Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violettt

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość violettt

dlaczego faceci zwracaja tak duzą uwage na kobiece nogi? co wy w nich widzicie? jakie musza byc zeby wam sie podobaly? zawsze sie nad tym zastanawialam wiec prosze o szczere odpowiedzi :)

Gość skoczek 56
faceci zwracaja na wszystko uwage ( nawet plecy ) Wiec zapomnij o tym ze nogi sa wyjatkowe.

Gość daytek26
A ja wolę dużą dupcię.

Gość nogi powinny być
zgrabne, nie grube, ale bardzo ważne są stopy, drobne, zadbane. lubię być nimi doprowadzany do wytrysku. jak jest lato zawsze zwracam uwage na stópki w klapkach lub sandałkach.

Gość 25facecik25
a ja zwracam uwage na całokształt, równiez na sposób poruszania się, mówienia, zachowania w stosunku do innych i charakteru... jednym słowem CAŁOKSZTAŁT

Gość fdsfdf
ja nie lubie zbyt chudych nog....

Gość do autorki11
Najważniejsze żeby były proste i żeby ( nie wiem jak to nazwac :P) nie były przez całą długość rownoległe do siebie. Chodzi o to żeby przy samej górze idealnie sie do siebie zbliżały :))). Łydki nie mogą byc za bardzo umięsnione, nie ma wiekszej ochydy jak laska jezdząca w zawodowym peletonie (to odnośnie łydek).

dlatego, ze kobiety nosza spódnicę i widac te nogi jak ma brzydkie, krzywe itp to lepiej niech nosi spodnie:P tak samo jak facet