Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fergie888888

Pracodawcy zatrudniacie absolwentów uczelni prywatnych??

Polecane posty

Gość Fergie888888

Proszę o poważne wypowiedzi!

Gość McDonalds Corporation
Oczywiście, że tak!

Gość dyrektor tesco
tak zatrudniamy do naszych marketów :classic_cool:

Gość LG Biskupice Podgórne
Jak najbardziej tak.

Gość jeronimo martins S.A.
tak zatrudniamy !

Gość Fergie888888
Powgłupiałaś się ok, a teraz ktoś poważny PS. w marketach to raczej pracują po kier. humanistycznych niezależnie od uczelni.

Gość Kolko Gospodyn Wiejskich__
TAK TAK TAK!

Gość Fergie888888
Moja wypowiedź dotyczyła kierunków, po których jest praca, ale widzę że nie ma tutaj poważnych osób :/

Gość bleblee
Hehehhhe, obre :D

Gość hydratacja
skoro ty twierdzisz, że humaniści to tylko do marketów, no to wybacz. chcesz ludzi poważnych, to bądź poważna :o

Gość Fergie888888
Dlaczego się tak oburzacie? Wszystkie znajome w okolicy po tych kierunkach albo są na wyspach, albo dorabiają prowadząc korki. Nie chce iść tą drogą, więc zadaje pytanie, ale tutaj nie ma poważnych osób niestety...

Gość hydratacja
więc powtarzam ci raz jeszcze, bądź poważna, a znajdziesz poważne osoby. oceniasz ludzi poprzez pryzmat głupich koleżanek, poważne i żałosne, doprawdy 😴

hahaha :D, po kierunkach humanistycznych pracują w supermarketach. To zamiast do szkoły, trzeba bylo iść na naukę do sklepu-tam sami nauczyciele. Prawdziwa szkoła życia. Hehe,dobre, naprawdę szczerze mnie to rozbawiło :D

humaniści jadą po ścisłowcach, ścisłowcy po humanistach. prace dostają i, którzy są nieźli w swoim fachu, a nie Ci, którzy skończyli Uniwersytety, a nie umieją się zorganizować. nie rozumiem tcyh kłótni o wyższość uczelni państwowych nad prywatnymi. ludzie, uczcie się gdzie chcecie, a nie wyładowujcie swoich kompleksów na forum.

Gość Fergie888888
Te głupie koleżanki były prymuskami zarówno w podstawówce jak i w LO. Jedna kończyła dziennikarstwo i socjologię równoległe i niestety Londyn....

Gość hydratacja
skoro zadbać o swój tyłek nie potrafiła i sierota po dwóch kierunkach pracy nie znalazła, to już nie nasz problem. idź studiuj łopatologię, bo ze swoją inteligencją, to nigdzie cię nie przyjmą.

no to dziwne, że interia i tvn bezproblemowo dają staże tym właśnie humanistom z dziennikarstwa a później chętnie oferują pracę. o ile mi wiadomo wcale nie kończy się to Londynem.

Gość Fergie888888
Skąd ten jad? Nie tylko ona jedynie nie dała rady i to nie o to chodzi, tylko o to, żę pracy nie ma...W sumie to sie im nie dziwię 5 lat studiów a później chcą tylko do sklepu..nie dziwię się, że wyjeżdzają...

no to jak już generalizujemy to powiedzmy sobie szczerze , że w Polsce w ogóle nie ma pracy dla ludzi z wykształceniem, a nie generalizujmy, że nie ma dla tych po kierunkach humanistycznych. kpina.

Gość hydratacja
dobra, teraz nie mam wątpliwości co do tego, że próbujesz stworzyć kiepską prowokację. marnie ci idzie zarówno w tym, jak i w pojęciu o studiach.

Gość Fergie888888
Nie wiem czy jest czy nie ma. Pytam o pracę dla absolwentów uczelni prywatnych po przyszłościowych kierunkach. Natomiast nie wiem czy praca po tyhc kierunkach jest czy nie, ale one tej pracy nie znalazły, a wiem jakim potencjałem dysponowały dlatego idę inna drogą...

to ja Ci dam przykład. moja kumpela. aktualnie 3 rok dziennikarstwa. 2 miesiące praktyki w interii. zaproponowali jej staż. po tym prace ma jak w banku. i co? nie ma pracy dla humanistów?

Gość Fergie888888
Ok kończę. Szkoda, że nie ma tutja poważnych ludzi. Pozdrawiam!

Gość jeronimo martins S.A.
też fakt fagot , gdzie jesteś doradź :D 🖐️

Gość nie kazdy mieszka
w Warszawie czy gdzie ten portal jest

ale są różne portale, różne gazety, radia w różnych miastach, gdzie chętnie przyjmują ludzi więc nie chrzańcie mi tu o braku pracy. bo to kwestia niechęci i nastawienia 'nie pójdę na staż za parę stów' powoduje, ze ludzie nie mają pracy.

Gość moim zdaniem........
trudno sie tam dostac....

Gość nie za dobry wybór
Bo o pracę trzeba się postarać, nie wystarczy skończyć studia. Niestety. Praktyki, staże i inne rzeczy są mile widziane przy szukaniu pracy. Same studia dzieci nie nakarmią, jak mawia mój sąsiad.

Gość nie za dobry wybór
tfu, nie wystarczy skończyć studiów* of koz;)