Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgredzio

2 problemy pomocy !!!

Polecane posty

Gość zgredzio

Mam takie 2 problemy 1 z nich to jest taki ze gdy całuje sie z dziewczyna albo ona siada mi na nogach to staje mi i to bardzo czy to jest normalne ??? a 2 problem to chciałbym zrobic dziewczynie minetke jak ale jej to zaproponowac. Prosze o powazne odpowiedzi i z góry dziekuje

Gość odpowiadam na pytania
1 - normalne że staje 2 - samo wyjdzie podczas zbliżenia, nic na siłę

Gość zgredzio
napewno to 1 jest normalne a co 2 to bawimy sie soba ale boje sie jej zapytac czy moge

Gość nie pytaj
tylko sam zzzzacznij powoli zblizaj sie do jej wargi na poczatek poliz jej uda delikatnie zblizajac sie do jej cipki odchyl majteczki a potem powoli zaczynaj ale powoli jak nie bedzie gotowa sama przwrwie

Gość ja ja ja
dokladnie,nie pytaj tylko sie zblizaj...:P

Gość ja ja ja
a czy ona robi Ci laske?

Gość zgredzio
ona mi nie robi laski. no ale jesli przerwie to wyjde na krtyna

Gość zgredzio
no ale lesli bede juz to robic a ona jakos to skaczy powie nie rob czy cos to wyjde na kretyna i to duzego :(:(

Gość a z tym stawaniem
to przyklej sobie małego plastrem do nogi. Tylko nie stawaj naprzeciw dziewczyny bo jak ci mały stanie to możesz ją kopnąć w twarz ;)

nie wyjdziesz na kretyna.jak nie jest gotowa,to ci da znac.nie rzucaj sie od razu z lapami na majtki..powoli daj sie jej oswoic...masuj,dotykaj najpierw przez ubranie i powoli,na kazdym spotkaniu idz dalej...nie pchaj sie od razu z glowa miedzy nogi,zacznij lepiej od palcowek.mi tez bylo strasznie glupio,jak facet pchal sie z galami i widzial mnie naga pierwszy raz,na to trzeba czasu...a palcowka jest taka "mniej drastyczna",bo glowe masz nadal kolo niej,mozesz ja calowac,odwrocic jej uwage