Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kac moralny i fizyczny

Mam kaca moralnego i fizycznego

Polecane posty

Wczoraj byłam na imprezie, przetanczylam z kolesiem pol nocy (cholernie dobrze tanczyl). Troche za duzo wypilam, poszlismy sie przejsc, dałam mu sie pocałowac. On chcial czegos wiecej, ale powiedziałam, ze wracamy do środka. Tanczylismy do rana Kurde głupio mi, ze sie tak dałam wyprowadzic, generalnie jestem "grzeczna dziewczynka". moze cos bedzie z tego dalej, ale boje sie, ze bedzie o mnie myslał, jak o łatwej. Kurde, wiecej nie wypije wódki:/

Gość samotna siedemnastka
cicha woda brzegi rwie...

Gość popodcd
no co ale przeciez nie przspałaś sie z nim nie to o co chodzi?

Gość jaa...
No wlasnie n ie przespalas sie z nim wiec nie ma prawa nawt tak pomyslec ze jestes latwa ,a to ze sie pocalowaliscie to nie swiadczy o tym ze jestes "latwa".

Gość Henio ogrodnik
Kaca to ty faktycznie powinnaś mić od wódki, a nie od pocałunku :O Dzieci nie powinny pić wódki. :O

akurat dzieckiem nie jestem.

Gość skoczek 56
zalujesz tego czy jestes sczesliwa ?

mam mieszane uczucia. z jednej strony bardzo mi się spodobał, jak wróciłam do domu to napisał jeszcze smsa, ale dzisiaj sie nie odzywa. z drugiej strony, zawsze powtarzałam, ze nie bede sie całowała na pierwszym spotkaniu.

Gość skoczek 56
jak sie nie odzywa to nie dobrze . No ale tobie tez o to chodzilo wiec w czym rzecz?

goowno sie stało a ty juz panikujesz....jakbys sie z nim dupczyła albo mu gałe robiła to mogłabys miec wyrzuty sumienia...a nie jak mu buzi dałas...

no dobra, moze macie racje:) co nie zmienia faktu, ze sie nie odzywa:/ Ale moze jeszcze spi, poźno do domu sciągnęliśmy.

Gość dziwne...
heh no ja rozumie moralniak jakbyś miała 16 lat, to wtedy mógłby byc....chociaż ja i tak nie widze powodu.....i jeszcze fizyczny hmmmm....mogłby sie pojawic psychiczny jakbys miała faceta/męża/ itp wtedy to zrozumiałe tymbardziej jak ten gosc cie pociąga ale tak........

Gość Jupijej
Jeju,ja się gorzej załatwiłam w czwartek. Impreza,alkohol,chłopak,nowopoznany chłopak,który bardzo mi się spodobał,tańce. Później pamiętam już tylko,jak wymiotowałam w łazience,a on przytrzymywał mi głowę :/ ... No masakra,pierwszy raz mi się coś takiego zdażyło,mimo że swoje lata już mam. Kolejnych spotkań nie będzie :(