Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka77785

jak??

Polecane posty

Gość kamilka77785

siedzę w domku chora z dzieckiem 4 letnim dzwoni tata i mówi czy mógłby zabrać córkę do siebie ja że jest chora i nie bardzo po rozmowie doszliśmy do wniosku że ok ale tylko na pół godziny i ani chwili dłużej zgodził się przyjechał nie przeszkadzałam im poszłam sobie robić obiad i takie tam po jakim dłuższym czasie niż pół godziny podeszłam do niego i dyskretnie powiedziałam żeby się zabrał i pożegnał się z córką (dodam że nie jestem z nim od urodzenia dziecka i nigdy nie zabraniałam mu widywać się albo coś w tym stylu, zawsze czas był ustalany z góry i było ok) a on wstał i powiedział że cytuje Córeczko muszę iść bo mama mnie wygania! zirytowałam się powiedziałam że żałuje że mu pozwoliłam przyjechać bo przeważnie zabiera ją do siebie, nie bywa u nas wcale. powiedziałam bo troche się wkurzyłam choć staram się sprawy miedzy nami załatwiać poza obszarem córki powiedziałam żeby nie nastawiał dziecka przeciwko mnie! a teraz tak sobie siedzę i myślę że jak on tak może i coraz bardziej boje się dawać mu naszej córki, nie chce tłumaczyć jej na razie sytuacji dlaczego nie ma rodziny pełnej, bo tego nie zrozumie teraz. a ona wyciąga przy niej takie kwestie że samoistnie mała zacznie pytać o te sprawy a jak wytłumaczyć 4 latkowi że tatuś jak sie dowiedział że mamusia jest z tobą w brzuszku to powiedział że nas nie kocha i nie bedzie zakładał z nami rodziny. a jak się urodziłaś i dorastałaś to powiedział że będzie się z tobą widywać kiedy mu będzie podobało. przykre to bo to boli mnie takie olewanie mojego dziecka a jak ona zrozumie że to że go nie ma to wynika tylko i wyłącznie z tego że on nie chce z nią być.

Gość cenzorka najlepsza
wiesz,w koncu to tata i niech sam zdecyduje ile chce posiedziec Z dzieckiem.Nie wyobrazam sobie bym mogla wyznaczac czas mezowi na odiwedziny corki,toz to kara dla dziecka

Gość kamilka77785
ale my nie jesteśmy ze sobą i chyba musimy ustalić że jak ją bierze to o której ją odprowadzi itd i to że przyszedł też ustaliliśmy wcześniej ja jestem chora i powiedziała mu że niezręcznie będę sie czuć po za tym jak wszedł powiedział z marszu zrób mi kawę! a ja że słucham chyba sie przesłyszałam i nic. żałuje bo nie powinnam była się zgodzić jak ją bierze to luz ma przyprowadzić o tej i o tej i sam wie o której ma wstać ją ubrać i przyprowadzić my jesteśmy dla siebie obcymi ludźmi chora jestem to powinien to uszanować że się zgodziłam