Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupia____dupaaa

NACZYTALAM SIE NA KAFE O TYM JAK WAZNA JEST DEPILACJA INTYMNA

Polecane posty

Gość
i w ogóle nie rozumiem podniety tematem "to niehigieniczne!!! jak się można nie golić!!!" mijacie na codzień setki kobiet... czy przeszkadza wam to, co one mają w majtkach? przecież to ich sprawa, czy się golą na łyso, czy też mają "busz" :P

Gość norman mineta
wejdz na ----> metbabes.com to zrozumiesz co lubia faceci.

Gość nioech każdy robi co chce
ale gadanie, ze owłosienie jest niehigieniczne to zwykła bzdura!

Gość
erto -----> a wiesz, że golenie włosów w kroku jest mniej "przyjemne" dla kobiety niż na łonie? :o po pierwsze bardziej kłuje, a po drugie jednak to jest jakaś ochrona narządów intymnych. w ogóle faceci nie powinni się wypowiadać, bo w dominującej większości golą się tylko na twarzy, a nie nogi, pachy i włosy łonowe :o jak faceci zaczną golić to wszystko to wtedy pogadamy

Gość norman mineta
mi busz nie przeszkadzadzal do pewnego momentu gdy zaczelem ogladac zdjecia , a natych zdjeciach wiekszosc panien byla ogolona . Niestety producenci zdjec zadbali o to ze ludziom sie lasnuje mozg . W internecie 90 % bab jest ogolona na jaka strone nie wejddziesz tam ogolona . Dlatego wiec ludzie podswiadomie sadza ze ogolona wyglada lepiej .

Gość erto
kuroiko -- wiem , ale chodzi o kwestie techniczne .

Gość norman mineta
a na tysiecach zdjec jakie ogladalem niestety 90 % byla ogolona i to sprawia ze facet juz podswiadomie sadzi ze kazda laska jest ogolona.

Gość no to norman ty też sie tam
gól bo coraz wiecej facetów też jest wygolonych w tych miejscach.😴

Gość norman mineta
wiec chodzi o to ze mozecie winic internet , a konkretnie kobiety w nim ktore sie gola . PRZez to facetom sie wydaje ze kazda to powinna robic.

Gość norman mineta
gól bo coraz wiecej facetów też jest wygolonych w tych miejscach. ale ja nie mam dziewczyny . JAk bede mial to sobie worek ogole.

Gość Ms. Black
kobieta ogolona i podcieta w miejscach intymnych = kobieta zadbana Jak ktos lubi i dba o siebie to nei ma problemu z depilacja intymna. Ale jesli ktos jest len to zawsze bedzie szukal argumentow przeciwko wiec hodujcie se tam dzungle lenie jedne ...

Dla mnie to jest kwestia codziennego dbania o siebie, jak biore prysznic to w minute przejade zyletka nogi, pachy, pipke, nic mnie nie piecze, wszystko jest gladkie, czysciutkie, nie zostawiam na kiblu ani w majtkach kreconych wlosow lonowych. Robie to dla wlasnej higieny i osobiscie tego samego wymagam od mezczyzny, z ktorym mam mieszkac/sypiac. Jak ktos lubi miec tam wlosy, albo nawet na nogach czy pod pachami to niech sobie ma, ale nie wmawiajcie mi, ze to ladnie wyglada, albo ze mezczyzni to lubia (no moze ci starzy lubia, ja sypiam z takimi 20-30 lat).

Gość
błeee mnie się nie podobają wygoleni faceci :o taki łysy penis jest obleśny :/ taka.... parówka XD

Gość
dla mnie najgorsze jest to, że włosy odrastają już na drugi dzień i przejechanie maszynką powoduje tylko ranki :/ no to już chyba lepsze kłaki niż krostki, ranki i blizny :o chyba że laski, które mają tam delikatne włosy mają lepiej...

Gość norman mineta
nie mam zamiaru golic lona tylko worek . Z przodu bedzie to wygladalo tak samo jakbym byl nieoglony.

Gość norman mineta
dla mnie najgorsze jest to, że włosy odrastają już na drugi dzień i przejechanie maszynką powoduje tylko ranki moze masz zla technike golenia.

Gość
enamorada -----> chodziło mi o włosy NAD penisem ;)

Gość norman mineta
Kuraiko, na penisie to nigdy wlosy nie rosna, najwyzej na jajach. moze ona jest dziewica to nie wie :)

Gość
norman mineta -----> to podziel się lepszą techniką, jak ją znasz :o na pewno krem do depilacji odpada, bo nie usuwa włosów do końca, efekt jest gorszy niż przy goleniu

Gość
norman mineta ------> taaa jasne, dziewicą..... :classic_cool:

Kuraiko, ja gole wlasnie codziennie jak biore prysznic, tak, ze praktycznie wloskow tam nie ma, gole zyletka i nie mam zadnych zadrapan ani krostek. Mysle, ze po pewnym czasie skora sie przyzwyczaja, tak samo jak pod pachami.

Gość kwestia estetyczna
enamorada sorrka ale nie mów tak jakbyś spała ze wszystkimi facetami w tym przedziale wiekowym. Włosy mogą być obleśne ale na początku jak ludzie są ze sobą długo to itak poznają swoje ciała. Mi osobiście nie chciałoby się tracić czasu na codzienne golenie przy czym takie odrastające włoski wyglądały okropnie bo strasznie podrażniały skórę. Zamiast tego robię sobie woskowanie i mam spokój na conajmniej tydzień.

Gość norman mineta
masz tam filmy o goleniu

Gość norman mineta
a ja mam pytanie czy faceci maja golic worek ? CZy lepiej nie ?

Gość mi np łatwiej
zadbać o higienę np. przy okresie kiedy jestem ogolona.

Ja wole jak facet ma ogolonego, seks oralny jest wtedy przyjemniejszy. Ale pewnie zdania sa podzielone, z tego, co zauwazylam, niektore kobiety tego nie lubia (choc moze nie sprobowaly jeszcze takiego).

Gość norman mineta
a lono tez czy tylko worek ?

Gość lodziara ukochana
głupio dyskutujecie. Należy używac maszynki do strzyżenia - trymer do włosów o odcinac wlosy WSZĘDZIE - dotyczy tez facetów - na długosc 2 mm. Wtedy nie drapie i fajnie. Minetka i lodzik w sam raz.