Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalunia z wioskii

Kobiety po 60tce z makijażem. Co otym sądzicie ?

Polecane posty

Gość Lalunia z wioskii

i to takim widocznym

Gość nieeeee...............
a dlaczego nie ? mozna byc za starym na makijaz? wątpię

Gość no lalunia
zbyt ostry makijaż razi tak samo u 60-tek jak i u 20 latek :P

Gość Baronessa
a czy to nie śmieszne bawic sie w malowanie gdy nie ma sie zębów i specjalnie nie dbało sie o to by je jak najdłużej mieć ? Mnie rażą wypacykowane trzydziestki i czterdziestki z brzydkimi żólto czarnymi niezdrowymi zębami. Bo wówczas widac że to dbanie o siebie to tylko takie na pokaz,powierzchowne. Bóg wie co zobaczylibyśmy gdy można było zajrzec głębiej.

Gość Microsoft albo Apple
a mnie brudne, zgniłe zębiska rażą bez względu na wiek. Przypominam, że 98% Polaków ma próchnicę, więc coś się tych babek po 30 i 40tce czepnęła ? Tak jakby w innym wieku istniała tylko opcja "biały ząbek" :D hehe...nie w tym kraju. Tylko tutaj wyznanie w stylu "boje się dentysty i idę do niego tylko jak już muszę (czyli kiedy ząb trzeba usunąć)" przyjmowane jest ze zrozumieniem ;)

Gość ._.
60tki, 30stki, 40stki, mnie kopie i 20stka kiedy stoi kolo mnie taka wypacykowana z tapeta uderz z tylu a z przodu tynk odpada, i jeszcze perfum ze oddychac sie nie da....i totalny brak higieny, brudne paznokcie, wlosy tluste normalnie fuj ale odpowiadajac na pytanie, 60tka z makijazem? a czemu nie(nie mam na mysli teatralnych makijazy) jesli jest ogolnie zadbana kobieta

Mnie trochę rażą starsze panie z namalowanymi czarną kredką brwiami... Niezbyt ładnie wyglądają też mocno pomalowane usta. Ale cóż... Kazda kobieta chce byc piękna w każdym wieku. Niestety, niektorym to nie wychodzi, zamiast się upiększać, szpecą się.

Gość The Hunter
każda kobieta powinna znac swoje miejsce i czas. Makijaż służy podkreślaniu kobiecości. Jeśli podkreśla sie kobiecość to chyba z myślą by przywabić samca, czyż nie ? A jakiz to samiec ( i w jakim celu) ma zostac wprzywabiony przez powyższą wiekową pania?

Gość bzdura kobieta maluje się
nie tylko dla faceta, a raczej dla innych kobiet :p nie chce odstawac, ani czuć się gorsza. Mam sie przestac malowac bo mam męża? I stroic się tylko wtedy gdy on mnie widzi? Absolutnie nie. Kazda kobieta bez względu na wiek chce wyglądać ładnie, z tym że z wiekiem zmienia się sposób w jaki kobieta chce to osiągnąć. Moja mama ma 56 lat i nie wyobrażam sobie jej nie wymalowanej, bez zrobionych włosów, a ma męża, dzici i żadnego faceta juz do siebie nie przyciagnie. Ale chce się czuc dobrze

Gość dziewczyna wszystkich
każda kobieta jest próżna i egzystuje gdy czuje że jest ktoś kto zwraca na nią uwage. A że wytapetowane wyglądaja jak dajki to......

Gość W cywilizowanych krajach
istnieje coś takiego jak tolerancja. Szkoda, że w Polsce tak o nią trudno.

Gość GGBMMMZMZ
ILE LAT MASZ DZIECKO ZE 30 STKA TO STARA BAB DLA CIEBIE