Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

OTO CO SIĘ DZIŚ STAŁO

Polecane posty

Gość a ja nie podziwiam
Goldenka - nie stac i patrzec nie. Ale choc troche pomyslec. Wierz mi, ze ta banda za rogiem zrobila dokladnie to samo...

Gość goldenka+
...kedys był program o chłopaku ktory ,,delikatnie''i ,,kulturalnie''zwracał uwage gnojkom ktorzy zaczepiali jakas dziewczyne ,to był jakis student.I wiesz co?dostał nozem w brzuch...

Gość a ja nie podziwiam
Sluchaj, nozem w brzuch mogla dostac jeszcze szybciej, kiedy wyciagala ta "giwere"...Zastanow sie...

Gość Martitkaaaaaaaaaa
w jakim ty swiecie zyjesz? opanuje???!!!! Faktycznie jeszcze by ja zaczeli obrazac, czy ona go pobila? Przegadala mu tylko i to dosadnie PRAWIDLOWO

Gość goldenka+
mowic i uwage zwrocic moznaby gdytby była wieksza grupka ,tych ktorzy przeciwstawiliby sie tym łajzom,ale jak sam jestes mowieniem nic nie wskurasz

Gość goldenka+
dlaczego jak ktos reaguje na przemoc -to sa głosy ze nie tak ,ze zle.. a jak nie reaguje-tez zle ??z dwojga złego lepiej reagowac niz nie .A podobno jak w babe złosc wstapi to i diabeł sie wystraszy...

Gość a ja nie podziwiam
"podchodzę do jednego z tych gówniarzy chwyciłam przyłożyłam do łba i zaczęłam się na niego drzeć. Cała reszta pinęła. Temu co go trzymam kazałam przeprosić tego z tymi ulotkami i powiedziałam że "jak jeszcze raz j**any niedorośnięty fiucie dotkniesz mojego kolege to cię k**wa zamorduje" Jesli te wyrostki si etak szybko ulotnily, to az tacy odwazni widocznie nie byli...A autorka wiele nie osiagnela, byc moze tyle, ze jak ich jeszcze raz spotka to sie "odwdziecza"...Tyle.

Gość EWRTHJYKI
a myslalam ze tacy ludzie jak TY juz wygineli.... zazwyczaj w takiej sytuacji wiekszosc gapiów spuszcza wzrok i udaje ze nie widzi ... jestem pelna podziwu dziewczyno , szacunek ;)

Gość a ja nie podziwiam
Goldenka: oczywiscie ze dla reakcji- TAK!!! Ale zamorduje cie fiucie krzyczane po przylozeniu spluwy do glowy??? :o

Gość goldenka+
noo ale z takimi inaczej do rozumu im nie dojdzie.Słowami gdyby gadała to wysmialiby ja kurna

Gość goldenka+
nie absolutnie nie zgadzam sie .Ona była jedna ich pieciu i nie bała sie ich .Kur odruch pełen podziwu ,nie myslała o sobie a o niesprawiedliwosci .No moze z tym tekstem to nie tak ,ale w nerwach tak jest

Gość Martitkaaaaaaaaaa
to co ty bys stala i sie gapila co te gnoje robia z bidnym dzieckiem?

Gość a ja nie podziwiam
Jak juz mowilam: gdyby cos jej chciel zrobic, to by jej jeden z drugim reke wykrecil i tyle. Ale niech sobie uwza z bronia, bo to jest zawsze argument dla przeciwnika: musialem ja zadzgac bo miala spluwe i mi grozila. A dowod miala w rece ;)

Gość goldenka+
no własnie gdyby chcieli ale oni byli w szoku ze taka jakas dzewczyneczka do nich startuje.Pokz mi ilu ludzi zrobiłoby tak na jej miejscu???

Gość goldenka+
no jakby nie było z ta spluwa masz racje

Gość a ja nie podziwiam
Nie, nie stalabym i nie gapilabym sie. Potrafie reagowac w takich sytuacjach, z reszta nie nosze broni ani straszakow ;) Ludzie, nie znacie sie na psychologii, tacy chlopcy sa mocni w gebie tylko wobec slabszych...

Gość hghh
nie pierdolcie, dobrze zrobiła a co miała stać i sie patrzec jak nikt nie reaguje to niedobrze ajak juz ktos zaaraguje to gorzej? Dobrze tak tym gnojom, moze nastepnym razem nie zaczepia.

Gość goldenka+
dobrze a co Ty zrobiłabys?

Gość Martitkaaaaaaaaaa
no jasne, to co bys zrobila? pewnie bys im powiedziala "zostawcie go" na co oni "spierdalaj stara kurwo" no to bys zareagowala pieknie :D

ja mam 23 lata, tam ktoś pytał. Ale wyglądam nie wiem moze na 19-20 nie umiem tego osądzić. I fakt troche mnie ponosi za szybko. A już najbardziej z wszytskiego mnie wkurza to że to wszytsko działa się na takim hmmm.... kompleksie przystanów, coś alla dworzec autobusowy i słuchajcie stało tam peeeełno ludzi! I pełno facetów i kurwa nikt się nie ruszył. Fakt jakaś babcia tam krzyczała coś ale nikt nie zwracał na nią uwagi. I jeszcze raz zaznaczam! to nie była żadna prawdziwa broń tylko taki straszak hukowy dość fajnie zrobiony, który kupił mi tata w tamtym roku.

Gość goldenka+
eee dobrze zrobiłas

Gość taka jedna 30stka
Może niekoniecznie zrobiłaś to zgodnie z prawem i obyczajowością, ale walić to.Szacunek kobieto Tobie, że zareagowałaś. Tak zazwyczaj giną młodzi ludzie. Zaczyna się od zabrania plecaka, a potem od słowa do słowa i człowieka z sercem na dłoni nie ma. Ta grupka teraz wie, że istnieje wpsracie społeczne. Szacunek, jakkolwiek to nie wyglądało, miało dobry rezultat.

Gość a ja nie podziwiam
Po pierwsze opanowalabym nerwy i WLASNA agresje. Pozniej chcialabym nawiazac kontakt z ta banda, co nie byloby takim problemem, bo akcja nie byla az taka grozna. Ot robili sobie jaja z mlodziaka. Jestem pewna, ze w tym momencie by odpuscili. Jesli nie, to moglabym chciae grozic: policja, konsekwencjami. W ostatecznosci przypomnialabym sobie, czego mnie uczyli na kursie samoobrony... Ale w tym przypadku wystarczylo by pokazac reakcje i byloby po sprawie.

Gość a ja nie podziwiam
juz nie mowiac o tym, ze mogla bym podejsc do ludzi stojacych na przystanku i podejsc do tej bandy np. we trojke. To wystarcza. A autorka zabawila sie w McGywera i czeka na oklaski....

Gość taka jedna 30stka
Tak mamy zapisane w naszych mózgach, że grupa to siła. Pamiętajmy dodatkowo, że pod kopułą grup z blokowisk zazwyczaj nie ma nic poza tym hasłem. Próba zastaszenia, grożenia lub prośba spotkałaby się z konfrontacją ze strony młodziaków z nienajlepszym z pewnością skutkiem dla straszącego. Najlepszą obroną jest atak a w tym przypadku to okazało się skuteczne.

ej daj spokój... na kursie samoobrony! Ja też chodziłam na różne kursy samoobrony itp ale wiesz jak teraz wyglądają 15' latkowie???? Są rośli i dość potężni! Że niby co miałabym się z nimi 5 bić ręcznie ???? :) No dajże spokój. Niemniej dzięki za dobre słowo, czuję się troche lepiej. Sama się też popłakałam z tych wrażeń jak wróciłam do domu, aż mi mama jakieś leki zaaplikowała. Ale chyba zrobiłabym to drugi raz tak samo. Prawdopodobnie.

eh żal mi tego synka strasznie, biedak chory pewnie rozdaje borok ulotki żeby mieć jakiś byle grosz dla siebie bo rodzice mu nie dają. A też muszą ich w tych firmach ubierać w takie stroje? Jakieś czapki i uszami i inne elementy które tylko zwracją uwagę takich grupek???

Gość taka jedna 30stka
No i dobrze, lepiej nie wchodż więcej na to forum, bo się będziesz dołować tymi wypowiedziami, co Cię krytykują. Najłatwiej jest krytykowac i oceniać co by to się nie zrobiło w sytuacji extremlanej, a to własnie taka była. Najważniejsze że nic się nikomu w sumie nie stało a kacja nie posunęła się dalej. z pewnością chłopak któremu pomogłaś, pomoże kiedyś komuś innemu, a tamten który został opuszczony przez grupę, nie będzie już taki chojrak.

Gość Masz jaja kobieto
A ja popieram.....sama jak widzę ze takie szczyle popisują sie nad słabszym to aż mi ciśnienie rośnie, kilka razy byłam świadkiem takich sytuacji, raz widziałam jak grupka wyrostków - 13,14 lat- zaczepiali młodszego,pod moim oknem gonili go, zaczeli pluć i wyzywać a ta bida tak stała, tak sie wk******m , tak zaczelam się drzeć przez okno , że gdyby chłopak mnie nie zlapał to bym wypadła :P, ale oni jak mnie zobaczyli zaczeli się śmiać dopiero jak mój boy stanął przy mnie i poiwedział, że jak go nie zostawią to do nich wyjdzie zaczeli uciekać....dlatego popieram, popieram, trzeba przerwać tę znieczulice