Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosaaaa

poleccie dobra farbe do siwych wlosow

Polecane posty

Gość siwowlosaaaa

ostatnio stosowalam bell colorr i po 2 tygodniach widze ze kolor sie bardzo zmyl na siwych wlosach :-( palette jest trwalsza ale po niej wypadaja mi mocno wlosy. myslalam o tym castngu ale on pewnie tez bedzie slaby w przypaku siwych wlosow

Niekture włosy nie przyjmują farb sklepowych i wtedy pozostaje fryzjer. Farbowałam długo bell color i doczekałam się okropnego siana na głowie. Teraz używam loreala i jest trochę lepiej.

Gość salomonka
najlepsza jest henna (chna, basma) w proszku, jako zioła do rozrobienia z gorącą wodą. Kiedyś widziałam w sklepach, ostatnio nigdzie nie mogę dostać. Raz - że nie niszczy włosów a działa jak odźywka. Dwa - siwe pokrywa idealnie, i masz nieco inny odcień niż na reszcie włosów, co daje wrażenie naturalności, a nie farbowanego kasku na głowie

Gość do salomonka
ale wydaje mi sie ze henna na siwych wychodzi jakos rudo. i tez sie dosc szybko zmywa :-( nie niszczy wlosow to fakt. ostatnio nie moglam kupic takiej w proszku to robilam tym balsamem z venity

Gość a dlaczego nie lepiej
pobudzić melanine do życia,zeby siwe włoski zniknęły same???

Gość a w jaki sposob to zrobic
???? bo ja jakos nie znam takiego sposobu. jesli chodzi o odsiwiacze to podcodze sceptycznie gdyz zawieraja one octan olowiu czyli substancje bardzo szkodliwa