Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holly doly

Kobiety

Polecane posty

Gość holly doly

Panowie co was najbardziej kreci w kobietch ? Na co zwracacie najwieksza uwage widzac kobiete? Czy jest to tylek, nogi, piersi, twarz a moze oczy? Piszcie

Gość To najważniejsze
Usta, Zęby i Uda!!

Gość b ncccccccccc
Ja mam obrzezanego penisa czy was kobiety pociągają?

Gość 25facecik25
Ja zwracam uwagę na ogół sylwetki, następnie od góry twarz biust i pośladki oraz nogi... nie mam jakiegoś swsojego głównego punktu odniesienia...

Gość holly doly
bo ja dla przykladu najbardziej zwracam uwage na usta musza byc pełne duze i namietne jak sa waskie to juz cala reszta mnie nie interesuje

Gość 25facecik25
patrzę na to jak się poorusza, jak mówi, czy ma sympatyczny ciepły głos... czy jest kontaktowa i otwarta na ludzi.... i cenię te walory nawet nie tak samo jak wygląda lecz nawet bardziej...

Gość 25facecik25
herman fo racja..., zapach potu ukochanej osoby jest najbardziej podniecającym zapachem na świecie, wystarczy że kilka razy sztachne się głęboko zapachem skóry mojej kobiety (chociaż codziennie się myje ale się poci jak kazdy) i już jestem pobudzony. SLYSZALEM FAJNĄ CIEKAWOSTKĘ : wiadomo, że w pocie znajdują się feromony i różne chormony wywołujące pobudzenie i podniecenie.., jeśli jakiś facet chce w celu lepszego podniecenia zaaplikowac sobie dawkę kobiecych feromonów, dobrze jest nalać lampke wina do jej buta (w którym chodziła cały dzień) i wypic to wino z tego buta... nie próbowałem !! dla tego nie potwierdzam:P słyszałem ot od pewnego seksuologa:OP coo tym myślicie? oczywiście but nie może być jakiś włochaty brudny starty używany 10lat.., wiadomo:P