Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 31latka

czy mozna sfiksowac z braku faceta?

Polecane posty

"Szukanie lubie koty ze sterczącymi ogonkami,jak łaszą sie do mnie i mruczą mrrrrrrrrrrrrrr byleby tylko dostac miskę zaraz go nakarmię" hihi, no teraz to lepiej ;)

"Ok oswiecam Cie Kwiatek--dla mnie jestes burakiem i nie umiesz ze mna postepować" kochanie, musze najpierw wywiedziec sie co lubisz ;)

przykro mi ze w malo subtelny sposob to zrobilem ale interesy mnie gonia. teraz bede wiedzial jak sie z Toba obchodzic ;)

Kwiatek juz Ci nic nie pomoże,nawet bardzo długi ogon i błyszcząca sierść nie zwracam na Ciebie juz uwagi,jestes za gwałtowny jak dla mnie Nie wiem czy zauważyłeś ale podrywam Szukanie Dziury w Całym,który jak sie zorientuje ze go podrywam to ucieknie:O

a wiec zostaję odtracony czarna polewke mi dała o dobrzy ludzie, powiedzcie jak jej serce zdobyc?

Gość całkowicie czarny kot
zjadłam drożdżówkę i dwa batony to oznacza, że ze mną lepiej :-)

hej:-) jak dzień?

a super ;) miły dzień w szkole na zajęciach widziałam jak pobieraja jednemu panu szpik i potem zrobili mu trepanobiopsje szpiku...czytaj wycieli kawałek kości ...eh było widocze:D:D:O jakby komus śrubokret w plecy wbijali:O ale przynajmniej działo sie ps: faceta nie poznałam;)

a mnie kolega mami wizja domku na wsi i kładem:-) choć dobrze wie, że traktuje go TYLKO jak kolegę jak nie ma chemii - to co mam zrobić? Przecież, jak tylko pomyślę o jakimkolwiek kontakcie fizycznym to mnie pusty smiech ogarnia

brakuje? zapytaj czego ma za dużo:-) wagi:-)