Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acopociazy

Czy po urodzeniu kobieta jest badziej luźniejsza

Polecane posty

Gość acopociazy

Czy jest duza różncia w sexie po urodzeniu, chodzi mi o to czy pochwa jest duzo luzniejsza?

Gość no pewnie
z pizdy masz garaż i twój facet będzie musiał zamienić fujare na samochód

Gość Oli_
codziennie jest zakładany topik o tej tematyce. Nie zakładaj nowego tylko poszukaj sobie

Gość Jasne ze jest
rozklapicha!!! A co myslals ze ciasniejsza sie zrobisz czy jak?? Rozklapicha i tyle, a nie malo bab potem to istne wiadra, taka prawda.

Gość jest tak luźna że faceci
są z nią już tylko z litości, ewentualnie z przywiązania. seks po ciąży to już beznadzieja :-O

Gość mają tak rozjechane że
Północna Korea mogłaby tam przeprowadzać testy broni jądrowej :D

Gość asia/.
ale wy jestescie debilee,szkoda mi waszych dziewczyn pózniej żon,,,,nie wiecie ze wystarcza tylko dobere cwiczenia miesni i po ok pół roku po porodzie wzystko wraca do normy

Gość mają tak rozjechane że
akurat... wiadomo, że mąż z litości wam wmawia, że te ćwiczenia pomogły. bo i co ma powiedzieć? że się mogą u was w broszurze dwa pociągi wyminąć?

Gość asia/.
i dopiero po ciazy sex jest super,,bo sie wie czego sie chce,,a nie takie podlotki co chcą poruchać a nie wiedza jak zal mi was ze o niczym nie macie pojęcia a snujecie takie opowiesci iQ ponizej normy

Gość koteczek1984
asia nie produkuj się, muszą same przeżyć poród by się przekonać... codziennie czytam mity o wiadrach i aż się nóż w kieszeni otwiera. Życzę by tym debilkom lub debilom przytrafił się syndrom wiadra !!!

Gość asia/.
a ty myslisz ze zycie opiera sie tylko na sexie,,jakby każdy miał takie podejscie do zycia jak ty autorze topiku to by było ludziom zle na świecie oj zle....

Gość asia/.
tak własnie mysleze autor tego topiku to jakas smarkula co nie wie o niczym,albo jakiś podlotek co ma jakies manie sexualne i jest niewyrzyty i sam juz nie wie czego ma sie złapac

Gość mam duze juz piersi
a ja w ciazy teraz jestem i ciasna jestem i co???????????

Gość Oli_
asia- dokładnie !!!! nie przetłumaczysz takim ciołkom, które same nie doświadczyły cudu narodzin, że nie każda kobieta po porodzie jest lużniejsza. To są sporadyczne przypadki. Ale wystarczy trochę techniki, pomysłowości i życie seksualne nic nie traci na wartości....

Gość Jasne ze jest
Duzo kobitom nie pomaga nic juz potem - ani cwiczenia, ani pradem, po prostu taka uroda a ze nielicznym cos pomoze to rzadko sie zdarza, to sa wyjatki i nie oszukujcie same siebie !!

Gość asia/.
dokładnie tak ,,ciało człowieka jest elastyczne i sie regeneruje,,,jak złamiesz noge to ci sie zrsnie skaleczysz sie to sie zagoi,,,po yto czlowiek ma mieśnie i ode do czegoś służa,,,ale szkoda gadac tym 20 letnim matolkom

Gość okokokokokokokokokokoń
Rozpierdala mnie wasza logika. Jestem po dwóch porodach, dzieciaki ważyły ponad 4 kg. Nie wiem, może jestem wyjątkiem ale nic a nic nie jestem luźniejsza

Gość koteczek1984
witamy analfabetów :)

Gość Jasne ze jest
Taaa..... zaraz same wyjatki tu sie zleca co to absolutnie nie sa luzniejsze... hehehehehehe zalosne jestescie

Gość młody 1985
Moja żona 10 tygodni temu urodziła nasze dziecko. Powrót do seksu jest wspaniały.Mit o luźności schowaliśmy do szafy. Bzdura. Żona nie jest luźniejsza, jest taka sama jak przed porodem.

Gość Te mlody1985
ty to jakas kolejna, wyjatkowa, ciasna dziurka...hihihi Ta kafeteria jest wrecz zbiorowiskiem samych wyjatkow!! Jakie to cudowne zjawisko!!! :D

Gość wyjątkiem to są te
raczej, które po porodzie są tyle luźniejsze, że stanowi to jakiś problem w seksie :P