Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiaa26lll

2 tyg wczasów a on przy rozstaniu płakał

Polecane posty

Gość Sylwiaa26lll

Poznalismy sie na wczasach we Włoszech ja 26 on 31.Chciałam odpoczac po nieudanym zwiazku,nie ukrywam że szukałam tez bliskości fizycznej.Byłam w porzdaku do niego w pierwszy dzień całus lekki pozniej mocniejsze pocałunki i przytualnia u mnie w pokoju hotelowym.Tak spedzalismy miło czas a on płakał jak wyjedżałam myślałam że ejst poważniejszy poza tym był to typ raczej faceta ,który o seks nie musi zabiegac bo ejst bardzo atrakcyjny i widziałam że ma powodzenie

Gość ir_is
I co w tym takiego dziwnego?

Gość Sylwiaa26lll
Co w tym dziwnego?Moim zdaniem tak przynajmniej myslałam ze w tym wieku 31lat juz sie tak łatwo nie rozpłacze facet w dodatku pewny siebie.Nie żaden typ mięczaka po zalediwe 2 tyg

Sylwiaa26lll Co w tym dziwnego?Moim zdaniem tak przynajmniej myslałam ze w tym wieku 31lat juz sie tak łatwo nie rozpłacze facet w dodatku pewny siebie.Nie żaden typ mięczaka po zalediwe 2 tyg czyli zawiodłas sie jednym słowem na nim:O:O ????

Gość Sylwiaa26lll
Nie tyle zawiodłam ile zaskoczyłam to raz a dwa nie chciałabym aby facet udawał uczucie żeby coś wskórać

Gość qwertyuuy
to chyba nie byl taki zajebisty skoro plakal:/ pewnie jakas pierdola z niego byla, a ty po nieudanym w zwiazku bylas pewnie bardziej zaabsorbowana szukaniem bliskoci i nie zauwazylas tego

powiem tak ...łzy u faceta to raczej nie wróza niczego dobrego:O ale z drugiej strony to skad wiesz ze udawał?...moze sie toba tak odurzył i zauroczył( bo po 2 tyg to raczej nie mozna sie zakochac) ze pusciły mu nerwy i zrobił to co zrobił... a moze dałas mu nr tel,adres e maila i powiedziałas na odchodne .....masz tylko nie płacz juz wiecej:P:P:P...i koles osiagnał swoj cel;)

Gość Sylwiaa26lll
Bracie niedzwiedzoiu dlaczego napisałes że łzy u faceta nie wróza niczego dobrego?

Gość Sylwiaa26lll
To nie był typ żadnej pierdoły tylko doświadczonego faceta który na pierwszy rzut oka ma wygląd faceta tylko na seks wrecz odpychajacy tzn zimny wyraz twarz,ubiór odpychajacy wyzywajacy,typ faceta z którym wiekszosc kobiet chciałaby sie przespac i nic wiecej

Gość Sylwiaa26lll
Ja na wczasach nie szukałam miłości bo jestem nadal zakochana w poprzednim tam na wczasach szukałam przelotnej znajomosci opartej na dotyku pocałunkach tuleniu sie do siebie w łózku i z tego czerpałam przyejmnsoc

Gość amaaaanddaa
facet 31 letni plakal po 2 tygodniowej znajomosci, nie wierze. Chyba jakis nieudacznik to byl.

Gość Sylwiaa26lll
Ani w głowie było mi wchodzenie w nowy zwiazek gdy ból po poprzednim nie minął

Sylwiaa26lll Ja na wczasach nie szukałam miłości bo jestem nadal zakochana w poprzednim tam na wczasach szukałam przelotnej znajomosci opartej na dotyku pocałunkach tuleniu sie do siebie w łózku i z tego czerpałam przyejmnsoc a nie prosciej było by napisac.... pojechałam by sie bzykać:P

Gość Sylwia26llll
Tego nie mogłam napisac o bzykaniu,bo nie tego szukałam napisałam szczegółowo i tylko tego ja sie powoli rozkrecam i tym bardziej przy tym facecie wolno bo wiedziałam że on mi da przyjemnsoc im dłuzej tam byłam tym bardziej sie o tym przekonywałam ze czuje sie wspaniale "tam' a te "podchody" pocałunki,tulenie tyl;ko potegowały moje podniecenie to jest chyba jedno z najlepszych chwil dla kobiety nie sam akt ale ta bliskosc faceta który doprowadza do szalenstwa

Gość Sylwia26llll
On mnie tak chłodno traktował trzymał dystans widac ze znał sie na rzeczy jak rozkrecic kobiete.Do niczego nie namawiał (taka pewnosc siebie biła z niego że wiedział że swoim dystansem sparwi ze bardziej bede go pragnęła)facet męski wygląd ostre rysy twarzy ale ładne ciemne włosy ciemne oczy opalona dobrze zbudowany wysoki ogólnie wyglad odpychajacy na stały związek

Gość spaghetti
a moze plakal z bezsilnosci, bo wydawalo m sie ze tyle na Toba pracowal, a nie udalo sie dokonczyc aktu :P byc moze plakal zeby cos wymoc, byc moze to bylo manipulowanie zreszta baaardzo za baaardzo ogolnie napisalas i chcesz zebysmy na podstawie tego wysnuwali wnioski musialabys dodac troche szczegolow, o czym w tym momencie rozmawialiscie, czy plakal jak cie odprwoadzal np na lotnisko i czy naprawde idzialas lzy? itd

Gość red star
nie wiem czy wyglad odpychajacy, ale charakter na pewno tak 31 letni faceci nie placza; charakteru jego na pierwszy rzut oka nie wyczilas

a tulenie,sciskanie całowanie to raczej kolezanko nie prowadzi do potegowania cyfr lecz do takiej kwesti jaka jest łozko...wiec nie sciemniaj ze jechałas sie tylko tulic i całowac:O.... no chyba ze masz 14 lat i nie wiesz co to jest penis u faceta.... ja ci powiem po co tam pojechałas... prawdopodobnie zostałas zraniona przez faceta( moze wchodziła w gre inna kobieta,moze sie znudziłas mu) ..zostawił cie...zostałas zraniona.. postanowilas zapomniec,odreagowac,wyjechac.....postanowiłas korzystac z zycia...zabawie sie,poznam nowych ludzi,odreaguje....moze sie z kims przespie,spróbuje doznan z nowym facetem..z tym ze niespodziewałas sie ze ktos moze sie toba zauroczyc? ze to bedzie on...ten z którym sie tuliłas i całowałas....sprawy poszły za daleko....koles płacze bo sie zaduzył....ciebie to wali,bo i tak kochasz byłego,totalnie to olewasz bo cie koles nie rusza z uczuciami......wracamy do realiów.........dalej cierpisz bo tesknisz.......:O:O

Gość spaghetti
ok opisalas jego wyglad dosc szczegolowo, i to ma jakies tam znaczenie ale musialabys napisac wiecej o jego charaktrze osbowosci z tego co wylowilam to mi wyglada na manipulatora, ktory prowadzi gierki

Gość spaghetti
haha niedzwiedz chyba dosc mocno sie rozmijamy w ocenie sytuacji mi sie wydaje, ze trudno ocenic sytuacje, moze gdyby sylwia podala wiecej szczegolow?

spaghetti ok opisalas jego wyglad dosc szczegolowo, i to ma jakies tam znaczenie ale musialabys napisac wiecej o jego charaktrze osbowosci powiedz mi jedno,jak chcesz dokonac w 2 tyg takiego czynu jakim jest poznanie charakteru i osobowosci 2 człowieka?:O..bo ja nie mam bladego pojecia...? a pozatym to sylwia ewidentnie pojechała w jednym celu...szukac ukojenia po nieudanym zwiazku w ramionach innego mezczyzny....:O

Gość Sylwia26llll
Czasem na pierwszy rzut oka mozna poznac z kim mamy doczynienia wyglad wiele mówi o człowieku jego wizerunek zachowanie to był typ bardzo pewny siebie któremu bardzo łatwo przychodzi zdobywanie kobiety.Mnie sie nasunął wniosek taki że on może płakał żeby mnie pokazac że mu zalezy żeby moje opory zmalały tzn bardzo dążył do tego abym mu pokazała sie nago widziałm że mu na tym zależy i nie pozwalałam na to.Robiłam tak dlatego to mnie podniecało ze ja tak działam na niego i chciałam aby to trwało jak najdłuzej ta gra zdobywanie mnei to podniecało

Gość spaghetti
brat ja moge ocenic dosc szybko, im jestem starsza tym latwiej to przychodzi, ludzie sa skomplikowani, ale pewne wzory zachowan i typy osbowosci przewinely mi sie przez zycie i przykre to ale moge powiedziec ze czasem ludzi mozna zaszufladkowac poza tym gleboko wierze swoej intuicji, bo nieraz rozsadek mnie zawiodl ale to co podpowaiadal intuicja okazywalo sie w koncu bliskie prawdy jestem pewna ze sylwia moglaby by troche rozjasnic sytauacje, ale ona chyba zniknela...?

Gość Sylwia26llll
Nie ukrywam że najbardziej podnieca mnei własnie ten poczatek podchody zdobywanie potęgowanie tego podniecenia rodzacego sie pożadania.Dlatego zaczęłam od niewinnych pocałunków wszytko po to aby m poczuła więcej szanuje sie i nei chce zrobic cos bo ktos by chciał na mnie wymusic szanuje swoje odczucia.Podnieca mnei zainteresowanie faceta moja osoba toz e na niego działm i ze sie stara aby mnei zdobyc mam wtedy wieksza przyejsmnsoc a moze on przez to mnie bardzeij pragnie i szanuje tego nie wiem

Gość spaghetti
sylwia:) no to by potwierdzalo moja teorie, ze plakal z bezsilnosci pewnie byl przyzwyczajony do bardziej przewidywalnych zachowan u kobiet, a Ciebie nie udalo mu sie zlamac... plaka jak maly chlopczyk ktoremu ktos odbiera zabawke tak sobie gdybam

Gość Sylwia26llll
Ja nie chce podbudowywac sowjej wartości choc niewatpliwie mile mnei połechtało jego zainteresowanie,mnie zależało na tym aby wreszcie poczuć że facet o mnie zabiega,ze chce we mnei obudzic pożadanie a nie tylko że ja sie staram dla faceta on jest niedojarzały nie dba o mnie bo miałam taki zwiazek

Gość Sylwia26llll
Mnie sie wydaje że również poczuł silne pożadanie chciał mnie zdobyc ale nie udało sie mu