawiaturze. ile kobiet jest bitych, zdradzanych i ciągle piszą "ja go kocham"? no ba, są nawet takie teorie głoszące że im gorzej się traktuje kobietę tym bardziej cie kocha. a czy spotkałyście się kiedyż z teorią że im mniej kobietę pociągasz tym bardziej cię kocha, bo ja nie :D a z drugiej strony nawet najbardziej lojalny, uczciwy i dobry facet może sobie tę swoją lojalność w dupę wsadzić jeżeli kobiety nie pociąga. wasze odpowiedzi są bez sensu.

"brzydal ty jestes ciota? " Nie, a dlaczego miałbym być? Muzyka Ci się nie podoba? Akurat Him lubię, jak wiele innych kapel. Czasami fajnie posłuchać love metalu.

chyba można.moja 22 letnia kolezanka fiksuje ostro ..w sumie jestesmy w podobnej sytacji ale ja to znosze normalnie ona ma straszna depresje z tego powodu i troche jej odwala:O nie wiem jak jej pomóc bo chłopa jej nie znajde

Gość ofe rma
no i właśnie na tym polega "ślepota" tej miłości. że miłość to tylko pociąg seksualny. że facet może cię zdradzać ale ty mu wybaczasz "bo go kochasz", że może kłamać, wykorzystywać i wszystko zostanie mu wybaczone "bo go kochasz". wszyscy wokół będą ci mówić że to wałkoń i cham ale ty wiesz lepiej "bo go kochasz". a wszystko to dlatego, że pociąg seksualny do niego jest takim silnym uczuciem, nie miłość.

mooże brzydal piekny nie jest ale to facet i wcale nie musi być piękny po 1 ma mega chujowe zdjecia wstawione, jakieś w łazience i na dodatek bez koszulki co troche jednak odstrasza... ale nie jest uwazam najgorzej;) tylko image trzeba zmienic:P

"po 1 ma mega ch*jowe zdjecia wstawione, jakieś w łazience i na dodatek bez koszulki co troche jednak odstrasza..." Drogie panie i panowie. Ja się swojego ciała nie wstydzę, dlatego takie zdjęcia (mam jeden duży defekt w wyglądzie i chcę to zmienić). Po drugie, nie szukam tu miłości, czy dziewczyny, więc nie muszę się lansować. Jak tu napisano, jestem facetem, piękny nie muszę być, wystarczy, że będę w miarę normalny, bez trzeciego sutka, czy drugiego ... :P

Gość hehehe bleee
do szczera dziewczyna- daj tą twoj koleżanke tu na forum to pogadam, może mi wtedy też ukryta depresja nagle przejdzie ;)

Gość hehehe bleee
swoja droga nie myślałem że dziewczyny też sie seksem kierują! ? ? ?

ale ja nie krutykuje twojego ciała, jesteś facet i tyle nie mowie tu o kategoriach fajne czy niefajne tylko o samym zdjeciu, jako dziele sztuki:D;) i miejscu jego wykonania

koleżanka raczej nie wpadnie;) zreszta by sie wkurzyła jakby sie dowiedziała ze wypisuje na kafe takie rzeczy o iej ale co fakt to fakt od braku faceta jej bije ..wiecie pietno bycia 22 letnia dziewica jest straszne, chociaz ja mam tak samo i zyje i nie widze problemu przyjdzie to bedzie, wierze i wiem ze przyjdzie wiec sie nie martwie i jak to mowie trzeba sie cieszyc ztego co sie ma a nie smucic z powodu czegoś czego sie nie ma;)

Gość hehehe bleee
szczera ja mam 24 i też białogłowa jestem znaczy białogłowy ;) myślałem tak jak ty, potem zaczęło mi odwalc a teraz to tak mi wszystko jedno w sumie ale radze ci troche samemu zacac działac bo tak to sie własnie zaczyna 20lat...22....24....30 ;)

Szukanie dziury w całym----nie zycze sobie abyś mnie analizował,poprawiał i chciał zmieniać,ja sie Ciebie nie czepiam wiec Ty też sie nie czepiaj mnie. Przeciez nic od Ciebie nie chce,nie właze na Twój topik gdzie prawdziwi są be a fantaści ok. bez odbioru

no własnie wiem i działam..robię pierwsze kroki do tej pory zawsze czekałam az panowie sami beda podchodzic do mnie , bo ja sie nie bede "ponizać" i sama podrywac tylko cierpliwie czekać az ktoś sam mnie zaczepi... teraz jednak stwierdziłam ze takie myślenie nic nie daje jej bez sensu i pozbawia mnie wielu okazji...oczywiscie nie mówie o podrywaniu faceta w sensie podejsc i zagadac ale jakies delikatne aluzje albo po prsotu normalna rozmowa , uśmiech:D i tego typu rzeczy...bo tzreba dawać facetom znak , ze jesteśmy zainteresowane i wdze, ze to zaczyna działac ;) tylko ze ja jestem dupa w stosunku do płci męskiej , bardzo lubie mezczcyzn oni mnie ...ale z drugiej stronny mnie krepja onieśmielaja;) nie jestem miss swiata raczej przecietna laska jakich pełno, ale czesto to nie wyglad sprawia czy jesteśmy dla otaczajacego świata atrakcyjni czy nie...tylko nasze nastawienie i poczucie własnej wartości i pewności siebie chaos w mojej wypowiedzi;)

mam chwilowy kryzys😭 choć zazwyczaj sobie z samotnością radzę. P.S. kto tu na Brzydala najeżdża???😠 to swój chłop jest🖐️

Jak mnie Szukanie zdenerwował. Czy mnie czytaja faceci czy ze mną rozmawiają to i tak myslą o seksie.Jak nie prowokuje to oni myslą ze prowokuje:O Jestem ''wyluzowana''naturalna temat seksu nie jest dla mnie tabu. może i nawet nie którzy ze mną (normalni)chcą być,no ale do cholery jak nie widzę zainteresowania,to skąd mam to wiedzieć:O Nie umiem sie zakochać na zawołanie,u mnie pojawia sie iskra szybko ale gaśnie jeszcze szybciej wrrrrrrrrr ide na papierosa.

Gość hehehe bleee
no szczera jest tam chaos ale jest to z sensem tylko mi sie strasznie nie podobało to z tym "poniżaniem się" ... kobiety se często nie zdają sprawy ile razy facet z siebie musi debila zrobic. To jest bardzo wazne aby pokazac zainteresowanie, powiedzmy facet zagaduje a tak kobieta nic cos tam odpowie nawet jak chce gadac to nic nie powie, to co se facet myśli? kurna znowu nie wyszło... jak sie tak z 10 razy kosza dostanie to kurde to jest to cos :P nie żebym sam tak miał :P ale nauczcie sie że rozmowa to też tylko rozmowa i że pogadac nigdy nie zaszkodzi a może akurat cos tam cos, bo nie od razu widac wszystko na pierwszy rzut oka teraz u mnie chaos :P