Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupia____dupaaa

NACZYTALAM SIE NA KAFE O TYM JAK WAZNA JEST DEPILACJA INTYMNA

Polecane posty

Gość buehehheee a to dobre
wypierdalaj z tym workiem prostaku, co to kurwa za slownictwo, a co do golenia, jak ktos nie chce to niech nie goli, jak wam nie przeszkadza gesty busz posklejany uplawami :O nie wyobrazam sobie seksu oralnego w takiej sytuacji :O

Gość
\'jak wam nie przeszkadza gesty busz posklejany uplawami\" - a takie coś jak mycie, to nie istnieje? :P poza tym pomiędzy buszem a wygoloną pipką jak u 6-latki są jeszcze pośrednie wersje, np \"paseczek\", włosy przycięte trymerem jak ktoś już pisał, lub nożyczkami...

Kuraiko, a jak uprawiasz seks to chyba w trakcie nie bedziesz szla do lazienki, a przeciez wtedy pipka wydziela najwiecej sluzu :P Podciete wlosy sa lepsze od ogolnych, choc ja osobiscie wole zupelny brak wlosow, zwlaszcza w najblizszym sasiedztwie narzadow intymnych.

Gość
hmmm z tym, że wtedy się nie zlepia, bo wszystko jest mokre :P zlepiać to się może jak się chodzi cały dzień i np nie korzysta z toalety. tzn w przypadku, kiedy ma się nie podcięte włosy na samym dole

Gość PeliKankqa
Jak chcesz mniec na dłużej spokój zafunduj sobie depilacje brazylijską. Efekt utrzymuje sie do 3- 4 tygodni. Tylko na początku skóra jest podrazniona (polecam zaopatrzyć się w puder dla niemowlat i papier toaletowy z penthanolem- Mola ma taki).

Gość Elwiraczec
Papier toaletowy z penthanolem? Pierwsze słyszę... Ja golę sie zwykłą golarką, alle uzywam balsamów zapobiegajacych wrastaniu włosków i jest ok.

Gość xxxx_com
balsamy? chyba najlepiej u dobrej kosmetyczki ale mowie tu o salonie typu Denique a nie pani Zuzi z pwinicy

Gość
ja planuje epilacje laserowa raz i spokoj nie wyobrazam sobie miec tam klakow, nawet te odrastajace wloski mnie irytuja

Gość ale glupie baby
zal mi was:/

Gość
a mi ciebie, klaki sa oblesne, wyobraz sobie dziewczyne z klakami na nogach albo pod pachami ble http://www.voila.pl/475/5mj8m/?1 zreszta wloski sa niepraktyczne wchodza pomiedzy zabki ;)

Gość jestem facetem i gole
jednorazówką codziennie