Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marconi24

Co robicie ze spermą?

Polecane posty

Gość Marconi24

Wiadomo jak kończą się ręczne zabawy gdy wszystko idze dobrze Jest, że tak powiem, eksplozja. No i właśnie, co wtedy robicie? Bo nie wierzę, że sperma nieskrępowana lata sobie po pokoju i ląduje gdzie chce Używacie czegoś (np chusteczek), a może zwyczajnie do ręki i potem do łazienki? Zauwazyłem, że moja dziewczyna nie bardzo wie co zrobić i od jakiegoś czasu "nie kończy". Ja też nie wiem i nic nie mogę jej doradzić ( nawet gdyby, to trudno by było o tym porozmawiać - ale z tym jakoś sobie poradzę...). Proszę, dziewczyny odpowiedzcie jak sobie radzicie... Do facetów też sie zwracam...

Gość moniiia
Wcieram ją mojemu tatełe we włosy na głowie :classic_cool:

Gość vanesssa123
jesli seks w prezerwatywie to wiadomo - po jej zdjeciu jak cos zostanie to chusteczka wycieram jesli seks oralny to albo chlopak brzydko mowiac spuszcza sie mi na piersi (albo plecy zalezy od pozycji :P) i potem ide do lazienki sie umyc albo konczy w moich ustach - wtedy zaleznie od jej smaku albo polykam (moj facet jest palaczem i jesli w ciagu dnia duzo wypali to smak jest obrzydliwy) albo wypluwam mu na reke a on do lazienki i po prostu myje dlonie :) jesli trzeba uprawiac skes "po cichu" to polecam uzywanie prezerwatyw albo po prostu trzeba polknac i isc umyc zabki :]

Gość malllka
a to chodzi o robótki ręczne czy oral? najlepeiej wydaje mi sie ze chusteczki...

Gość NieGrzecznaAga24
karmię nią ptaki...po co marnowac:D zima w koncu idzie a jakis zapas energetyczny muszą miec:]

Gość NieGrzecznaAga24
moze wiecej sie zgłosi. Może jakas fundacje w tym celu trzeba by bylo założyc. Co Wy na to? Może gołebie zamiast srać beda sie spuszczac:]

Gość robię sobie maseczkę
na ryja. wtedy jest gładziutki jak pupa niemowlaka.

ja sie nie moge przekonac do sparmy, obrzydza mnie, nie polykam, a jak mi sie spuszcza na piersi to mnie mdli, masakra..

Gość gocza
A po co zakładać fundację ? przecież spermę dodaje się do kosmetyków i to jeszcze w jakiej cenie one są ! normalnie masakra .