Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bara bara bara

dziewczyny! wyrastają wam włoski na brodawkach?

Polecane posty

Gość bara bara bara

mam kilka włosów na każdej z brodawek i ciekawi mnie czy innym kobietom tez one wyrastają.

Gość no właśnie.
???

Gość mixed berry
no wlasnie kilka dni temu tez to zauwazylam, nie sa to jakies twarde czarne wlosy ale dosyc ciemny meszek jakby;/ i tez sie zastanawialam czy wszystko ze mna okej bo chyba mam to od niedawna. Mam 27 lat

Gość hm to jak masz 27 lat to
być może jakieś zaburzenie hormonalne. ja natomiast mam 24 lata ale włoski na brodawkach od x lat :( są to jednak pojedyncze włoski , nieuciążliwe, aczkolwiek czarne i grube. usuwam to jak inne przy goleniu. eh nie wiem czy to do końca normalne - niby ciemny pigment = wysokie prawdopodobieństwo widocznego owłosienia. gorszy problem mam natomiast z trądzikiem na ramionach 😭 chyba czeka mnie leczenie hormonalne bo stara baba się robię , cera w miarę nieproblemowa a ramiona pryszcz na pryszczu :O ...smutne :(

Gość też walcze z trądzikiem od 11
lat!! ja hormonów nie chcę brać ponieważ mam zamiar zajść w bliskim czasie a jedno drugie wyklucza i ja również mam gigantyczny problem i dość wstrętnych syfów na skórze :(:(

Gość mixed berry
heh mam to samo jak bylam malolata to mialam tradzik na buzi teraz mam buzie gladziutka a dekolt ramiona w krostkach najgorsze jest to ze tego zadnym sposobem nie da sie wypelnic. Ale mozliwe ze u mnie hormony czy co bo odstawilam niedawno tabletki po 4 latach stosowania wiec organizm szaleje pewnie Jesli masz ciemna karnacje to te wloski chyba normalne bo kiedys pamietam moja kolezanka z lo sie mnie pytala czy mam bo ona miala i nie byla pewna czy to okej ale to bylo chyba z 10 lat temu

Gość ja myślałam o laserowym
usunięciu włosków z brodawek ale wstyd pokazywać takie cycki komukolwiek 😭 ... a wyrywać z cebulkami się jakoś boję z brodawek (ała!!)

Gość mango z bango
a probowalas smarowac ramiona vioseptem? to bardzo pomaga u mnie problem zniknal a co do wloskow na brodawkach to dosc czesto spotykane jesli jednak owlosienie bedzie sporego rozmiaru i nienaturalnie dlugie lub ciemne koniecznie zglos sie do endokrynologa

hm to jak masz 27 lat to golisz?! Może lepiej wyrwać pęsetą. Owszem ja mam w okół otoczki brodawkowej ale jasne blond. I może ze dwa ciemniejsze. A to jest pewnie problem hormonów. Idź zrób poziom testosteronu ok 25 zł. Jak nie testosteron to może już taki Twój urok.

Gość mixed berry
no wlasnie mialam Ci pisac zebys penseta z brodawek lepiej nie wyrywala zeby cos sie nie przyplatalo, piersi to piersi i na wlasna reke nie wyrywaj sobie ja bym sie bala skutkow tego ..moze lepiej obcinaj tuz przy nasadzie i tyle..przynajmniej bezpiecznie

Gość no ja sobie normalnie golę
tak jak bikini czy nogi maszynką jednorazową. golę to może za duże słowo bo tych kłaczków jest po około 7 na brodawkach ( nigdy nie liczyłam :P ;) ) hehe no i też nie mam pojęcia jakie długie mogą urosnąć. a wyrywać też bym się bała bo brodawka jest taka delikatna i unerwiona , że na samą myśl wszystko mnie boli. jeszcze jakieś konsekwencje by z tego wynikły :/ Hmmm a ten trądzik - oj to ja dopiero mam :( wszystkie metody zawiodły. sprawdzę jeszcze ten viosept ale to do smarowania rozumiem...? No bo w tym cały ambaras , że goją mi się szybciutko ale cóż z tego jak jeden mi znika a zaraz obok mam nowe ropniaki wyrzucone z krwi. problem polega nie na tym co działa na zewnątrz lecz co wpływa na powstawanie pryszczy wewnątrz. z jakiegoś powodu są wyrzucane a ja mam doła bo nie dość , że ciuszków nie mogę fajnych kupować (bluzki na ramiączkach, dekolty itp) to jeszcze ostatnio w akcie desperacji zapędziłam się z wagą zatapiając smutki w słodyczach. No i takie błędne koło. Ale czas najwyższy się za siebie chyba wziąć. tylko, że na wszystko potrzeba: - poświęcenia czasu - dobrego nastawienia i wytrwałości - silnej woli - no i niestety kasy i jeszcze raz kasy :( za urodę niestety się słono płaci :(

Gość no ten czas i te pieniądze
😭 chętnie bym obkupiła się w modne szmatki, poszła do kosmetyczki , fryzjera... :( a już od 2 lat biegam zapuszczona (a przez to moja samoocena i pewność siebie legły w gruzach) bo właśnie - narzekam na brak czasu i pieniędzy😠. jak nie w pracy (brak czasu) to użeram się z rachunkami i na końcu to co udało mi się odłożyć i juz zaczęłam snuć piękną wizję wizyty w SPA :O , muszę wydać na życie (brak kasy) 😭 kiedy to się wreszcie skończy ... (???) beczeć sie chce.

Gość ja jak zaczynam snuć piękną
wizję wizyty u kogokolwiek , kto pomógłby mi pozbyć się zbędnych włosów, mankamentów skóry czy czegokolwiek to zaraz spada na mnie jak grom z jasnego nieba coś ważniejszego czytaj nadgodziny lub kolejna rata ... żyć nie umierać ;|

Gość ajat
2 ciemniejsze wloski na brodawce,wyrywam co jakis czas peseta,nie ma problemu

Gość no to jeszcze nic
jak kąpałam się z koleżanką to zobaczyłam ,ze od karku w dół pleców idzie jej taki pasek ciemnych włosów jak u faceta od pępka w dół... na brzuchu u dziewczyn pod pępkiem też nie raz i nie dwa widziałam czarne kłaki. powinny to golić (moja kumpela goli i brzuch i ręce bo ma męskie włosy) ogółem 99% kobiet o brązowych oczach i ciemnych włosach ma owłosione brodawki, plecy, kark, ręce, zewnętrzne zgięcia palców u stóp i tym podobne. to tylko na teledyskach tak pięknie i smacznie wyglądają, że niby ideały chodzące a w rzeczywistości gdyby przez miesiąc nie pracowałoby nad ich wizerunkiem tyle osób to wyglądałyby gorzej niż ja (a ja raczej to piękna nie jestem) :P serio. :)pozdrawiam.

Gość HMMMMM... bardzo ciekawy topik
naprawdę ciekawy. nie podejrzewałam , że tyle kobiet ma ten sam problem. mi jest wstyd , zapewne innym też dlatego - mimo, że tematy tabu się łamie i rozmowy o seksie i tego typu należą do normalnych to raczej niewiele kobiet twarzą w twarz powie otwarcie i wprost o tym, ze ma busz, mech czy pojedyncze ale jakże przerażająco wielkie włosy w dziwnych miejscach. eeeeh :[

Gość hobitka
gdybym nie goliła paluchów u nóg to wyglądała bym jak hobbit :D a nie wiedziałyście , że nicele scherzinger i beyonce mają skuna pod nosem ? :D:D:D naprawdę - MAJĄ :D bawi mnie to bo w obliczu moich owłosionych paluchów taki męski wąsik to dopiero jest porażka ;)

Gość bo maja ciemna karnacje
i kazda mulatka tak ma i nikt mi nie powie ze jest inaczej bo nie jest. ale blondynkom tez sie zdarza. :)

Gość paszk
Tak ! ja mam. jestem blondynka, mam jasne, male wloski, kilka. Gole je razem z goleniem pach

dziawczyny nie golcie swoich wloskow .Na brodawkach tez sa tak podniecajaco zajebiste .Paszki lono i pod pepuszkiem ,wloski daja nam dreszczyk namietnosci.Jestem bardzo rad ze moja kobieta ich nie goli .:D

Gość wow ... serio
?? to az dziwne. ja też jestem blondynką ale mam ciemne i grubsze włoski na brodawkach i jeśli mój facet miałby się o tym dowiedzieć to prędzej zapadłabym się pod ziemię :( tak samo ja chowam plecy bo mam chroste na chroście :( jedynie latem kiedy jestem opalona wszystkie pryszcze znikają. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość ja mam dziwną skórę
bo mogę leżeć godzinami na słońcu i zawsze ale to zawsze jestem blada !!!

Gość a ja mam 16 lat
i mam delikatne 2 wloski na kazdej blondyneczki, i sie tym nie przejmuje:P

Gość ja mam kłopoty hormonalne
lekki trądzik, a raczej brzydka cerę, PCOS, ale nie ma żadnych włosów na brodawkach. No i nie wyobrażam sobie, żebym miała... golić piersi:O:O:O

Gość no właśnie to takie wstydliwe
jak ktoś mówi golić piersi to się to po prostu fatalnie kojarzy :( co to PCOS?

Gość ja mam nawet w tyłku włosy
a jestem kobietą :O ale kiedyś widziałam, że koleżanka też ma w rowku włosy więc myślę że to normalne.

Gość organizm stara się chronić
niektóre części i pewnie dlatego wytwarza włos

Gość asdasdas
jeżeli macie zaburzenia hormonalne (włosi na sutkach, trądzik w wieku 25-30 lat, cykle o różnej długości, włosy na brzuchu, nogach ) to z ciąży nici. Radzę zrobić badania hormonalne, bo kiedyś obudzicie się z ręką w nocniku, a o ciąży będziecie mogły jedynie pomarzyć, albo pooglądać w telewizji....

Gość Marilynnnnnnn
Mam nadzieje że wyrywacie te włosy pęseta na brodawkach a te włosy to nie sa normalne to jest chorba która trzeba leczyc!

Gość jaka choroba
jakie problemy z ciążą? śmiechu warte! łola boga buahahaa!! nic z tych rzeczy! to może faceci , którzy nie mają włosów na brodzie (a znam takich wielu) są bezpłodni?! albo może faceci z trądzikiem zawsze będą dawcami słabych plemników? psss :D cóż za ciekawa zależność :D kobieta z włoskami na brzuchu = bezpłodność :D:D