Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy lubicie tak dziewczyny

Pieszczoty odbytu i rowka nie seks analny - lubicie?

Polecane posty

Gość Czy lubicie tak dziewczyny

Pieszczenie i muskanie, głaskanie, dotykanie rowka i odbytu paluszkami, wkładanie palców do pupci, lizanie pupki, pocieranie penisem o odbyt i całe rowek, które was drażni, że aż macie ochotę żeby facet w końcu tam wszedł? Lubicie to?

Gość ja mysle ze prawiczkowi
ktos odbyt pociera penisem i dlatego jest tak skrzywiony

Prawiczek przechodzi metamorfozę. Już nawet ie czeka na dziewicę. Ciekawe, co będzie dalej.

Gość a ja to lubię
a szczególnie penetrację języczkiem odbyciku, czyli lizanie o raz wkładanie go tam, mniam

Gość 1985morality_Troy
To jest chore miłe panie

Lubie różne rzeczy, ale nie chcę żeby ktoś mi pchał paluchy do dupy czy cokolwiek tam robił. To jest dla mnie najbardziej intymne i osobiste miejsce.

Gość dziwne rzeczy lubice dziewczyn

Gość macie rację
odbyt to bardzo intymne miejsce i mam prawo aby NIKT opócz mnie nie dotykał go! Mój facet ma całe moje cialo do dyspozycji ale odbyt niech zostawi w spokoju😡

"Mój facet ma całe moje cialo do dyspozycji ale odbyt niech zostawi w spokoju" i wiesz, że być może to właśnie twoje podejście może go bardziej popychać w te twoje intymne rejony?:>

Gość lubię być lizana po odbycie
ale nie od razu po wysraniu, bo odbyt jest taki większy i wystaje, choć mój facet taki odbyt ubi ssać

na poczatku tez nie chcialam byc tam dotykana:O teraz nie mowie nie, ale nic ponadto, anal mnie nie kreci w ogole:P:P

Gość kajko i kokosz
Ja bardzo to lubie, kiedys tez nie lubilam, ale okolice odbytu sa bardzo wrazliwe i pieszczenie ich sprawia duza przyjemnosc... Seksu analnego nie lubie, moze kiedys sie przekonam, ale palec moze byc przyjemny :)

heh, takie coś w stylu \"nigdy w życiu\" tego nie zrobię, nie pozwolę się tam dotykać mnie śmieszą... teraz może nie, ale zobaczycie później jak to będzie. Być może jeszcze w skórę się będziecie przebierać i z obrożami latać na czworakach po domu... ale teraz to \"nigdy w życiu\" hih

no załóżmy, że poznajesz dziewczynę, dziewica, ale zabawiała się tylko rączkami ze swoim byłym...jesteście już razem jakiś czas, wszystko jest ok, w seksie także. I któregoś razu prosi cię byś popieścił jej drugą dziurkę bo to lubi jak jej tak były chłopak robił. I co ty wtedy na to? koniec z wami bo takiej dziewczyny nie chcesz?:>

Gość 0980
ja tam sam lubie sie zadowalac moja pupka nic nie mowiac partnerce bo napewno by nie chciaala

prawiczki ogniem nie srają :o bo skąd mają mieć ogień, ale kobeta nie wie co to jest prawdziwy orgazm, bez pieszczot dupki. przynajmniej kaśka tak ma w piątki :p

No pewnie, że pieszczoty są świetne. Ja jestem absolutnie za. Lubię tak sprawiać przyjemność dziewczynie jak i otrzymywać takie pieszczoty. Ale już za samym seksem analnym nie przepadamy.

kazdy facet jest zazdrosny o bylych chlopakow dziewczyny, dlatego jesli spotkasz madra DZIEWICE to nie dowiesz sie czy byly tylko macanki i pocalunki czy cos wiecej:D:P

Gość upupupup upupupup

Gość ktos jeszcze lubi
??