Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 31latka

czy mozna sfiksowac z braku faceta?

Polecane posty

hehe to jak ponogrubas;) ja tez ma tak moze to i straszne ale faceci otyli mnie odpychaja ..jako kolega spoko ale jako facet sobie nie wyobrazam......chyba jakis uraz od strony taty sa same grubasy;)

Gość całkowicie czarny kot
mój kolega ma sporą nadwagę, to już podchodzi pod otyłość - trochę to jest spowodowane kontuzja jakiej doznał na poligonie, przez cztery lata miał nogę w gipsie - ruchu zero, robił sobie spacerki o kulach... ale to już nawet pal licho - można zrzucić ale jest coś gorszego - jego gust dotyczący filmów. On uwielbia kiczowate filmy o zombie:-)

też tego nie lubisz? o matko! jak dobrze, że nie jestem jedyna:D nie śmiesza mnie popierdywania i wymiociny - jakoś nie wiem czemu :P

heh ja sąddze , że to my jesteśmy jednak normalne;)a cała reszta ma nierówno pod sufitem ,że to ogladaja;) a jeszcze najgorsze sa filmy o czarnych braciach i jaraniu trawy typu how high:O...byłam katowana tym przez kolege kiedys.no masakra:O

o kurde musiało to być przerażające;D:) heh horrory 3 kategorii.ja nie przepadam za horrorami jako takimi wole dobry thriller dużo mocniej trzyma mnie w napięciu niz film w którym jakis pan z siekiera gania bo lesie;)

Gość lolita67
Opowiem Wam moja historie,kochałam sie w tym facecie od podstawówki ,teraz jestem na studiach i los nas połaczył ;) Obecnie mamy 2 lata i zyjemy w bardzo udanym zwiazku ,jednak mam problem... Niekidy mma brak czasu (wiecie no nauka ,ucze dzieci tańca i udzielam korepetycji z matematyki więc niektóre dni mam bardzo napięte) Kiedy nie moge sie z nim spotkac jestem nieszczesliwa, a ten dzień z góry przesadzam na nieudany. To nie jest tak ,że nie moge bez niego zyc ...MOGE ale nie chce ! chocby na godzinke ale zeby sie tylko spotkac,czy to jest normalne?? pomozcie:(

hmm co jest złego w filmach o zombiakch? to moje jedne z ulubionych filmów :) straszne filmy itp też są niezłe- można się nieźle pośmiać :P

lolilita67 ile masz lat? co za pytanie :( jak mozna szukać odpowiedzi na forum w przypadku takiej sprawy dotyczacej dwojga ludzi? pogadaj z nim nie z nami ;) yyyyy no chyb że chcesz tylko o tym pogadac :P

:) siema heee blee ty sie pojawiasz na moment i znikasz;) nie no straszne sa takie filmy z zasady juz ich nie oglądam;) a co do humoru to i tak najlepszy jest Jas fasola.. z wizyta u królowej Elżbiety:P:P:D

pojawiam się i znikam :P co poradzic? widzę że pojawił ci się e-mail cóż ....trza będzie też jakiś umieścic przy swoim nicku ;)

Gość lolita67
no tak on mnie chce ,aole co mma mu powiedziec ? wiecie z wami moge poklachac... a przy nim zgrywam twardzielaa... nie chce sie rozklejac nie wiem czemu tak jest

lolitka po prostu teskisz za nim chcesz spedzac wolna chwile z nim..nie widze tu problemu to chyba normalne;) nie wiem moze napisz mu smsaze mogłabys kazda wolna chwile jemu poswiecic;)..bo tak go kochasz:P

Gość lolita67
tak mi pomagacie ;(

zombiaki moga być ok ale zombiaki striptizerki? :-o jeśli chodzi o związki - nie doradzam, sama sobie nie potrafiłam poukładać relacji, więc byłabym nie fair cos doradzając

doradzanie jest głupie w takich sprawach, bo jak coś nie wyjdzie to czyja będzie wina? każdy ma swój rozum i tyle więc niech go używa ;)

Gość lubicie
lubicie sie całowac??

ja UWIELBIAM :D

Gość lubicie
no odpowiedz nie wstydz sie;) lubisz czy nie moze sie wcale nie całowałes blee

nie nie całowałem się- satysfakcjonująca odpowiedz? :) wybacz ale to pytanie nie jest za mądre, po co się obcych ludzi pytasz i do czego ta wiedza jest potrzeba jak sądzisz hmmm, zastanawiałaś się nad tym? ;)