Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiekwiekwiek

Jaki wiek na rozparawiczenie/rozdziewiczenie ?

Polecane posty

Gość wiekwiekwiek

Mam 20 lat i nigdy nie uprawialem sexu, a to za sprawa tego ze nie spotkalem jeszcze tej jedynej ... Czytajac to forum zastanawiam sie czy ja aby jestem normalny ? Dziewczyny szydza tutaj z ludzi, ktorzy nie uprawiaja sexu ;/ A co w tym zlego ? Mam sie rozprawiczyc tylko dlatego, ze jest to w modzie ? Jak czytam te Wasze topiki, ze np. uprawialam sex z prawiczkiem, byl okropny i wogole ... no to smiac mi sie chce. Jestescie dumne ze stracilyscie cnote majac nascie lat ;/ zalosne ... No a tak z ciekawosci ile facet powinien miec lat, zeby sie rozprawiczyc ?

Gość wiekwiekwiek
definicja dziewicy: dziewicą nazywamy niemowlę płci żeńskiej

masz rację nie ma się (na razie) gdzie spieszyć 20 lat to jeszcze całkiem spoko, chociaż uważam że teraz trudno jest znaleźć kogoś wartościowego, świat schodzi na psy, niestety:(

Gość fajna ja
tez mialam 20 lat :P

Gość becky
moim zdaniem nie ma takiego kryterium dla kazdego jest to inny wiek a opinie o ktorym mowisz sa denne ... jesli tylko o to chodzi w zwiazku to niech wezma sb staruszkow oni sa nawet bardzo doswiadczeni:D

Gość fajna ja
lepiej poczekac i miec mile wspomnienie..mysle ze nie jedna dziewczyna chcialaby mie chlopaka ktory bylby tylko jej :)