Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natatataliaiaaa

STRASZNE!! POPŁAKAŁAM SIĘ

Polecane posty

nie wiem co dokładnie jest w tym filmie bo nie chce oglądać ale ktos tu napisał że obcina się świnka ząbki czy też kastruje bez znieczulenia. Bo widzisz byłam przy takich rzeczach i jedne świnki sie drą w niebogłosy a drugie siedzą cicho, bo fakt faktem ich to nie boli ale stresuje dlatego robia tyle hałasu. a co do reszty filmu wierze że jest to czyste okrucieństwo

Gość ci rzeznicy
sa totalnie pojebani i dzicy.jeszcze do swini krzycza 'ruchy ty skurwysynu' :O

Gość ci rzeznicy
''o,zdechnij ty'' :( :( :( jakbym takiego dorwal,to jemu bym gardło poderżnął skurwydsynowi :( :O

Gość ljkkjg
boze,to jest okropne!!! rozjebało mi nastrój na całe życie :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :(:( :( :( :( :(

Gość goldenka+
GDYBY RZEZNIE MIAŁY SZKLANNE SCIANY KAZDY ZOSTAŁBY WEGETARIANINEM... Co do drugiego filmu -nie ogladałam i ogladac nie bede wystarczy mi jedna bezsenna noc po pierwszym filmie.Za cienka na takie cos jestem

Gość jkgyhh
za cienka?! to ciekawe,co byś zrobiła na miejscu tych zwierząt :O :( :O

Gość goldenka+
wspolczuje i strasznie zal mi tych zwierzat,ale co my mozemy zrobic??

Gość kochamCięskarbie
a co ja mam zrobic jak mi w domu kaza jesc mięso?! ! wiecie co..:(( chyba sie powiesze .,poplakalam sie..moj pies jest tez zwierzatkiem i to takim kochanym,a jak w dzienniku uslyszalam,ze mordowali psy na smalec too... :(( co ja mam zrobic/?