Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadu gadu nocą

Jak ukryć znajomych na NK?

Polecane posty

Gość gadu gadu nocą

Gość nie ma takiej opcji

Gość niepłacęnanasząklase
To nie jest możliwe:D Chyba że wprowadzą usługę "pokaż znajomych" to inni jesli jej nie wykupią nie beda widziec twoich znajomych:D

Gość gadu gadu nocą
No własnie wkurza mnie że wszystko mozna ukryc,a po co na przykład ktoś ma oglądac profile moich znajomych? Może w końu pomyśla i o tym, zamiast walić komercją co nie rusz.

Gość antywir
Bleee NK.... Już się znudziła... Teraz to Grono ;p a co do pytania o nk to spoko, niedługo za pewną opłatą na pewno będzie to możliwe...

Gość nie podoba mi się
nk jest już oklepana i gdyby nie to, ze mam w znajomych moją sympatię dawno bym usunęła profil:P:D

Gość gadu gadu nocą
Po co wprowadzac na to opłatę? Wystarczyłoby w ustawieniach prywatności zaznaczać " nie pokazuj moich znajomych. I już.

Gość gadu gadu nocą
To jest pomysł. Chyba napiszę do nich i poproszę o rozwązenie takiej opcji. Myślę że wielu osobom przypadłoby to do gustu.

Gość nananananananananana
oplata juz jest to po pierwsze a po drugie strasznie mnie to wkurwia....alasnie wlaze n nk i chce zobaczyc kto mi kukal na profil i nie moge zobaczyc bo pisze chcesz mnie zopbaczyc zaplac

Gość HannaHa
Ale wy naiwni jestescie. Oni nigdy nie wprowadza takiej opcji ukryj znajomych! Oto im chodzi zeby wszytscy jak najwiecej stronek owteirali a znajomi inny t najlepszy na to sposob. Oni za kazda otwarta stronke maja pieniadze! Jak mozna byc tak naiwnym i jeszcze pisac do nich w tej sprawie? O maj Gad!

Gość HannaHa
Ależ ja debilka jestem, nie zaczaiłam że na tym też mogą kasę zarobić. Bo przecież będziemy chciały zobaczyć, które byłe kochanki ma nasz facet wśród swoich znajomych i chętnie zapłacimy żeby móc go czasem skontrolować. O maj Gad!

Gość WiToSz
ach szkoda ze nie mozna tak zrobic