Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blubell

pomóżcie co wybrać farmację czy medycyne???

Polecane posty

Gość blubell

na razie studiuje i to i to bo nie wiem co wybrać:( help.długo tak nie pociągne bo nie ma to zbytnio sensu...

Gość HannaHa
Ja bym wybrala medycyne bo farmacja to co.. jak sklepowa. Stoisz na nogach po 8 godzin albo siedzisz i robisz mieszanki jakis mikstur co potem odbija sie na twoim zdrowiu i masz astme i inne choroby. Moja sasiadka pracuje w aptece i mowi ze juz w zyciu by nie chciala takiej pracy. Ma astme, caly czas katar, oczy czerwone. A po medycynie idziesz sob ie na specjalizacje ortodonty i siedzisz i aparaciki przymierzasz. Prosta praca, kasa szybko wpada w rekaw. I jest ok ;)

Gość jaa...
idz na to Cie interesuje bardziej.Ja jednak bymwybrala medycyne

Gość uhnrehvqjsa
bez zadnego ale- MEDYCYNA! lekarz med. pracy i kasa leci;]

Gość sjbdckijs
jak ktoś się nie zna to niech się nbie wypowiada... Po medycynie lek. nie zrobisz spec. ortodonty, ty;lko po stomie idioto/tko.

Gość blubell
to nie taki prosty wybór...ja już od ponad dwóch lat się nad tym zastanawiam.w końcu chyba skończe oba:(

Gość blubell
farmacja-od razu po studiach ma się dobrą pracę, spokojną, 8 godzin dziennie , medycyna -lata stażów i dokształceń po studiach, niepewna specjalizacja, masa dyżurów... ech...sama nie wiem:(