Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy sie nie wylecze

PO JAKIM CZASIE WASZ EX PARTNET STAL WAM SIE CALKIEM OBOJETNY

Polecane posty

czy mial ktos tak ze dlugo naparwde dlugo rozpaczal za swoim bylym\byla ?? i udalo mu sie calkiem z tego wyleczyc??

???

nie da sie nigdy wymazac z pamieci i calkiem zapomniec nawet nowa milosc nie pomoze zawsze sie bedzie pamietalo i wspominalo rzadziej ale zawsze :)

Gość póki dopóki nie
zakochałam sie w innym

a ile jestes juz po rozstaniu i dlaczego sie rozstaliscie? bo to tez wazne

Gość jak to tak mozna
Jak mozesz byc z nowa miloscia i nadal myslec o stara? To straszne i chyba tylko baby tak potrafia oszukiwac. Ja osobiscie zapomnialem o starej milosci i zaangazuje sie w PELNI w nowej milosci.

ja tylko pisze ze wspomnienia zawsze zostaja nie da sie wymazac zupelnie z pamieci osoby ktora kiedys sie kochalo i z ktora sie bylo najblizej jak mozna tylko byc! Gratuluje Ci naprawde jesli potrafisz calkowicie wymazac z pamieci kogos kogo kiedys kochales :/

Ja czuje taki sentyment do starych sympatii, jakby nie bylo cos nas laczylo, milo jest o tym sobie wspomniec, do tej pory sie przyjaznimy i chyba nigdy nie bedzie mi ta osoba obojetna, ale nie mozna tego porownac z obecnym partnerem, bo to cos calkiem innego.

Ja zapomnialam bardzo szybko ale to pewnie dlatego,ze bylam wymeczana,a wrecz katowana psychicznie...

Gość jak to tak mozna
Nie mozesz oddac serca w pelni komus myslac o kims innym! Bzdura!

do jak tak mozna: mozna i nie tylko kobiety tak maja niestety. 2 lata bylam jego przyjaciolka, powiernica, wiedzialam, ze ma za soba rozstanie. Nigdy mi nie pwoiedzial, ze ja kocha, jak pytalam to wybuchal zloscia a o niej mowil z nienawiscia. W koncu powiedzial mi, ze mnie kocha, zdecydowalismy sie byc razem. Ona nas zobaczyla, 2 dni jej wystarczylo i juz byla u niego. Calowali sie, powiedzial jej, ze ja kocha. Mnie powiedzial, ze nie ejstem mu obojetna, ale ja jeszcze kocha (po ty wszystkim ja odeszlam a on mi pisal dalej, ze kocha mnie).

dodam, ze dla mnie bylo oczywiste, ze jesli sie decyduje na zwiazek to znaczy, ze nie mysli sie o kims innym (sama mam za soba wielka milosc, 9 lat i leczylam sie sporo czasu ale bylam wtedy sama)

Gość w trakcie zwiazku...
dlatego sie rozstalismy...

Gość jak to tak mozna
malaona - sama piszesz odpowiedzi. Jest oczywiste, ze Ciebie nie kochal. Niestety :(

Shilenna...to bylo tydzien temu, ja tez dostalam w zyciu po tylku, balam sie zaufac panicznie, po 2 latach sie odwazylam...on dalej szuka kontaktu ale ja mysle, ze nie moge byc wiecej jego zabawka.

jak to tak mozna: ja to teraz wiem ale on juz dlugo mi mowi, ze mnie kocha, byl cudowny a ja najszczesliwsza na swiecie. Wszyscy wkolo mowili, ze wielka milosc, skad moglam wiedziec, ze to tylko gra? Po prostu mowie, ze mozna tak postepowac chociaz ja tego nie uznaje bo jak wchodze w nowy zwiazek to bez balastu z przeszlosci.

Gość jak to tak mozna
No wlasnie "jego zabawka". Jak sie kogos kocha to nikogo innego sie nie ma w glowie ani w sercu.

Gość dla mnie facet staje się obcy
w momencie kiedy nie tak na mnie spojrzy lub coś powie - cała miłość się ulatnia - i żegnaj!

Gość jak to tak mozna
Oczywiscie, ze mozna oszukiwac, ale ja mowie o tym jak sie kogos kocha. On Cie nie kochal tylko udawal. Ja mowie o tym, ze jak sie kogos kocha - tak jak ja kocham lub tak jak Ty kochalas - to nikogo innego sie nie ma w sercu ani w glowie.

czasami czytalam ze dlugoo rozpacza ktos po bylym bylej apozniej zwyczajnie smieje sie z tego.. mial tak ktos?:( u mnie minely prawie 2 lata nie ma dnia zebym nie myslala .. boje sie ze nigdy nie zapomne....ze bede czula sie tak do konca.. mam kogos.. jestem z kims zwiazana amimo to nie potrafue przestac:(

malaona >a jak wyleczylas sie po 9 letnim zwiazku mozesz napisac cos wiecej?

ja jakieś 7 miesięcy... czas leczy rany. Ale to było dawno i nieprawda :D Nowa miłość leczy z tej starej :)

Gość Minal juz rok
a moze dopiero rok .Wciaz go wspominam ,kazdego dnia i nocy.

mnie nie lczy:( jeszcze bardziej poruwnuje:( i przypominam sobie..

Minal juz rok>>>a masz z nim kontakt?

Gość poplakana
u mnie juz 2lata