Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniami19

brrr.... w domu/

Polecane posty

w wyniku wielu wariacji, siedze dzisiaj w domu. Kurwa mac, jest sobota, aj siedze na kompie.... Zal.pl

Gość ja tezzz
bez kitu zal.pl, wszyscy sie gdzies bawia, a ja bede pic w samotnosci browary

Gość buniawunia
ja tez siedze przy kompie cala sobote,ale mnie to akurat odpowiada :classic_cool: bo to moje pierwsza sobota przesiedziana w domu od gdzies tak ok. tygodnia :classic_cool: :)

Gość ja tezzz
az chuj mnie strzela:/

no mnie tez huj strzela, zawsze gdzies, tylko dzis tak jakoś musze siedziec w domu. Jaaaaaa, czuje jai trace młodoś:P zaraz noralmnie brrr płakac mi sie chce

Gość ja tezzz
mniami nie przesadzaj, jak tylko dzis siedzisz w domu to jst tragedia i stracisz przez to mlodosc? ja to dopiero siedze juz 2 dni od wczoraj:/

Gość bvcb
jak mozna siedziec w domu, w sobote? :o btw sam tak spedzam soboty, od wielu lat :(

Gość ja tezzz
a uwielbialybyscie gdybyscie musialy siedziec w jednym pokoju w 4 scianach tak? w dodatku bez tv, nie odzywajac sie do nikogo?

Gość ja tezzz
kurde to zazdroszcze tobie gazeta wyborcza, ja to mam totalnego dola jak siedze tak sama:(

Ja też dziś w domu siedzę. Taka zimnica na podwórku, ze nawet doopy się nie chce nigdzie ruszać :P

nuuuuuuuuuda, ile mozan siedziec w cieplutkim domku? nie lubie takiej bezczynności... Napisałam na cafe, bo ju nie wiem co ma m robic:/

Gość spóżniony na maxa
mniami19 > pisz proszę skąd jesteś, może sobie wspólnie posiedzimy, a wtedy to napewno nam nie będzie nudno

Gość ja tezzz
jak tu sie nie dolowac:/ nie chce spokoju i nudy, chce zeby cos sie dzialo fajnego, a tak caly wieczor spedzony przed netem, co to za rozrywka:/

Gość ........ponawiacz.
ponawiam, a was to kurwa nie obchodzi :-(;-(

ja poszlam do lubego sprawdzic co tam z kolesiami kombinuje a teraz ide cos zjesc i do nauki:(( cojakis czas bede lukac. ja tezzz - wyjdz gdzies na spacer to sie oderwiesz od kompa. mnie zreszta tez czeka wieczor w domu.

Gość ja tezzz
tak samej na spacer w taka pogode:/

a mój daaaleko daaaleko na targach.... ja sama w domu a on imorezuje, Bóg wie c robi :/ a ja siedzę i się troche zamartwiam, chora sprzatalam caly dzień :/ 2 dywany wprałam