Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusesitttttaaaaaaa

nie wybrałeś mnie..żegnaj więc...

Polecane posty

Gość Lusesitttttaaaaaaa

Dwa dni temu zostawił mnie facet.. po 3latach bycia razem.. dla innej .. Nie jestem jakimś pasztetem.. dbam o siebie.. byłam dla niego dobra..miał wszystko..a jednak, ona była lepsza..DLACZEGO? kiedy minie ten cholerny ból który nie pozwala mi funkcjonować?

Gość inez28
Widocznie nie dawalas mu teog wszystkiego czego tak naprawde potrzebowal.Facet ktory ma to czego pczekuje nogdy nie pojdzie na bok.Byc moze nie oddczulas ,ze cos jest nie tak.Ale glowa do gory ,nie ten to nastepny,widocznie nie byl ci pisany

Gość Lusesitttttaaaaaaa
ja zawsze mówiłąm kiedy mi żle.. mowilam co mi nie pasuje.. jakie mam potrzeby .. by mógł być inny.. on nigdy nie mówił .. :( myślałam,ze jest mu dobrze :(

Gość no własnie......
i przez takie myslenie rozpada się większość związków. ps jeden wątek ci nie wystarcza?

Skarbie mam identyczny problem i rozumiem co czujesz, jeśli masz ochotę się pożalić i pogadać to zapraszam gg 3218840

Lusesitttttaaaaaaa Dwa dni temu zostawił mnie facet.. po 3latach bycia razem.. dla innej .. Nie jestem jakimś pasztetem.. dbam o siebie.. byłam dla niego dobra..miał wszystko..a jednak, ona była lepsza..DLACZEGO? nie byc pasztetem czasami nie wystarcza...tak samo jak nie wystarcza do szczesliwego zwiazku staż 3 letni....przyczyna była jedna:) prwdopodobnie znudziłas mu sie nie moge zrozumiec tylko jednego ...kazda ale to prawie kazda kobieta...mysli tak samo:O ze skoro jej luby odszedł do innej to ja jestem gorsza,ta nedzniejsza ta mniej atrakcyjniejsza...dlaczego sie porównujecie z kims kogo wcale nie znacie:O to jest cios w wasze ego,cios w wasza samoocene ktora zostaje zachwiana przez kogos kto moze byc kompletnym zerem....i to jest najsmutniejsze z całej sytuacji a na marginesie ...to zobacz jaki ci prezent facet dał.....dał ci szanse na spotknie prawdziwej miłosci ktora jest przed toba:)

Gość Lusesitttttaaaaaaa
brat_niedzwiedz troche to dziwne,ze slowa osoby ktorej nie znam..potraifą mnie podbudować..dziękuje ci .,. moja samoocena została zachwiana.. mam nadzieje,ze ulozy mi sie.

jeżeli po trzech latach on odchodzi do innej ,to on cie nie kochał on tylko kochał się z tobą nie powinnaś się smucić tylko po prostu "OLAĆ GO"

jak to kobieta - uogólniłaś - a może fakt że jesteś zadbana nie jest dźwignią powodzenia związku ??

Droga autorko oboje popelnilscie podstawowy blad: ja zawsze mówiłąm kiedy mi żle.. mowilam co mi nie pasuje.. jakie mam potrzeby .. by mógł być inny.. on nigdy nie mówił .. myślałam,ze jest mu dobrze on nigdy nie mówił .. myślałam,ze jest mu dobrze on nigdy nie mówił .. myślałam,ze jest mu dobrze on nigdy nie mówił .. myślałam,ze jest mu dobrze on nigdy nie mówił .. myślałam,ze jest mu dobrze on nigdy nie mówił .. myślałam,ze jest mu dobrze on nigdy nie mówił .. myślałam,ze jest mu dobrze celowo wkleilem ostatnie zdanie kilka razy, zeby i inni rozumieli. Wasz zwiazek to typowy przyklad gdzie jedna strona realizuje swoje oczekiwania, potrzeby natomiast druga nie, jest nieszczesliwa. Oczywiscie swoje zrodlo mialo to w umiejetnosci dialogu miedzy wami, moglo wynikac z charaktrow ale nie zmienia to faktu, ze staliscie sie dla siebie obcymi ludzmi. Ze tylko jedna strona realizowala swoje potrzeby. Natomiast zeby zbudowac zdrowy zwiazek oboje ludzi musza sie realizowac wg.obobolnych wyobrazen a nie tylko jednej strony jak ma to miejsce w duzej liczbie zwiazkow (wiecej niz polowa w Polsce).

Gość a ja powiem....
myślę że się po prostu znudziłaś facetowi. tak samo jak niedługo znudzi mu się następna dziewczyna. Dzisiaj nie słuchaj tego co mówi wykładowca. Mówi bardzo mądrze ale zamęczysz sie takim myśleniem. Lepiej sobie powiedzieć że facetowi odbiło, zgłupiał itp. Będzie Ci łatwiej zapomnieć. Brat niedźwiedź napisał ważne słowa.

Gość ksiazez b bajki
dokladnie tak malenka ;P jestes swietnym lachonem i gdybym Cie znal sam bym biegal za Toba :D a tego sku**** zalej bo kiedys zrozumie jakim byl kiepiem a Ty wtedy bedziesz szczesliwa w ramionach innego :D i bedzie sam jak palec ;P nie sluchaj ze on sie przed Toba nie otwieral i mu brakowalo... bo facet rzadko sie otwiera w koncu to facet ma plakac?:D stracil najwiekszy skarb i teraz jelop do konca zycia bedzie tego zalowac a bardzo szybko to zrozumie ;P wiem z doswiadczenia ;P aha i koniecznie idz na zabawe w sobote i sie wyszalej z jakims przystojniakiem :D ;* pzdr