Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheh....

co nosicie w torebce ?

Polecane posty

Gość heheheh....

raczej te najpotrzebniejsze rzeczy, czy prawie wszystko, ze az od noszenia boli Cię ramie? :)))))

Gość iloneczkailoneczka
chusteczki higieniczne zestaw Parkera - pióro, olówek, dlugopis telefon 4 blyszczyki 3 kolorowe pomadki pomadka ochronna krem do rąk parasolka portfel gumy do żucia lusterko okulary przeciwslonczne odtwarzacz mp4 zalezy jak kiedy, czasmai jest tego duuuużo więcej ;) kolejność oczywiście przypadkowa :p

Gość aaaahkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ja to klucze kasa telefon lusterko pomadka Nie znoszę mieć tonę szpargałów w torebce :D

Gość katalumpa
chusteczki portfel klucze pomadka wkladki dlugopis pudelko do soczewek kontaktowych grzebien puder z lusterkiem gumy do zucia telefon

Gość zawsze mam burdel w torebce
parasolkę lusterko gumy do żucia perfumy portfel tabletki przeciwbolowe tabletki na zgagę błonnik do ssania w tabletkach mp3 jak idę do pracy to ze 2 pojemniczki z jedzeniem jakimś ładowarkę do tel telefon klucze do domu 2 pary kluczy do pracy podpaski i tampony ze 2-3 błyszczyki papierosy

Gość Aśka88
klucze telefon 2 pomadki 2 błyszczyki lusterko chusteczki portfel dowód, legitymacja, karta tramwajaow, prawo jazdy itp. 2 długopisy ołówek często jakieś krzyżówki albo książka

wlasnie zajrzalam klucze portfel mini woda toaletowa dlugopis mp3 karty do gry mydlo ??? pare torebek herbaty chyba ze dwadziescia roznych biletow wstepu na koncerty z ostaniego pol roku rozpoczete groszki ktorych nie mam odwagi juz dotykac anilka ze slomy od kolezanki swieczka ??? syrop na kasel pare tamponow dwie plyty cd i ja sie zastanawiam dlaczego ta torebka taka ciezka ...

burdel to ja mam dopeiro :D a nosze telefon portfel gumy do zucia notatnik zeszyty/ksiazki jesli na uczelnie multum papierkow klucze parasolka pedzel+puder blyszczyk lub pomadka ochornna pendrive'y dlugospisy i olowki futerl z okularami+ pudelko do soczewek perfumy tabletki przeciwbolowe podpaski/tampony dokumenty no i inne ale to to najczesciej :D aaa no i jeszcze jakas mala wode mineralna i czasami jakies jedzenie czy batony :D

Gość yooo
-klucze -zeszyt i długopis(dziś wyjątkowo) -lusterko -2 błyszczyki -parasolke -telefon -grzebień -portfel -pół apteczki:) -tampona -otwieracz do butelek -chusteczki -perfumy -kalendarz

Dużo... * komórkę * lusterko * krem Nivea * puder w kamieniu, podkład, pędzel, róż * czasami żel do \"prostowania\" wlosów ;) * notatnik * chusteczki, tampony * długopis * parasol * perfumy * gumy do żucia * klucze

Gość yooo
ponoc po tym,co kobieta nosi w torebce,można określic jaka jest osoba:)...chyba cos w tym jest;p

Telefon chusteczki higieniczne portfel mp3 pen drive długopis notes pomadke malutka buteleczke wody toaletowej no i tyle

chyba zabiore sie za porzadki w torebce i kkupic sobie mniejsza bo zauwazylam, ze na przestrzeni ostatnich trzech latach mialam 6 torebek kazda jest wieksza od poprzedniej. moze powiekszamy sie proporcjonalnie do mnie a moze po prostu potrzeba mi bylo wiekszej ilosci miejsca na te szpargaly. nic to, trzeba czesc rzeczy wyrzucic.

chusteczki parę torebek herbaty 3 długopisy 2 zapalniczki 2 puste paczki papierosow 1 paczka fajek uzywana aktualnie komorka puder w kamieniu pomadka 2 blyszczyki lusterko pilniczek perfumy antyperspirant tampon spinacze masa papierkow kolczyki gumka do włosów agrafka wsuwka x2 skarpetki ? a torebka nieduża :o zdarza się, że noszę też buty na zmianę, ale ostatnio ich nie brałam ze sobą :D

telefon portfel chusteczki higieniczne chusteczki do higieny intymnej chusteczki do demakijażu poder prasowany szczotka do włosów błyszczyki szminka długopisy kalendarz tampony podpaska tabletki przeciwmigrenowe mięta w tabletkach aviomarin gumy do życia cukierki odtwarzacz mp3 czasami nawet drobne zakupy bo zawsze mam dużą torebkę :P

Gość izóchinka
hahaha A ja noszę wszystko to co Wy...plus: - papierki po cukierkach, - kasztany, - okruszki po ciastkach, - samochodziki syna, - jakieś dyskietki Bóg wie jakie, - wyciągi z banku :D - więcej nie powiem

Gość kiss me *
W torebce noszę: chusteczki higieniczne chusteczki do higieny intymnej 2 szminki + jedna pomadka ochronna 2 błyszczyki klucze do mieszkania klucze do samochodu kilka wkładek, podpasek i tamponów szczotka do włosów telefon ładowarkę do telefonu wszystkie kosmetyki potrzebne do makijażu krem do rąk lusterko mp3 I to już chyba wszystko... Dużo tego :| No cóż, wszystko się może przydać :)

Gość smdwnejcdfwlekvf
Ja nosze tyle ze moja nowa skorzana kurtka podarla mi sie przy ramieniu od torebki:/ Grr...

Gość kasztanka17
papietrosy klucze portfel telefon krem do rak grzebien okulary przeciwsłoneczne mp3 chudteczki do higieny intymnej chusteczki higieniczne pasta do zebow:o gumy do zucia nic dentystyczna puder,lusterko,pomadka,błyszczyk perfumy lakier do paznokci pilniczek do paznokci wode mineralna pol litra kalendarz wosk do włosow tampony,wkładki tabletki anty i przeciwbolowe długopis,ołowek ładowarka do telefonu pełno paragonow i smieci:D

to teraz ja:) duży portfel z dokumentami telefon zestaw słuchawkowy zapasowa bateria do tel. ładowarka do tel. gazeta notes zestaw długopisów wkładki higieniczne podpaski tampony perfum w dużej fiolce mała kosmetyczka pełna jakiś leków przeróżnych szczotka do włosów skarpetki bawełniane 3 paczki chusteczek hig, jedne pachnące chusteczki nawilżane opaska do włosów dezodorant mapa Krakowa - byłam tam miesiąc temu :0 lusterko puder matujący pen drive klucze dom/praca teczka z dokumentami kolorowa pomadka do ust pomadka nivea błyszczyk czarna kredka do oczu często jeszcze aparat foto tusz do rzęs spray do układania włosów rajstopy jakieś picie kanapka baton/jogurt No i rzadko które uszy w torebce to wytrzymują...niestety Nie wspomnę o moim ramieniu :0 P.S. mam fioła na punkcie dużych torebek!!!

Gość zrobtopoczujto
-telefon -pieniądze -bilet miesięczny :) -papierosy+zapalniczka -perfumy -krem do rąk -chusteczki -tampony -błyszczyk -iPod To chyba wszystko :D

Gość Tajemnicza ;)
Ja noszę : ;d -chusteczki higieniczne(2 opakowania) -klucz od domu - lusterko -gumy do żucia -telefon(zazwyczaj w tej specjalnej skarpecie) :D -notes+długopis -pomadkę ochronną -coś do picia(zazwyczaj małą, smakową wodę żywiec zdrój) -krem do rąk -perfum -portfel, a w nim bilety, paragony, legitka, pieniądze) -podkład, korektor, tusz do rzęs -okulary przeciwsłoneczne -tampony w razie ''W' -no-spa, cholinex, ibuprom, -szczotka do włosów, gumki i wsuwki Dobrze, że mam taką dużą torbę..takie lubię hehe ;)

Gość Rudy-Lisek22
A ja w swojej znalazlam: -klucze od mieszkania ktore wynajmuje -klucze od domu -woda mineralna -4 dlugopisy -telefon -gumy orbit -gumke do wlosow=wsowka -fajki+zapalniczka -zeszyt -portfel wazacy chba ze 2 kg :P -krem do rak -perfum -pomadke ochronna -blyszczyk -indeks -podpaski -zazwyczaj jakas gazete -husteczki higieniczne i odswizajace -puder -bibulki matujace -lusterko -jakies smieciuchy to by bylo na tyle :P

To ja też sie wpisze ;) - klucze x 2 ( wynajmowane mieszkanie i moj domek) - mala butelka wody mineralnej, - chusteczki higieniczne, - żel antybakteryjny do mycia rąk bez użycia wody, - mały grzebień, - gumy do żucia, - tampon, - kalendarz, - notatnik, - kilka długopisów i korektor ( ma już chyba z 7 lat :P) - portfel i dokumenty, - dokumenty z wynikami badań i kartami bibliotecznymi i oświadczeniem woli, - jakis guzik, - kawałek kredy (? :P ) - jakiś batonik, - tabletki różne ;)

biorąc pod uwage wszelkie czynniki i to co naprawdę uwielbiam ulubione rzeczy muszę mieć zawsze pod ręką, z nimi się nie rozstaję. Torebkę mam raczej zawsze pełną, ale wbrew pozorom nie jest ciężka, to taki mały zamszowy kuferek, a kryją się w nim takie oto niespodzianki :): - portfel - chusteczki, jedynie te, które poprawiają mi humor gdy jestem smutna o zapachu truskawki :) - krem do rąk Neutrogena - pomadka ochronna Neutrogena - oczywiście moja komóreczka - coś bez czego nie mogę żyć czyli odtwarzacz mp4 - notes i długopis - nawilżone chusteczki to podstawa - zestaw Cherry Blossom bo wspaniale mi się kojarzy z Japonią, zakupiłam w The Body Shop, mgiełka do ciała i perfumik - Rexona Aloe Vera Spray - i mała srebrna kosmetyczka, w której znajduje się zawsze lustereczko, miodek Oriflame, błyszczyk, puderniczka i tusz do rzęs :) więcej grzechów nie pamiętam :P

Gość a ja dziś np mam
lekką kurtkę portfel klucze do domu i od auta (mimo, że autem nie jadę) dowód rejestracyjny + ubezpoiecznie auta grzebień antyperspirant komórka lusterko pomadka błyszczyk okulary przeciw słoneczne podpaska parasolka składana i chyba tyle

-portfel (a w nim masa karteluszek) -perfumy -tampony -gumka i wsuwka do włosów -grzebień -lusterko -zapalniczka -długopis -chusteczki higieniczne -z 4 błyszczyki:) -antyprespirant -balsam do ust -kolczyki -tusz do rzęs -podkład -woda termalna hmmmmm.... i maaaasa innych rzeczy w zależności gdzie się wybieram:) czasem nawet portfel narzeczonego:)