Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 31latka

czy mozna sfiksowac z braku faceta?

Polecane posty

no się tam dobrze umyj :D abyś pachniała olejkiem różanym, głowe wyszoruj by twe kosmyki włosów miękko opadały na twe kruche ramiona ;)

brzydal juz tak nie podkreślas swego wianka, tu połowa go ma wiec nie masz sie czym chwalic ;) zreszta to jest wiadome ze po za dupskiem liczy sie charakter i tylko to bo na co komu ciało jak ono suche i drewniane od środka?

"brzydal juz tak nie podkreślas swego wianka, tu połowa go ma wiec nie masz sie czym chwalic" Nie chwalę się, ani wstydzę tego. Nie jest to dla mnie problemem.

Gość całkowicie czarny kot
Złośliwa - rozłożyło mnie na łopatki :-)

do brzydal29--> widziałem twoje foty o ile to twoje, ogól brode i idź n siłekę troche dopracowac to i owo ;) a tak szczerze to bym ci w życiu nie przykleił łatki białogłowej ;)

no się tam dobrze umyj abyś pachniała olejkiem różanym, głowe wyszoruj by twe kosmyki włosów miękko opadały na twe kruche ramiona hehe chyba sie troche rozmarzyłeś;):D....kosmyki ma na ramiona nie opadna bo włosy mi nie sięgaja ramion;)

Wszystkei sfiksowane w pracy/szkole, a ja mam na popołudnie... :( I nuda...a tak mi się przyjemnie Was czyta ;)

Gość złośliwa w ...
🌼 Miłego dnia wszystkim sfiksowanym trzydziestkom:classic_cool: BAJECZKA Czarownica i czarnoksiężnik Dawno temu, za morzami i górami w ciemnym lesie mieszkała czarownica. Znała dużo różnych zaklęć i wydawało jej się, że jest najpotężniejszą czarownicą na świecie. Pewnego razu chciała rzucić urok na rycerza, który się jej podobał. Nie wiedziała tylko, że on jest potężnym czarnoksiężnikiem. Rzuciła urok na siebie.

dokończenie bajeczki: ... i tak błąka się od tego czasu po topikach. Tego próbuje czarować, tamtemu uroku zadać, ale sam zaczarowana będąc mocy już nie posiada. Azaliż czy jest cudowny eliksir, który szczęście przywrócić może i tajemne moce znowu dostępne dla czarownicy się staną? I zamienią garsonkę na zwiewne szaty?:classic_cool: :p