Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy lubicie tak dziewczyny

Pieszczoty odbytu i rowka nie seks analny - lubicie?

Polecane posty

Gdybyś mnie zobaczył pewnie powiedziałbyś, że mam 16 :D Chuda, bez kobiecych kształtów :D Mniam :D

Przecież porozmawiać nie zaszkodzi, a wkurza mnie to forum tak szczerze powiedziawszy ;)

Gość anais ninja
hahahaha. nie mogę! prawiczek przeszedł ewolucję. teraz szuka dziewicy analnej! buhaha! a jak facetowi się język ześliznął z łechtaczki nja odbyt, to co? dziewczyna już stracona? swoją drogą podziwiam za tak długą i konsekwentną prowokację

Gość anais ninja
ja jednak proponuje żeby każda porządna dziewczyna zabezbieczała odbyt przed stosunkiem za pomocą plastra żeby nie doszło dp przypadkowych piesczot i nie było potem kontrowersji

Gość Olalalala
No NO no jakie tu tematy

Gość 98jncn
"hahahaha. nie mogę! prawiczek przeszedł ewolucję. teraz szuka dziewicy analnej! buhaha! a jak facetowi się język ześliznął z łechtaczki nja odbyt, to co? dziewczyna już stracona?" " jednak proponuje żeby każda porządna dziewczyna zabezbieczała odbyt przed stosunkiem za pomocą plastra żeby nie doszło dp przypadkowych piesczot i nie było potem kontrowersji" ahahahaha :D:D aaaała mój brzuch :D:D:D:D:D

ale dyskusja się stworzyła, no no no;) Proponuje zostawić \"prawiczka\"w spokoju, ma takie a nie inne ideały. Może dlatego, że miałem podobnie jak on (z tym seksem z miłości a nie dla samego seksu) trochę mi się go szkoda zrobiło. Młody jest, niedoświadczony - ma prawo czasem gadać głupstwa:P Pozwólcie, że zabawię się w moderatora i przypomnę, że temat tego postu to: \"Pieszczoty odbytu i rowka nie seks analny - lubicie?\" zatem przypominam, że ja to także lubię w seksie, bo żadne miejsce na ciele mojej dziewczyny mnie nie brzydzi. Moim zdaniem na takie pieszczoty mogą sobie pozwolić tylko osoby zaufane, które jeszcze lepiej jak się kochają. Dla mnie ten rodzaj pieszczot jest najintymniejszą formą pieszczot, żadnej której nie kochałbym nie zrobiłbym tego a także nie dałbym takiej dziewczynie by mnie tak pieściła.

Gość nowa0440
dawniej też tak myślałam. mój facet długo mnie do tego przygotowywał a ja nie i nie. ale raz spróbowałam. niby nic. z czasem zatęskniłam za taką formą pieszczot i teraz tylko o tym myślę a faceta niet.

nowa - to czas znaleźć jakiegoś :D:D prawiczek - ty jak zepsuta płyta, w kółko to samo piszesz, mam wrażenie że masz \"auto odpowiedź\" włączoną do każdego topiku :classic_cool: Pozdro dla wszystkich lubiących i praktykujących to i owo ;)