Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elaela

Jakie sa symptomy ciazy?

Polecane posty

Witam, ... mam pytanko... moja dziewczyna twiardzi ze ja brzuszek boli i takiego uczucia jeszcze nigdy nie miala... 2 tyg. temu spalismy razem , ale tak naprawde sexu nie uprawialismy... moze włożyłem kilka razy , ale mysle ze opamietalem sie w odpowiednim czasie...(nie mialem wytrysku) dziewczyna nie wim czy Mnie wkrece czy mowi prawde i jak narazie nie chce testu sobe zrobic... (ma dopiero zrobic) Prosze o jakąs sensowna opinie bo ja sie na tych sprawach nie znam...aga wiem ze okres skonczyła 5 dni bodajrze przed tym \'stosunkiem\'... pozdrawiam

Gość jolcia1965
ona może byc w ciązy bo tobie mógł wyjść śluz myślałes ze się nic nie stanie a może być w ciąży, niech zrobi test i się pużniej okaże , a z tym bulem brzucha to na początku ciąży nie boli chyba że poroni

Gość xxxxxxxxxxxxxx9
to ze nie miałes wytrysku to jeszcze nie powód zeby mówic ze ktos cie wkreca to moze byc ciaza wystarczy ze włozyłes

witaj Ważne, żebyś określił w jakim czasie od okresu spaliście razem. Jeśli Twoja dziewczyna nie dostała okresu, a okres jej się spóźnia już 1-2 tygodnie to może byc w ciąży. Brzuch natomiast pobolewa dopiero około 3-go miesiąca ciąży, na początku nie ma żadnych innych objawów oprócz nudności.