Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia ges....

chyba popelnilam blad jesli chodzi o studia pomozcie!

Polecane posty

Gość glupia ges....

poszlam na licencjat z rosyjskiego ale po 1 zjazdzie jakies kiepsko to widze duzy nacisk na pierdoly literature a nie na praktyczna nauke jezyka chyba zrezygnuje i pojde na mgr z ekonomii nawet nie odebralam dokumentow z tamtej uczelni wiec chyba jeszcze mam szanse jak myslicie mam czy jesli zrezygnuje z filologii to oddadza mi rate ktora juz wplacilam?

Gość glupia ges....
a rosyjski bede doksztalcac na kursie:)

Gość flflfllflflf
Dokładnie. A coś ty durna niuniu sądziła, że będziesz mieć zajęcia językowe czy studia?

Gość flflfllflflf
No patrz, będziesz mieć jeszcze dziewczę oprócz tej literatury, gramatykę historyczną, historię języka, językoznawstwo, filozofię i takie tam inne pierdoły.

Gość glupia ges....
wiem wiem :O ale to nie dla mnie ..wole isc na roczny kurs i tam sie nauczyc praktycznego jezyka wiec jak myslicie idzie to odkrecic?

Gość glupia ges....
poradzcie mi cos sama jestem zalamana:O

Gość anglistka xxxx
dziewczynko,na studia językowe powinni isc pasjonaci danego jezyka.Na dobrych uniwerkach poziom jest wysoki.Jezyk trzeba znac perfekt.Zajecia tylko w danym jezyku.Cos Ty sobie myslala?ze to kurs? :D Dlatego tak wiele osob odpada po pierwszym roku studiow jezykowych.Myla studia,ktore rozwijaja lingwistycznie,pozwalaja poznac literature,zaglebiaja sie w jezyk,ktory sie juz zna,z kursem:D PS nigdy nie zrozumiem ludzi,ktorzy nie wiedza na jakie chca isc studia :o ja od dziecka wiedzialam co bede studiowac,a Ty sie pytasz obcych ludzi,zeby Ci wybrali droge zyciowa:o jestes tak glupia z natury? :o

Gość glupia ges....
nie chce zebyscie mi wybrali ale pow czy da sie odzyskac ta rate ktora juz wplacilam moze ktos mial podobna syt i wie jak wybrnac z tego

Gość ejbisi
Szczerze to wątpie zeby sie dało odzyskać tą rate.

Gość sorry ale raty nie odzyskasz
a poza tym to co nas sie pyteasz? pytaj administrator na uczelni... glupio wybralas,ale sie zorietnowalas, wiec zmieniaj jak najszybciej i tyle...

ale masz kurwa problem ludzie na jakimś forum mają wiedzieć czy odzyskasz ratę, kurwa nie masz telefonu albo nie umiesz go obsługiwać? nie wiesz co to dziekanat? ciężko wpaść na pomysł że o takie sprawy to się pyta w dziekanacie? zadzwoń se do dziekanatu powiedz ładnie dzień dobry i się kurwa spytaj czy da się ratę odzyskać