Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczjej

gdzie taką znaleźć?

Polecane posty

Gość Ewka co ma olej w głowie
niby wiek idealny (lubię młodych kochanków), ale... mnie akurat sam intelekt nie wystarczy:-O Uwiebiam inteligentnych facetów, ale na równi z bystrym umysłem, musi iść: poczucie humoru, dobry wygląd i kasa. Ot, tyle.

to o spanie bylo do romantycznej :) właśnie kobitki na forum nie macie się co stresować za bardzo. O brak inteligencji głównie posądzam dziewczyny, które spotykam codziennie. One nie siedzą na forum, bo czytanie dłużej niż 10 minut, to dla nich wysiłek nie do podjęcia :D a te, z którymi lubię rozmawiać, i które coś sobą reprezentują są pozajmowane :)

Gość romantyczna-idealistka
Właśnie zaraz idę spać :)

ahhh może przesadziłem nie uważam się za przystojniaka, nie zauważyłem, że to wymieniłaś, mój błąd :D więc mam tylko poczucie humoru :)

Gość Zuzulka_pszczółka
Nie no wymagania boskie:) Niestety nie nadaje się bo uwielbiam malować mocno oczy i mam nie za długie włosy :P poza tym pale:P tak to by wszystko pasowało ale... jak nie lubisz czytać książek to u Mnie jesteś spalony :P Zastanowiłabym się czy nie masz zbyt wygórowanych wymagać bo w dzisiajszych czasach trudno o taką nimfę jaką opisujesz:)

Hehe no tak ;)

albo coś źle opisałem, albo źle mnie rozumiecie nie chodzi o boginię piękności :o i zbyt poważnie podchodzicie do tych wymagań. Jak będę w stanie się zakochać, to nie będzie mi przeszkadzało to, że maluje sobie mocniej oczy, że używa błyszczyku, czy że lubi solarium. Ale nie to wszystko na raz :) A jak wiadomo, bywa, że ludzie zakochują się w osobach, które na początku wcale im się nie podobają. A palenie... niby nie skreśla, pod warunkiem, że byłaby w stanie się z papierosami rozstać. Sam to zrobiłem i wiem, że jest możliwe :D

Hmm......wymagania trzeba mieć, ale wiadomo, że się ideału nie znajdzie...tylko kogoś ZBLIŻONEGO do ideału :)

Gość Zuzulka_pszczółka
Mi nie chodziło o to ze bogini piękności ;) ale perspektywa mega naturalnej długowłosej niewiasty kojarzy mi się z nimfą :P Ja na solarium nie chodzę wręcz jestem na nie uczulona ale ratuje mnie naturalnie ciemna karnacja :) z fajek raczej nie zrezygnuje na pewno nie dla żadnego mężczyzny :P kiedyś rzucę jak sama do tego dojdę;)

Gość roztanczonalala
kurde.. teraz płacze :(( serio... traktuje mnie jak zwykle ścierwo .. ! :(

cześć Wam:).. ja ostatnio mam problem, ze jeden koles namietnie probuje sie ze mna umowic... :O a ja namietnie daje mu do zrozumienia, ze nie... pocisnelam ku kit, ze mam chlopaka :O a on dalej swoje... wytrwały:D

Gość roztanczonalala
lilly :D heh bo sie zakochał chłopak..:P

ale on to ciepła klucha 🌼 btw nie lubie uzalajacych sie nad soba, a on wlasnie taki jest... chce prawdziwego faceta :classic_cool:

Gość Cichutka...
Niekoniecznie, facet musi miec predyspozycje, żeby pchac sie pod pantofel :) spotkałam raz takiego ktory za nic w świecie nie dał sie tam wepchnać hihi :)

bywa, że ludzie zakoch*ją się w osobach, które na początku wcale im się nie podobają. dokładnie, ja byłam zakochana w facecie który na pierwszy rzut oka "wymagan " nie spełniał :P

poszukiwaczjej co lepsze od tej pory wymagania znacznie uległy zmianie, wiem tyle ze jak sie jest zakochanym to wszystko sie podoba w drugiej osobie a wady sie akceptuje i odbiera jak zalety :D

serce nie sługa :D niejeden książę, w poszukiwaniu księżniczki z wieży, zawędrował do wiejskiej chatki i tam pozostał :) taka bajkowa metafora :classic_cool: