Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggggggggggggggggggg

Czy to normalne?? a może ciąża??? a może.....POMOCY!!!

Polecane posty

Hej! Ciągle czytam i czytam.. ale nie umiem znaleźć to co mnie "pocieszy" Brałam tabletki anty przez 10 miesiący.. bo miałam torbiel jajnika.. odłozyłam je na 2 miesiące.. 1 okres spoźnił się o 2 dni.. a teraz spóźnia się już 3 dni.. tydzień temu miała lekkie plamienie.. ( 2 kropelki i koniec) a teraz ciągle boli mnie brzuch jakbym miała dostać okres.. a tutaj nic... Z chłopakiem uprawialiśmy petting.. on mył zawsze ręce gdy miał płyn ejakulacyjny czy sperme.... ( wierze mu na słowo ze dokłądnie) Czy to może być ciąża??? czy poprostu po tabletkach okres musi się wylegórować?? że to normalne z tym okresem.. plamieniem...? A może to ciąża? Proszę odpowiedzcie co o tym sądzicie... mam sporą wiedzę na temat antykoncepcji itp. ale troszkę się teraz zmieszałam i pogubiłam :/ nie wiem jak to interpretować...

proszę o odpowiedź.. wiem że wiele było takich tematow... ale u mnie jest troszke inaczej.. to plamienie.. tabletki... kupiłam test.. Quick... i nie wiem czy go mam zrobić czy nie... kiedy go zrobić? rano?wieczorem?? okres spóźnia się 3 dni...

spokojnie, szansy na ciąże nie widzę:) nie stresuj się, bo się spóźni jeszcze bardziej.

oj dziekuję wam kochani za słowa otuchy!! :) Tylko dlatego się boje,że nie wiem czy dokładnie umył rączki.. choć ja bardzo tego pilnuję.. i wątpię aby kiedyś umknęło mi coś uwadzie... Ale nie wiem czmu spóźnia mi się okres :/ tego wogole nie rozumiem.. boli mnie brzuch jakby był.. a krwawienia nie ma... to przez odłożenie tabletek? To plamienie pojawiło się po nocy gdy probowaliśmy uprawiać petting.. hm.. 3 palcami.. ( fisting) czy jak się to zwie ;) i nie wiem czy to plamienie z pacicy czy poprostu za "ostro"? ale zeby dopiero wieczorem się pojawiło.. to też troszkę za poźno.. ojej zmieszana jestem na maksa...

Gość anik....
Ty na pewno nie jestes w zadnej ciazy. Po odstawieniu tabletek mogły ci sie hormony rozregulowac i tyle. nie stresuj sie bo jeszcze bardziej ci sie opozni. A swoja droga 3 dni to jeszcze zadne opoznienie.

a mogę zrobić test?? tak dla własnej pewności? bo czytałam ze przyjmowanie tabletek.. tzn że minęło dopiero 2 miesiące od odstawienia może sfałszować wynik.. czy to prawda? a na dodatek biore tabletki dopochwowe na grzybice.. to też moze mieć wpływ??( na sfałszowanie) bo jak już kupiłam ten test to go zrobie :) i tak zaczne brać tabletki od nowa więc nie powinnam już tego testu potrzebować :)

od kiedy czuje się ruchy dziecka? czy juz na samym poczatku? Dziś coś mnie kopło w brzuchu:-(

Gość a dziewczyna która sie
taaa.... :o ciekawe co Cię mogło kopnąć :o I czym :o

Gość anik....
Dziewczyno ruchy dziecka to sie czuje od ok 20 tygodnia!!! Nie jestes w ciązy, naprawde

mam wrażenie, że chyba nogą, bo aż mnie zabolnęło

Gość anik....
Nie wymyslaj glupot

tak, ale chyba zaczynam mieć w piersiach mleko, powiększyły mi się brodawki piersiowe, boże ja mam dopiero 17 lat i ciąża

jak mozna go zliwkidować? proszę o sposoby na odwrócenie sytuacji

Gość anik....
odbiło co totalnie? Na tym etapie dziecko byłoby tak malutkie ze nie ma mozliwosci nic poczuc!!! Przestan sie tak wkrecac. Nie ma opcji zebys była w ciązy. a przez ten stres okres moze ci sie jeszcze bardziej opoznic

naprawdę? a jak byłaby w ciążY? czy są jakieś tabletki promienne?

Gość anik....
Masz dopiero 17 lat, odtawiłas tabletki i ty chcesz miec reguralny okres?? Okres moze sie spoznic z bardzo wielu powodów nawet miesiąc min odstawienie tabletek, zaburzenia hormonalne, stres, zmiana klimatu, przebyta choroba. Brzuch cie boli i masz nabrzmiałe piersi bo ci sie zbliza okres. A w ciązy mlako nie wystepuje odrazu na poczatku

Gość mnie tylko zastanawia
Po pierwsze po odstawieniu tabsów hormony szaleją i miesiączka może się opóźnic po drugie plamienie ktore miałaś mogło byc spowodowane "igraszkami" po trzecie miesiączki uważa sie za regularne jeśli cykle nie różnią się o więcej niż 10 dni, więc 3 dni opóźnienia to żadne opóźnienie test ciążówy najlepiej robic rano, bo wtedy jest w moczu najwyższy poziom hormonu, który pojawia się w ciąży byc może masz opóźnioną miesiączkę bo masz stan zapalny (spowodowany grzybicą), bóle to mogły byc bóle jajników zrób test i się nie schizuj

Gość mnie tylko zastanawia
a miesięczny płód jest wielkości około centymetra więc nijak nie mógł Cię kopnąć :-)

kochani ktoś się pode mnie podszył :/ te wontki o piersiach itp. to nie ja napisałam!!! to ktoś się podszywa :/ ja napisałam pierwsze 3 wontki.. odpowiedzi.. reszta to nie moje!!!

Gość anik....
tabletki poronne sa w Polsce zakazane i bardzo niebezpieczne. mozna je oczywiscie jakos zdobyc ale nigdy nie interesowałam sie tym. Ale ty nie jestes w ciązy!!!! Czy to do ciebie dociera?! Jak mozesz byc w ciązy skoro brałas tabletki i twój chlopak mył rece przd pieszczotami. Plemniki to nie cyborgi, nie sa az takie silne i w ciaze wcale nie jest łatwo zajsc. uspokój sie i przestan schizowac!

Gość gggggggggg20
ten kto się pode mnie podszywa.. możesz dac sobie inny nick...? załozyć nowy temat? a nie tak pod kogoś pisac o sobie.. to nie fair!!! tak się nie robi.. masz 17 lat a zachowujesz sie jak 10 latek.. kobieto troszkę kultury!! ja mam 20 latek dlatego zrobie teraz inny nick " ggggggggg20":D

Gość anik....
aha. kurde po jaką cholere ktos sobie robi jaja i podszywa sie pod kogos?! chyba mu sie bardzo nudzi

Gość gggggggggg20
brałam tabletki ale mam 2 miesięczną przerwę.. ostatnio brałam w lipcu... i chce teraz zacząć znów brać...

Gość gggggggggg20
nie wiem Anik.. ale to nie kulturalne i infantylne :/ dlatego apeluję :) bo ja tak nie schizuje jak ten ktoś :) i w zyciu bym nie brała tabletek poronnych :/

Gość gggggggggg20
no chyba żebym była w ciązy, to bym wzieła. Jestesmy pewne co do tego, ze dziecko małe nie kopie?

Gość anik...
znowu sie ktos podszywa:( jestes bez sensu glupi podszywaczu!

Gość gggggggggg20
co za idiotka przepraszam ale to jest chore!! KOBIETO ZAŁUŻ SOBIE INNY TOPIC A NIE WCHODZISZ TUTAJ!! AJ DOBRA ZRESZTĄ TO BEZ SENSU.. WIEM TO CO WIEM I JEST GITES :) dZIEKI WAM !! MILEGO WIECZORKU!!