Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokoj.ona

Brak okresu, a potem plamienie...

Polecane posty

Gość Zaniepokoj.ona

Witam Otóż, w poprzednim miesiącu okresu nie miałam wcale. Wczoraj miałam lekkie plamienie krwią, dzisiaj rano też, krew była jasna. W sumie to akurat mniej wiecej na wczoraj przypadałby termin nastepnej miesiaczki. Od jakichs 2 tygodni boli mnie brzuch, jak przed okresem jednak z dużo mniejszą intensywnościa. Czy ktoś wie co to może być? :( Wizyte u ginekologa mam dopiero za 1,5 tygodnia, a strasznie sie stresuje, a może to własnie wynik stresu? Pozdrawiam

Gość anik...
a kochałas sie bez zabezpieczenia?? Jesli tak to mozesz byc w ciązy, jesli nie to moga byc rozniez jakies zaburzenia hormonalne

Gość anik...
oczywiscie stres jak najbardziej mogl na to wpłynąc

Gość Zaniepokoj.ona
Nie, nie uprawiałam seksu. Jestem dziewicą. Był tylko petting ale uważaliśmy, potem zrobiłam kilka testów i każdy wyszedł negatywny więc tą możliwość wykluczam...

Gość anik...
w takim razie mysle ze nie masz sie czym przejmowac. Mi kiedys okres zatrzymał sie całkiem na ponad 2 miesiące, poszłam do gin i okazało sie ze wszystko jest ok. To pewnie jakies zaburzenia, dostaniesz cos na wyregulowanie cyklu i tyle. Ja dostałam wtedy luteine. Nie przejmuj sie, głowa do góry

Gość Zaniepokoj.ona
Dzięki serdeczne za słowa otuchy :) Niby nic, a pomaga. Pozdrawiam

okresu moze nie byc rowniez wtedy gdy w danym miesiacu nie bylo owulacji i to calkiem normalna sytuacja :)

Gość Zaniepokoj.ona
No tak, ale co mogą znaczyć te plamienia? W tamtym miesiacy zero okresu, zero jakiej kolwiek wydzieliny, a teraz, kiedy termin następnej miesiączki lekkie plamienie krwią?