Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsshjj

NAJLEPSZE PARKI ROZRYWKI...GDZIE?

Polecane posty

Gość Mirabilandia - Włochy

mirabilandia to taka zwykla byla ;) ale ladnie to tam jest. troche blizej ejst do heide park w niemczech, jest tam najwieksza drewniana kolejna gorska ;)

port aventura, hiszpania niedaleko barcelony goracooo polecam plus najwiekszy, najszybszy i z najwieksza iloscia petli roller coaster Dragon Khan bardzo polecam :]

Gość eeee blackpool
ma tylko jedna naoparwde fajny rolleroaster ja polecam Geisenwield w Niemczech... najlepszy park to pewnie na florydzie...kiedys pojade......

Gość gość
DisneyWorld na Florydzie faktycznie jest niesamowity :) Jeśli chodzi o włoskie Mirabilandie i Gardaland - polecam artykuł, który pozwolił wybrać, który lepszy :) https://blog.atas.pl/mirabilandia-vs-gardaland/ Z takich bardziej nietypowych na Malcie jest Popeye Village - również bardzo fajne miejsce :)

Gość gość
Disneyland w Paryżu wymiata :) Jest ogromny i zwiedzaliśmy go przez 3 dni, dzięki temu, że dopytaliśmy na stronie Parkmanii co bardziej bedzie się nam opłacać. No i wyszły nam 3 dni w cenie 2.

Gość gość
Rosenau w Pokrzywnej w Sudetach. Zdecydowanie polecam wizytę w miasteczku Rosenau! Ogrom różnorakich atrakcji naprawdę może zaskoczyć i oszołomić, nie tylko dzieci :) Dla najmłodszych jest wielki dmuchany zamek, największy jaki do tej pory widziałam. Dla starszych starszna sztolnia, kopalnia złota, ogród wodny z pompami, wielki basen i bardzo dużo innych ciekawych rzeczy. Dorośli chętnie zjedzą obiad w klimatycznej Tawernie. Super miejsce!

Gość gość
Też byłam w Disneylandzie z biletami kupionymi na stronie Parkmanii. Tylko, że my kupiliśmy 2 noclegi w hotelu na terenie parku i mieliśmy w tym wejściówki już :)

Gość gość
W Polsce też nie brakuje dobrych parków rozrywki. Ja wiosną, jakość pod koniec kwietnia, jak zacznie się sezon wybieram się z dziećmi do parku Farma Iluzji w mazowieckim. Przeglądam atrakcje tutaj http://farmailuzji.pl/pol i dzieci na pewno będą zachwycone.

Gość gość
Ile płaciliście za nocleg w Disneylandzie?

Gość gość
To zależy w sumie jaki hotel sobie wybierzesz, bo są takie bliżej i dalej położone od wejścia do parku. Cena różni się też od ilości gwiazdek oczywiście. Na lato są akurat promocje na nocleg w Disneylandzie w Paryżu, tylko na stronie Parkmanii.

Gość gość
Teraz podobno mają być oferty na wakacje niedługo? Myślicie, że będzie można upolować fajną ofertę z wyprzedzeniem?

Gość gość
Na stronie Parkmanii często są promocje, sezonowe i nie tylko. Warto sprawdzać na bieżąco, bo można kupić taniej bilety , ale i nocleg w dobrej cenie.

Gość goyawolinska
Zgadzam się z farma iluzji w trojanowie jest świetna! Kupowałam tam bilety przez parkmanie i byłam bardzo zadowolona, bez kolejek, szybko bilety przyszły :)

Gość gość
gość 2018.04.25 A jakie są przykładowe ceny?

Gość gość
Super! Dzięki! Już zamówiłam bilety, dzieci się ucieszą:-)

Gość gość
Ja właśnie parę dni temu kupiłam na Parkmanii bilety do Legolandii, wyszło taniej, bo promocja jest, w sumie często jakieś promocje można trafić z tego co widzę. Bilety przyszły szybko, także wrażenia na plus.

Gość gość
Potwierdzam! Parkmania the best!