Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhfhfhfh

A ja siedze w domku i pije piwko a wy ??

Polecane posty

tak juz 3 rok szczerze raz gorzej raz lepiej ale jakos daje rade wkoncu trzeba byc silną!! czsami mam juz dosc tego zawodu ale on to kocha

Gość nie mam majtek
tak jak mój ,pracoholik wstrętny:D czasami mam dość :( kiedy tylko mogę to jadę z nim ....rzadko bo mam prace ale chcę spędzić z nim jak najwięcej czasu...:)

Gość nałożnica sułtana
sultan daleko daleko..

ja jeszcze sie ucze wiec jakbyly wakacje troche pojezdzilismy razem a teraz .. ale jak chodze do szkoly to lzejmi bo zajme sie czyms i nie mysle ciagle o tym gdzie moj ukochay jest i czy wroci z tej trasy...

Gość nie mam majtek
a na ile jeździ do niemiec ?i teraz jak moj jeździ do Czech(ma za darmo;) ) to nie ma go 2 dni

Gość nie mam majtek
ja sie nie dołuję ....zadaję tylko pytania:d browar szumi w głowie ,jest fajnie....:D

wczoraj nad ranem pojechali wczesniej jezdzil do Danii do Holandii ale to tez tak najgorsze sa te wieczory bo On zmeczony przyjedzie wiadomo a rano z powrotem... ale to tez tak max 3 dni ale czasami do mnie nei zajezdzal bo krotka pauza a musial cos zalatwic i z powrotem

ale ok 4 powinien byc w doku mielismy jechac do Holandii w ten weekend ale nie ma co sie wbierac w poniedzialek musimy byc z powrotem w domku ehhh Moj to nawet chcial zebym podnosila swoje kwalifikacje i szla robic prawko na C hehehe

Gość nie mam majtek
moj tez chce zebym zrobila prawko na cieżarówki hahhha już jeździam pare razy ale to chyba nie dla mnie... boję sie ze jak zacznie jeździć do niemiec to będziemy się widywać bardzo rzadko

Nie boj sie to taka sama droga chociaz jak sie trafi na swieto mozna dzien postac moj kiedys mial holandie to stali tam dwa dni bo musili wcczesniej towar zawiesc a inny kontrahent mial towar ktory mieli odebrac za dwa dni a o odrazu w Polske czyli caly tydzien poza domem ... taka praca zawsze mmoze cos wyskoczyc ale co nas nie zabije to nas wzmocni:D:D

Gość nie mam majtek
troszke mnie pocieszyłaś ..bo już się bałam że nie będę go widywać jeździ sam....:O

Nie martw sie moja przyszla szwagierka zostaje sama z 4 dzieci jak maz wyjezdzaw trase a radzi sobie tak az ja podziwiam nawet ma czas poklikac ze mna na gg

Gość nie mam majtek
troszkę mnie pocieszyłaś :) po prostu ciężko mi samej przez dwa dni a jak nie nędzie go dłużęj to zwariuję :D

Dasz rade spokojnie uwierz mi :):) oj chyb a trzeba isc spac mialam dzis meczacy dzien na6lekcji 4 sprawdziany:(

Gość gkgkgkgkhkrgvjna
a ja leze i czekam az zasne..

Gość nie mam majtek
jak chodzi o ,moe to moj jakies 2 lata

Gość nie mam majtek
cukierecek ..powodzenia:) buziaki .....i dużo milości :D

Gość pikenaidumna
a ja nie chodze na randki i tez pije

Gość nie mam majtek
brat niedzwiedz fajny z ciebie facet:D